imah » 2018 » Agustus (Kaca 3)

Archives Bulanan: Agustus 2018

Afrika Kidul Fasilitas Magnatude Deploys EditShare EFS tiered Panyimpenan Lingkungan na Aliran Media asset Manajemén

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tumuwuh fasilitas pos milih EditShare XStream EFS 300 tunggal titik skala kaluar platform gudang, EFS 40NL gudang nearline jeung Aliran manajemén asset média pikeun ngembangna bisnis perlu Basingstoke, UK - Agustus 30, 2018 - EditShare® pamingpin téhnologi di calakan gudang skala-kaluar, AQC na leyuran manajemén media, ngumumkeun dinten nu basis Afrika Cape Town, Selatan Fasilitas Magnatude, division tina Okuhle media Grup, boga ...

Maca deui "

Amérika Society of Cinematographers ngarecah Ground on ARRI atikan Center

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Amérika Society of Cinematographers (naék) peupeus taneuh dinten dina pangwangunan nu naék ARRI atikan Center anyar. Wangunan kontemporer, ayana di tukangeun naék Clubhouse bersejarah di Hollywood, bakal ngawula ka salaku hub keur usaha lumangsung organisasi urang ngadidik generasi saterusna filmmakers dina seni tur karajinan tina Sinématografi. struktur oge bakal ngarep ...

Maca deui "

Prisma Sora ngaronjatkeun SADiE pamaké Garapan With A New SADiE 6 Software ningkatkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Prisma Sora geus ngumumkeun pamutahiran mun software SADiE 6.1 na populér pikeun ngawanohkeun sababaraha perbaikan sarta nangtukeun bug nu nyieun pangalaman pamaké SADiE malah leuwih seamless jeung nikmat. Peluncuran software SADiE V6.1.13 nandaan hambalan sejen dina évolusi ieu rekaman audio kualitas luhur jeung sistem produksi anu ngamungkinkeun hiji pilihan antara audio proprietary I / O ...

Maca deui "

Atlantik Tengah delivers AV pangalaman luar biasa keur Integrators di CEDIA 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Company nu Badé demonstrate Power Sebaran jeung AV Urug Leyuran nu Transformasi nu spasi Dimana Konsumén Hirup jeung Gawé FAIRFIELD, NJ - Aug. 30, 2018 - Middle Atlantik Produk dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal showcase produk inovatif panganyarna sarta solusi dina stan Legrand urang 4301 di CEDIA 2018 Expo, Sept. 6-8 di San Diego. Atlantik Tengah baris fitur anyar ...

Maca deui "

Calrec geus dipigawé mikir, jadi Anjeun bisa ngalakukeunana dina impuls

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amsterdam, Agustus 30, 2018 - Dina IBC 2018 (Nangtung 8.C61), Calrec ieu nyawang core dorongan anyarna, generasi saterusna platform ngolah audio. Inti dorongan nyaéta ngolah sarta routing audio engine anu pohara kuat ku konektipitas AES67 na SMPTE 2110. Inti dorongan kompatibel jeung aya Apollo sarta surfaces kontrol Artemis, nyadiakeun jalur pamutahiran basajan pikeun aya ...

Maca deui "

Artel Video Systems pikeun ilubiung dina showcase IP di IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Artel mun Gabung Industri-Anjog ngical paralatan sarta siaran dina ngadidik IBC datang Ngeunaan Standards basis Audio Leuwih IP WESTFORD, Massa -. Aug. 30, 2018 - Artel Video Systems dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal milu dina showcase IP di IBC2018. Artel bakal demonstrate SMPTE ST 2110-30 sarta kasaluyuan AES67, panyorot nu interoperability jeung audio-leuwih-IP akurasi tina Quarra 10G PTP Ethernet ...

Maca deui "