imah » 2018 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2018

Media Mentor

Posisi: Media Mentor Company: rebel ventures Location: Philadelphia Pa AS More >>

Maca deui "

Spesialis Web Rojongan

Posisi: Web Rojongan Spesialis Company: Internet Huluna Location: Pearland TX AS More >>

Maca deui "

Digital Media Creator

Posisi: Digital Media Creator Company: DPR sesah Location: Irvine CA AS More >>

Maca deui "

IT System Administrator / zOS Operasi teknisi

Posisi: IT System Administrator / zOS Operasi teknisi Pausahaan: KUBS Location: Nashville TN AS More >>

Maca deui "

Dope Youtube na Instagram Video Editor

Posisi: dope Youtube na Instagram Video Editor Company: RideEasy Snowsports Location: Denver CO AS More >>

Maca deui "

Czech TV milih PHABRIX urang Qx 12G Rasterizer salaku Solusi Tengah di na 4K / UHD Test sarta pangukuran Lab

PHABRIX, pamingpin di sakuliah dunya dina test na ukur solusi, nyaeta pleased ngembarkeun yen Czech TV, si penyiar televisi umum di Républik Céko, geus dipilih PHABRIX urang 4K UHD sangkan Qx 12G test na ukur solusi pikeun pariksa standar UHDTV sarta nguji 4K anyar / UHD alat di HQ Iraha na. distributor otorisasi PHABRIX urang, MST, disadiakeun sistem. Martin Dostál, Kepala Téknik ...

Maca deui "

Pixelogic dileler sertifikasi fasilitas Dolby Visi

Pixelogic, anu panyadia inovatif sarta terpadu pinuh tina jasa lokalisasi sarta sebaran, geus earned fasilitas sertifikasi Dolby Visi ™. Pixelogic oge mimitina panyadia layanan bebas nawarkeun jasa panyandian keur eusi Dolby Visi Linggarjati pikeun OTT platform. The Dolby Visi fasilitas sertifikasi marengan kamampuhan Dolby AtmosÒ maranéhanana, bakal nyieun Pixelogic perusahaan jasa média kahiji nyadiakeun tungtung-to-tungtung ...

Maca deui "

Bexel Di-Loka keur liar-Card, Divisional Series, Championship Series sarta Series Di sakuliah dunya Dunya Telecasts

Bexel, hiji NEP Broadcast Layanan Company, disadiakeun hiji host pakakas jeung rojongan rékayasa pikeun 5 kaulinan tina Runtuyan Dunya antara Boston Beureum Sox jeung Dodgers Los Angeles, di Fenway Park jeung Stadion Dodger visinil. Bexel ieu deui disebutna kana pikeun sataun padeukeut kadalapan keur ngarojong Pos Usum pikeun MLB Network, dimimitian ku Wild-Card na ...

Maca deui "

Jukut Valley jeung Gearhouse Pitulung Jieun Sajarah Ku Australia urang munggaran 4K UHD Live Broadcast

Montréal - 8: 00 AEDT Oktober 30, 2018 - Jukut Valley, a Belden Brand, sarta Gearhouse Broadcast partnered pikeun nganteurkeun 4K UHD siaran live mimiti Australia urang. Kabéh genep jam tina eusi 4K UHD ti Supercheap Otomatis Bathurst 1000 pikeun supercars - nagara urang taunan, Premier touring acara mobil - anu disiarkeun langsung tanpa ngarecah iklan. The 1,000-kilométer lomba ...

Maca deui "

as ai Gear mangrupakeun Video Powerhouse basis mini Mac

Sistim lengkep streamlines produksi video kalayan tagging basis AI, pilarian, transcoding na automation workflow. Boston - Nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun parabot manajemén video canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, as ai, Inc. announces peluncuran as ai Gear ™, mangrupa sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini kakuatan komputasi jeung as ai urang browser basis, AI-sanggup manajemén media, ...

Maca deui "

Sarua, Kawas Great Pilem, Merlukeun Mun nengetan Sadaya tina Rincian

"Kuring ieu ngantosan semesta pikeun dispense sababaraha kaadilan tapi kadang semesta téh ngan teuing damn slow. Balukar tina putting Nair di gél styling batur urang, kumaha oge, ngan butuh waktu sababaraha menit. "- Murphy," Murphy Brown "Warner naros, 1988 Urang kadang panalungtikan sarta latihan lamun urang balik ka luncheon profésional tapi pikeun SMPTE taun ieu sacara. ..

Maca deui "

LYNX Technik promotes Daud Holloway mun Diterangkeun EMEA Téknis Penjualan & Rojongan Tim

David Holloway

LYNX Technik AG®, panyadia of interfaces modular pikeun siaran jeung sinyal AV aplikasi processing profésional, announces parobahan tim jualan na kalawan kampanye Daud Holloway kana peran Diréktur Penjualan, EMEA. janjian Ieu nandaan komitmen LYNX Technik pikeun basa customer nu aya na anyar na, kaasup mitra distribusi jeung téhnologi global na. Paling anyar, Dave dilayanan salaku ...

Maca deui "

Kandungan immersive 4K UHD wawasan TV Sadia pikeun stream on Windows Alat

Wawasan TV, ngarah di dunya UHD 4K penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus ngumumkeun yén eusi 4K UHD nyaeta ayeuna sadia pikeun ngalirkeun data dina sadaya alat Universal Windows Platform (UWP). Wawasan TV geus nyieun eusina sadia pikeun Windows * pamaké ku nyieun hiji aplikasi Windows Store canggih tur dioptimalkeun pikeun Intel® Core ™ prosesor panganyarna. Ieu panganyarna ...

Maca deui "

Manggihan ka Pahlawan Real Aksi jeung wawasan TV Nopémber ieu

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD penyiar sarta produser eusi UHD pituin di olahraga Peta, hiburan jeung gaya hirup, anu celebrating "Real Action Pahlawan" jeung peluncuran opat NEW nempokeun adrenaline-kaeusi dina bulan Nopémber. A kolaborasi Monster Energy "Lahir Ka" mangrupakeun runtuyan 13 film pondok-affirming hirup, anu ngabejaan carita emotionally-muatan tina atlit Sarbini tur suksés di ...

Maca deui "

Tanda Box Ditambah Network kalawan Globecast nambahan efisiensi distribution DTH

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, geus ngumumkeun yén ngarah UK channel musik penyiar The Box Ditambah Network geus nandatanganan multi-taun UK DTH deal sebaran. The Box Ditambah Network, a Bauer Media / Channel 4 joint venture, siaran musik jeung hiburan channel 4Music jeung genep musik saluran TV: The Box, Box Upfront, Box hits, Kiss, Magic na Kerrang! Ieu nyaéta ...

Maca deui "

Ngakibatkeun audiovisual produksi spesialis

Posisi: ngakibatkeun audiovisual produksi spesialis Company: AS Departemén Pertahanan Location: Fort Meade MD AS More >>

Maca deui "