imah » 2018 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2018

DigitalGlue Setél Patokan Anyar pikeun Media Panyimpenan kalawan // DEUS EX, Release panganyarna dina creative.space Platform

Hybrid-Arsitéktur delivers Performance High-Powered mun Uncompressed kolaborasi Workflows Atlanta, ga - DigitalGlue geus ngumumkeun hiji Salian platform creative.space taneuh-megatkeun na. // DEUS EX - hiji solusi hibrid NVMe SSD na HDD gudang média - balances kaayaan padet jeung spinning téhnologi disk ku arsitéktur internal pinuh dioptimalkeun nyadiakeun playback seamless di lingkung paling nuntut. Sistem hibrida nyaéta ...

Maca deui "

BHV Broadcast mun Release streamGear Range of IP kana SDI Kartu dina IBC

IBC nangtung 8.E94 Klik pikeun ngajadwalkeun datangna kalawan BHV Broadcast. Kuat processing quad core na superfast rojongan kamampuhan grafik siaran, grafik na streaming aplikasi Owslebury, UK - BHV Broadcast, anu sababaraha-unggul pangajén siaran desainer sarta produsén, geus ngumumkeun rencana pikeun ngjalankeun runtuyan openGear® IP kana kartu SDI di IBC. Kisaran kartu streamGear ciri kuat quad core ...

Maca deui "

Elemen nambahna Sadaya-NVMe Media Panyimpenan jeung Server Leyuran mun Core salah na Nas Bulan di IBC 2018

IBC 2018 ~ rai Amsterdam ~ Aula 7 Booth # B08 Advanced versi sadaya-dina-hiji gudang média baris nganteurkeun kinerja enol-latency, nawiskeun IOPS pangluhurna sadia tur nyadiakeun rubakpita unsurpassed Düsseldorf: elemen, pamekar tina solusi canggih pikeun kolaborasi unrestricted dina média dibagikeun workflows, anu ngawanohkeun AFA anyar (sadaya-flash Asép Sunandar Sunarya) versi tina na elemen salah sarta elemen Nas sadaya-dina-hiji gudang média sarta server ...

Maca deui "

Shotoku Broadcast Systems mun Ngawula sakumaha IBC Téknis supporter

IBC Booth 12.E42 Company pikeun Nyadiakeun Advanced Kamera Rojongan Leyuran pikeun IBC TV Sunbury, UK - Shotoku Broadcast Systems, pamingpin ogé-ngadeg di manual tur robotic rojongan kaméra, sarta tracking kanyataanana maya, bakal gabung ikon industri lianna salaku supporter IBC Téknis dina acara taun ieu di Amsterdam. Ngarojong teknis nyadiakeun peralatan tur kaahlian keur IBC TV, hiji warta dedicated ...

Maca deui "

Médan Insinyur (Entry-Level)

Posisi: Lapang Insinyur (Entry-Level) Company: K & M Systems Location: Frederick MD AS More >>

Maca deui "

Video Diréktur / Redaksi

Posisi: Diréktur Video / Redaksi Company: iShoot.direct Location: Fort Lauderdale FL AS More >>

Maca deui "

Grafis Desain magang

Posisi: Grafika Desain magang Company: Zeus 'Pacilingan Location: Atlanta ga AS More >>

Maca deui "

Thinker & Desain intern

Posisi: Thinker & Desain intern Company: gorila 76 Location: St. Louis MO AS More >>

Maca deui "

Magang - Wawakil Téknis

Posisi: magang - Company Perwakilan Téknis: Airbus helikopter, Nyarita Location: Grand tegal TX AS More >>

Maca deui "

Grafis Desain magang

Posisi: Grafika Desain magang Company: 3 Manuk Marketing Location: chapel Hill NC AS More >>

Maca deui "

Jukut Valley brings Kandungan panghadena teh Industri urang Broadcast jeung Media Téhnologi portopolio mun IBC 2018

Montréal - Agustus 31, 2018- Jukut Valley, a Belden Brand, bakal showcase portopolio produk na karek ditingkatkeun dina IBC 2018, leveraging inovasi pangalusna sarta kaahlian méré konsumén seleksi pamungkas sarta jasa. Datang ka Jukut Valley stan (# 9.A01) bakal tiasa ningali kumaha portopolio éksténsif ieu delivers solusi real-dunya kana tantangan eta siaran anu ...

Maca deui "

Atresmedia Boosts na Fasilitas Playout kalawan Bencana Pamulihan Anyar ti Bayangkeun Communications

Anjog média Spanyol safeguards parusahaan jasa siaran kritis kalayan Versio playout terpadu [Munich, 31 Agustus 2018] - Anjog Spanyol penyiar komérsial Atresmedia, ngarep Antena 3 sarta saluran hiburan populér lianna, geus complemented Bayangkeun Communications Versio ™ instalasi playout na aya terpadu ku deploying a Versio basis recovery musibah puseur playout. Fasilitas cadangan anyar mertahankeun sinkronisasi kedap kalawan ...

Maca deui "

Nevion manjangan LAN jeung Wan angkutan jeung ngolah kamampuhan tina software-diartikeun andalannya titik média

Panganyarna apdet Nevion Virtuoso bisa ditembongkeun dina IBC2018 Nevion, anu panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, bakal demonstrating rangkeian fitur anyar sarta ditingkatkeun kiwari aya dina platform média titik andalannya software-diartikeun anak, Nevion Virtuoso, di IBC2018. Asalna dibuka dina IBC2016, Nevion Virtuoso kiwari ngawengku ditingkatkeun rojongan SMPTE 2110 (10 / 20 / 21 / 30 / 31 / 40) sareng multichannel audio digital anyar ...

Maca deui "

DSMC2 Kaméra janten ditembongkeun Ku RED Digital Bioskop Di IBC 2018

RED Digital Bioskop bakal showcase na DSMC2 ™ kaméra garis-up di IBC di Amsterdam ti 14 September - 17. Lokasina di Aula 13, Elicium Parongpong, 4th lanté, RED bakal Fitur otak kaméra DSMC2 na kalawan tilu pilihan sensor - MONSTRO 8K VV, hélium 8K S35 na Gemini 5K S35. Sajaba ti, RED bakal demonstrate hiji workflow 8K, ngawengku 8K REDCODE atah, setelan HDR, ...

Maca deui "

CyberZ Renovates eSports Studio kalawan ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K

Fremont, Ca - Agustus 30, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Jepang CyberZ diwangun hiji studio eSports anyar di departemen média na sabudeureun Blackmagic Desain urang ATEM live ngaganti produk, kaasup ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, ATEM 2 M / E Broadcast Panel sarta Panel ATEM 1 M / E Broadcast. CyberZ ogé maké Blackmagic Desain urang Teranex AV, UltraStudio 4K, DeckLink Studio 4K, Smart ...

Maca deui "

Pikiran basajan tur The Pretenders UK Tour Powered by Blackmagic Desain Live workflow Produksi

Fremont, Ca - Agustus 30, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén na Ursa Broadcast kalawan ATEM Kamera Control Panel geus dipaké salaku bagian tina hiji ATEM workflow hirup dina wisata Grandslam, bringing pikiran Basajan sarta Pretenders mun 14 tempat utama sapanjang UK . spesialis acara, LHG Live, geus dihasilkeun sarta diwanohkeun sakabéh wisata keur dua pita global renowned, sarta ngamangpaatkeun leyuran hirup nu ngandelkeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!