imah » 2018 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2018

Czech TV milih PHABRIX urang Qx 12G Rasterizer salaku Solusi Tengah di na 4K / UHD Test sarta pangukuran Lab

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PHABRIX, pamingpin di sakuliah dunya dina test na ukur solusi, nyaeta pleased ngembarkeun yen Czech TV, si penyiar televisi umum di Républik Céko, geus dipilih PHABRIX urang 4K UHD sangkan Qx 12G test na ukur solusi pikeun pariksa standar UHDTV sarta nguji 4K anyar / UHD alat di HQ Iraha na. distributor otorisasi PHABRIX urang, MST, disadiakeun sistem. Martin Dostál, Kepala Téknik ...

Maca deui "

Pixelogic dileler sertifikasi fasilitas Dolby Visi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pixelogic, anu panyadia inovatif sarta terpadu pinuh tina jasa lokalisasi sarta sebaran, geus earned fasilitas sertifikasi Dolby Visi ™. Pixelogic oge mimitina panyadia layanan bebas nawarkeun jasa panyandian keur eusi Dolby Visi Linggarjati pikeun OTT platform. The Dolby Visi fasilitas sertifikasi marengan kamampuhan Dolby AtmosÒ maranéhanana, bakal nyieun Pixelogic perusahaan jasa média kahiji nyadiakeun tungtung-to-tungtung ...

Maca deui "