imah » 2018 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2018

DigitalGlue Setél Patokan Anyar pikeun Media Panyimpenan kalawan // DEUS EX, Release panganyarna dina creative.space Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hybrid-Arsitéktur delivers Performance High-Powered mun Uncompressed kolaborasi Workflows Atlanta, ga - DigitalGlue geus ngumumkeun hiji Salian platform creative.space taneuh-megatkeun na. // DEUS EX - hiji solusi hibrid NVMe SSD na HDD gudang média - balances kaayaan padet jeung spinning téhnologi disk ku arsitéktur internal pinuh dioptimalkeun nyadiakeun playback seamless di lingkung paling nuntut. Sistem hibrida nyaéta ...

Maca deui "

BHV Broadcast mun Release streamGear Range of IP kana SDI Kartu dina IBC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC nangtung 8.E94 Klik pikeun ngajadwalkeun datangna kalawan BHV Broadcast. Kuat processing quad core na superfast rojongan kamampuhan grafik siaran, grafik na streaming aplikasi Owslebury, UK - BHV Broadcast, anu sababaraha-unggul pangajén siaran desainer sarta produsén, geus ngumumkeun rencana pikeun ngjalankeun runtuyan openGear® IP kana kartu SDI di IBC. Kisaran kartu streamGear ciri kuat quad core ...

Maca deui "

Elemen nambahna Sadaya-NVMe Media Panyimpenan jeung Server Leyuran mun Core salah na Nas Bulan di IBC 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2018 ~ rai Amsterdam ~ Aula 7 Booth # B08 Advanced versi sadaya-dina-hiji gudang média baris nganteurkeun kinerja enol-latency, nawiskeun IOPS pangluhurna sadia tur nyadiakeun rubakpita unsurpassed Düsseldorf: elemen, pamekar tina solusi canggih pikeun kolaborasi unrestricted dina média dibagikeun workflows, anu ngawanohkeun AFA anyar (sadaya-flash Asép Sunandar Sunarya) versi tina na elemen salah sarta elemen Nas sadaya-dina-hiji gudang média sarta server ...

Maca deui "

Shotoku Broadcast Systems mun Ngawula sakumaha IBC Téknis supporter

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC Booth 12.E42 Company pikeun Nyadiakeun Advanced Kamera Rojongan Leyuran pikeun IBC TV Sunbury, UK - Shotoku Broadcast Systems, pamingpin ogé-ngadeg di manual tur robotic rojongan kaméra, sarta tracking kanyataanana maya, bakal gabung ikon industri lianna salaku supporter IBC Téknis dina acara taun ieu di Amsterdam. Ngarojong teknis nyadiakeun peralatan tur kaahlian keur IBC TV, hiji warta dedicated ...

Maca deui "