imah » 2018 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2018

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan Famed batu 'n' dekade roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood ...

Maca deui "

Roland Expands Tim Video Produk kalawan Chris Wissinger

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu. Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna ...

Maca deui "

[EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio 2019 nyertakeun Spéktrum jeung Hiburan Wireless na Dina-Ceuli Academies pangimeutan

Live sora professional babagi lila pangalusna pikeun ngalaksanakeun téknologi ngawaskeun nirkabel sarta pribadi dina produksi live The [EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio disetel ka demystify spéktrum pinuh téknologi audio nirkabel jeung téhnik jeung balik ti Hiburan Wireless Akademi tur Dina-Ceuli pangimeutan Akademi. [EMAIL PROTECTED] acara, dikelompokeun dina Academies topical, nawiskeun rupa-rupa ...

Maca deui "

Focusrite Scarlett Interface Ronggéng Gunung salaku Cibalong Key keur Téknik Sakola jeung Tembongkeun Podcast

Chris Karana geus anjog muatan éta sangkan kualitas sonic tinggi standar pikeun industri podcasting burgeoning na interfaces Scarlett Focusrite urang téh konci mun yén misi Salaku duanana staf sarta produser leupas / insinyur di ngarah New York City studio kawas The pencét Kilang kitu na quad Rekaman dina nu 1990s, Chris Karana geus accrued sks on rekaman keur seniman misalna ...

Maca deui "

Teknis Insinyur Onboarding, Platform Operasi

Posisi: Téknis Onboarding Insinyur, Platform Operasi Company: DELUXE Hiburan Layanan Grup Location: Burbank CA AS More >>

Maca deui "

Teknis Insinyur Onboarding, Platform Operasi

Posisi: Téknis Onboarding Insinyur, Platform Operasi Company: DELUXE Hiji LLC Location: Burbank CA AS More >>

Maca deui "

Teknis Insinyur Onboarding, Platform Operasi

Posisi: Téknis Onboarding Insinyur, Platform Operasi Company: DELUXE Hiji LLC Location: Burbank CA AS More >>

Maca deui "

Teknis Operasi Insinyur

Posisi: Téknis Operasi Insinyur Company: SpotX, Inc. Location: Broomfield CO AS More >>

Maca deui "

Visual Desain intern

Posisi: Visual Desain intern Company: Bosch Grup Location: Sunnyvale CA AS More >>

Maca deui "

Live Kedawung Videographer

Posisi: Live Kedawung Videographer Company: Sony Aula Location: New York Ny AS More >>

Maca deui "

Teknis Sora desainer - kontraktor

Posisi: Téknis Sora desainer - kontraktor Company: Magic kabisat, Inc. Location: Fort Lauderdale FL AS More >>

Maca deui "

Senior Media Systems Insinyur San Fransisco, CA

Posisi: Senior Media Systems Insinyur San Fransisco, CA Company: Disney Location: San Fransisco CA AS More >>

Maca deui "

Eusi intern Produksi

Posisi: Produksi Kandungan intern Company: Elemeno Kaséhatan Location: Oakland CA AS More >>

Maca deui "

Broadcast senior Editor / Audio Insinyur / jujur ​​Agénsi Advertising Podomoro

Posisi: Senior Broadcast Editor / Audio Insinyur / jujur ​​Podomoro Advertising Agénsi Company: precisioneffect Location: Boston MA AS More >>

Maca deui "

Kapala Insinyur, Broadcast Media Center

Posisi: Chief Insinyur, Broadcast Media Center Company: University of Montana Location: Missoula MT AS More >>

Maca deui "

médan Insinyur

Posisi: Lapang Insinyur Company: Allan Myers Location: Fallston MD AS More >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!