imah » 2018 » Agustus (Kaca 10)

Archives Bulanan: Agustus 2018

Densitron na IPE Panyiaran demonstrate kaahlian dina Studio Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Densitron (Aula 8, Nangtung C07), pamingpin global dina tampilan, monitor jeung solusi komputasi study, bakal panyorot satru teknis na kalawan IPE Panyiaran, desainer sarta panyadia sahiji solusi software pikeun UK jeung global siaran utama di IBC2018. Husus, Densitron bakal showcasing IPE urang calakan Témbongkeun System (Gajah Mungkur), a scalable, dumasar jaringan-tampilan jeung kontrol sistem, terpadu kana Densitron urang populér bar / cut ...

Maca deui "

Quicklink ka showcase Quicklink TX di IBC 2018-unggul pangajén

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di IBC 2018, Quicklink bakal showcase-unggul pangajén Skype TX panggero panarima transmisi maranéhanana. The Quicklink TX, sistem télépon pidio manajemén Skype ieu ngahormatan kalawan Emmy® Award pikeun Téhnologi & Teknik. Ieu swiftly dituturkeun ku Ratu urang Award pikeun perusahaan di Inovasi, pangajén paling bergengsi kanggo usaha UK sarta accolade pangluhurna for keur ayaan bisnis. Dirancang di partnership ...

Maca deui "

Wawasan TV mun Nyadiakeun LG TV boga kalawan canggih Basajan-to-Napigasi TV App

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wawasan TV, salah sahiji nu panggedéna siaran UHD setelan HDR di dunya jeung produser tina eusi UHD pituin, geus ngumumkeun yén na panganyarna wawasan TV 4K App bakal sadia dina LG urang webOS basis TV dimimitian September. Kalawan 50 jam tina eusi setelan HDR hirup siap hawa, LG boga TV di sakumna dunya bakal nguntungkeun tina kolaborasi dua pausahaan 'sarta bakal ...

Maca deui "

Wawasan TV Mitra kalawan Mayor Electronics Consumer Supplier TCL pikeun canggih Smart TV App

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wawasan TV, UHD ngarah di dunya penyiar jeung produsen UHD pituin olahraga setelan HDR nutupan eusi Peta, hiburan, jeung gaya hirup, geus ngumumkeun yén nagara éta geus dijieun sarta ngintunkeun aplikasi Smart TV di partnership kalawan TCL, salah sahiji pabrik TV panggancangna tumuwuh. Ieu partnership téhnologi pang anyarna illustrates roadmap wawasan TV di delivering parabot kualitas luhur anu ngaktipkeun pamakéna sabudeureun ...

Maca deui "

Axon unveils Neuron: Network mimiti napel Processor di dunya (sare waktu beurang) pikeun lingkungan Broadcast IP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Axon, spesialis infrastruktur siaran anjog, baris ngagunakeun IBC 2018 mun unveil Neuron, di dunya Network mimiti napel Processor (sare waktu beurang). Dimekarkeun pikeun alamat kaperluan IP na hibrid lingkungan komplék, generasi saterusna platform pamrosésan sinyal ieu pek a punch kuat pikeun ngarojong 200 GB / s sarta saluran 64 atawa saluran UHD 16 dina Unit rak tunggal. "The move kana IP ...

Maca deui "