imah » 2018 » Agustus (Kaca 30)

Archives Bulanan: Agustus 2018

Piksel mun unveil fitur anyar pikeun andalannya ngahiji metadata Manager di IBC 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

York, Britania Raya - 14th Agustus 2018 - Piksel, a panyadia global solusi software pikeun Industri média jeung hiburan, geus kiwari ngumumkeun apdet pikeun ngahiji metadata Manajer pikeun ngidinan konsumén pikeun ngungkit metadata sakuliah sakabéh ékosistem maranéhanana. Ngahiji metadata Manajer nyimpen metadata di jantung bisnis nepikeun isu disababkeun ku sistem warisan. Ku ngaronjatkeun integrasi ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi Debuts Tilu Anyar Teater-Style Studios na dua tahap Campur ditingkatkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Katiluna studio téater-gaya anu lokasina di jero fasilitas Panggung 6 dina Sony Pictures Studios pisan Culver Kota, Calif -. Nuluykeun pikeun nambahkeun sumberdaya pikeun gambar gerak jeung sora televisi, Sony Pictures Post Layanan Produksi dinten ngumumkeun bubuka tilu téater-gaya studio jero fasilitas Panggung 6 dina pisan Gambar Sony Studios di Culver Kota. Kabéh studio ...

Maca deui "

MultiDyne Expands Hotspot Serat-optik Throwdown Series di IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Debut di dunya sadunya model DogBone ultra-kompak gabung sareng platform BullDog II anu tiasa dikonfigurasikeun, modular sareng adaptable platform dina lanté acara Hauppauge, NY, Agustus 14, 2018 - Solutions Optik Serat Multiply parantos mekar dina ngalangkungan sababaraha solusi anu portable sareng ruggedField Fiber, sareng dua sistem anyar anu ngiringan taneuh anyar dina kompak, ringan sareng mandang serat serat optik pikeun produksi olahraga, newsgathering, ...

Maca deui "

EENCO Accelerates Live Audio Vidéo Pangiriman pikeun Broadcast na Produksi dina IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HotShot3 amplifies speed na reliabiliti klip playout pikeun olahraga, acara live na deui, bari fitur otomatis anyar tighten interoperability kalawan tugas workflow penting Southfield, MI, August 14, 2017 - - ENCO, ahli dina workflow otomatis tur solusi playout instan pikeun radio, televisi jeung sistem AV komersil, anu bringing tekenan renewed kana rentang playout na hirup audio dina IBC2018 kalayan versi panganyarna miboga HotShot, ...

Maca deui "

Qligent Amplifies pangimeutan QoE kalawan Visi-VOD di IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pinuh virtualized, leyuran basis SaaS nyadiakeun front- na deui-tungtung monitoring jeung analisis jaringan VOD skala mana wae, nu mibanda parameter adjustable sarta koreksi otomatis Melbourne, Florida, August 14, 2018 - Qligent, ahli dina awan basis, enterprise- eusi tingkat monitoring jeung analisis, baris ngawanohkeun Visi-VOD, a otomatis, leyuran dumasar-file anyar for hareupeun-tungtung QC na deui-tungtung kualitas pangalaman (QoE) verifikasi ofvideo-on-demand (VOD) eusi. ...

Maca deui "

Euronews na Dalet Bieu keur IBC2018 Juara Award

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dunya urang munggaran "Glocal" operasi warta Powered by Dalet Galaxy illustrates kaunggulan dina inovasi teknis Paris, Perancis - Agustus 14, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun yén maranéhna geus shortlisted barengan Euronews pikeun Awards IBC2018 Juara kategori kreasi eusi. Lauded salaku salah sahiji panghargaan paling coveted di ...

Maca deui "

VITEC ka fitur IPTV na Digital Signage Platform, HEVC inovasi dina IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Parusahaan Expands Sorangan of Award-Unggul EZ TV IPTV & Digital Signage Platform, Debuts MGW Inten Hotspot quad-Channel HEVC Encoder Paris - Aug. 14, 2018 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, dinten ngumumkeun éta bakal showcase kamampuan témbok video jeung média perpustakaan anyar na siaran-grade EZ TV IPTV & Digital Signage Platform, anu ...

Maca deui "

Marshall Electronics Debuts Anyar CV420-CS Leres 4K Compact Kamera di IBC 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TORRANCE, CA, Agustus 14, 2018 - Marshall Electronics announces a ci kaméra 4K anyar leres dina IBC 2018 (Booth # 12.D20), nu Marshall CV420-CS. Diwangun sabudeureun hiji 12.4-megapiksel, sensor 1 / 1.7 inci, anu Marshall CV420-CS delivers garing, video 4096x2160p jelas kalawan kelir vibrant ongkos pigura gancang. The Marshall CV420-CS boga outputs of 12G / 6G / 3G / HD-SDI na HDMI 2.0, sarta mibanda Varifocal ...

Maca deui "