imah » 2018 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2018

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan Famed batu 'n' dekade roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood ...

Maca deui "

Roland Ngembangkeun Tim Produk Video sareng Chris Wissinger

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu. Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna ...

Maca deui "

[EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio 2019 nyertakeun Spéktrum jeung Hiburan Wireless na Dina-Ceuli Academies pangimeutan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Live sora professional babagi lila pangalusna pikeun ngalaksanakeun téknologi ngawaskeun nirkabel sarta pribadi dina produksi live The [EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio disetel ka demystify spéktrum pinuh téknologi audio nirkabel jeung téhnik jeung balik ti Hiburan Wireless Akademi tur Dina-Ceuli pangimeutan Akademi. [EMAIL PROTECTED] acara, dikelompokeun dina Academies topical, nawiskeun rupa-rupa ...

Maca deui "

Focusrite Scarlett Interface Ronggéng Gunung salaku Cibalong Key keur Téknik Sakola jeung Tembongkeun Podcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Chris Karana geus anjog muatan éta sangkan kualitas sonic tinggi standar pikeun industri podcasting burgeoning na interfaces Scarlett Focusrite urang téh konci mun yén misi Salaku duanana staf sarta produser leupas / insinyur di ngarah New York City studio kawas The pencét Kilang kitu na quad Rekaman dina nu 1990s, Chris Karana geus accrued sks on rekaman keur seniman misalna ...

Maca deui "