imah » 2018 » Nopember

Archives Bulanan: November 2018

Leftchannel Commissioned Ku Sunglass hut Pikeun Jieun Experiential animasi Pikeun Times Square Store ngarojong Disney urang Mickey Mouse 90th Birthday Perayaan

Columbus, OH - Nalika nu Walt Disney Company dijieun rencana ngagungkeun ultah 90th Mickey Mouse urang di sakuliah dunya, pasangan kampanye hajatan Sunglass hut tos ka leftchannel, anu grafik gerak jeung animasi studio basis Ohio Columbus,, nyieun animasi experiential befitting saperti milestone mun ditempo dina billboard masif luar toko Times Square maranéhanana. Disney jeung Sunglass hut anu collaborating dina peluncuran hiji garis anyar Disney-branded Ray-Ban Wayfarer ...

Maca deui "

Sora lounge nyiptakeun Soundscape taméng pikeun Video alamat nu "Daur galak" tina Gun kekerasan

Sora studio, dibantuan ku Alchemy Post Sora, nyumbang ka video layanan publik dihasilkeun ku mahasiswa Parkland tina Maret keur kahirupan urang. New York-Sora lounge mantuan candak nu horor kekerasan gun keur vidéo éta The Daur Kalolobaan galak dihasilkeun tina organisasi murid Maret keur kahirupan urang jeung agénsi ad New York McCann. Studio, dibantuan ku tim Foley ...

Maca deui "

Ray Lo ngagabung PHABRIX mun Atur Penjualan Operasi di Cina

PHABRIX, pamingpin di sakuliah dunya dina test na ukur solusi, dinten ngumumkeun eta geus teamed up kalawan Ray Lo pikeun ngatur operasi jualan parusahaan di Cina jeung pangaruh ti Désémber 1st, 2018. Ray Lo baris nganggap tanggung jawab ka manajemen jaringan channel distributor régional PHABRIX sarta bisnis tumuwuh di sakuliah wewengkon. Diréktur PHABRIX urang Penjualan jeung Operasi, Martin Mulligan, ...

Maca deui "

Jelas-com urang solusi komunikasi tanpa kabel FreeSpeak II disetél pikeun instalasi sakuliah loka utama UK penyiar urang

Jelas-Com® dinten ngumumkeun yén solusi komunikasi tanpa kabel FreeSpeak II na geus diadopsi jadi bagian tina hiji proyek gaganti sistem wireless sakuliah situs 14 BBC, kaasup New Broadcasting House di London, sarta Salford Quays. Instalasi mangrupa bagian ti ngagantian utama sistem wireless handap parobahan lisénsi Ofcom Tadi taun ieu BBC dikaluarkeun hiji RFP kana ngaganti hiji ageung ...

Maca deui "

Benjamin Howdeshell ngarahkeun Milla Jovovich di Blora "Withorwithout"

Howdeshell, tina A Thread umum, nyiptakeun pilem pondok pikeun Parcels band anu mangrupa macabre Palasik instan. Los Angeles-Diréktur Benjamin Howdeshell nembongkeun penguasaan na tina sisi gelap di Withorwithout, anyar na horor pilem / musik vidéo ngeunaan sababaraha anu korban katempo tina hiji invasi imah di Hills Hollywood. Atur jeung lagu tina nami nu sami ...

Maca deui "

RED Digital Bioskop Salajengna Simplifies Kamera Line-Up Ku bubuka DSMC2 naga-X

Dinten, RED Digital Bioskop ngumumkeun eta salajengna ngajarkeun portopolio produk na kalawan kasadiaan tina kaméra DSMC2® naga-X ™ 5K S35. RED ogé ngumumkeun DSMC2 produksi modul jeung DSMC2 produksi KIT, anu nu datang pas di 2019 mimiti. Kaméra DSMC2 naga-X ngagunakeun-unggul pangajén naga teknologi sensor kapanggih dina loba kaméra warisan RED urang ku ngalobaan ...

Maca deui "

Mitra Insinyur Project

Posisi: Mitra Project Insinyur Company: Hasbro Location: Pawtucket RI AS More >>

Maca deui "

Acara Techs diperlukeun

Posisi: Acara Techs diperlukeun Company: Ek Productions Location: New York Ny AS More >>

Maca deui "

Diréktur senior, Téhnologi

Posisi: Diréktur Senior, Téhnologi Company: Chicago Public Media Location: Chicago Il AS More >>

Maca deui "

Video produser Kandungan

Posisi: Video Kandungan produser Company: Steppenwolf Teater Company Location: Chicago Il AS More >>

Maca deui "

Full-Time Mid mun Level Senior desainer Grafika

Posisi: Pausahaan-Time Mid mun Level Senior Grafika Company desainer: PUREi Location: Batavia Il AS More >>

Maca deui "

Grafis desainer (Mid mun Level Senior)

Posisi: Grafika desainer (Mid mun Level Senior) Company: The creme Toko Location: Los Angeles CA AS More >>

Maca deui "

Mitra desainer Produk

Posisi: Mitra desainer Produk Company: Hasbro Location: Pawtucket RI AS More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: Broadcast Insinyur Company: News Pencét & Warta Co. Location: Saint Joseph MO AS More >>

Maca deui "

Mékanis Majelis teknisi

Posisi: Mechanical Majelis teknisi Pausahaan: Renewaire LLC Location: Waunakee WI AS More >>

Maca deui "

Éntri Level - Grafika / Video Kandungan pamekar

Posisi: Entry Level - Grafika / Video Company Kandungan pamekar: Encoretech, Inc. Location: Decatur ga AS More >>

Maca deui "