imah » wartos » Program mundur 2019 HPA Tech ngumumkeun

Program mundur 2019 HPA Tech ngumumkeun


AlertMe

nu Hollywood Asosiasi profésional (HPA) diumumkeun jadwal pikeun anak 2019 HPA Tech mundur®, Pakakas pikeun Pébruari 11-15 2019. The Tech mundur, nu nandaan 25 nath sataun di 2019, lumangsung ngaliwatan kursus hiji minggu di palm Springs sarta nawarkeun kasempetan incomparable papanggih sareng terlibat sareng well-dipikawanoh sarta pamingpin dina rékayasa, téhnologi, kreativitas sarta bisnis munculna. tren hareup sarta téknologi ti ékosistem média jeung hiburan nu digali kalayan rigor tur nalungtik tina perspéktif anyar, sarta peserta anu afforded aksés unparalleled kana rupa-rupa informasi di-jero, facilitating tempoan bernuansa na informed of trajectories industri. The 2019 Tech mundur mulih ka JW Marriott Resort & Spa di palm Desert, CA.

Seth Hallen, Présidén HPA, nyatet "Taun ieu anu ditampi nyata beuki kiriman keur program utama sangkan nu utamana bungah ngeunaan acara taun ieu sacara. Unggal taun kami dibere revisit topik wawuh jeung penting kawas apdet penyiar, Washington Update na CES Review contona, tapi lajeng urang teuleum ka jadi loba jejer anyar compelling na pamikiran-provoking. Ti TR-X Senén urang on eSports ka sesi pisan panungtungan on Jumaah, bar nu geus diangkat dina bar geus incredibly tinggi nu Tech mundur ngeunaan kinerja pikeun presenting jejer anyar. Urang kasampak maju ka kasaimbangan agung kolaborasi profésional sarta bersosialisasi yén HPA Tech Hadirin mundur sok ngarasakeun ngaliwatan kursus minggu ieu incredibly penting. "

The HPA Tech mundur ngawengku lima poé ti sesi, demonstrasi téhnologi sarta acara. Salila saminggu ieu sacara saksama curated, aspék penting produksi, siaran, produksi pos, distribusi sarta endeavors patali keur média jeung bentang hiburan nu digali. Salah sahiji differentiators konci tina Tech mundur nyaéta adherence ketat na ka fokus non-komersil: presentasi marketing-berorientasi dilarang iwal di sarapan roundtables. Sapopoe, jadwal nu nyiptakeun hiji lingkungan kondusif kana bursa pangaweruh jeung informasi.

"Sakali deui, anu ditampi sababaraha kali deui kiriman ti urang bisa make," ceuk Tandaan Schubin, Program maestro tina HPA Tech mundur. "Ka nyebutkeun taun ieu sacara éta 'compelling' mangrupa parnyataan nu ngahinakeun. Urang bisa geus diprogram sababaraha beuki poé! Kalam kiriman terrific sok hal hardest gaduh urang pigawé. Kuring bener nempo maju ka diajar panganyarna dina kaayaan rentang dinamis tinggi, maké kecerdasan jieunan mulangkeun pilem heubeul tur mesin diajar nungkulan pakasaban nyegrek, yayasan software anyar Akademi urang, hiburan dumasar lokasi-kalawan realitas dirobah, sarta loba, leuwih. Abdi teu tiasa ngantosan! "

The 2019 HPA Tech Program mundur (Ieuh):

Senén Pébruari 11: TR-X
eSports: muterna teh mic on Center Panggung
pendaptaran kapisah diperlukeun

Hiji dinten satengah tina panels sasaran, pembicara jeung interaksi, TR-X bakal fokus dina arena ngembang pesat tina esports, ku keynote ti Yvette Pramanik, CEO - Amérika Kalér of esports organizer jeung parusahaan produksi ESL Amérika Kalér.

Salasa Pébruari 12: Supersession
Hareup-Gen Workflows na infrasturktur: Ti Setel ka Consumer nu

Rebo Pébruari 13: Main Program Highlights

  • Tandaan Schubin's Téhnologi Taun di Review
  • Washington Update (Jim Gatotkaca, Thompson Coburn LLP)
    The kacida diantisipasi review ngeunaan panerapan sarta dampak na on bisnis urang ti Pangacara Washington ngarah.
  • jero Fakes (Moderated ku Debra Kaufman, ETCentric; Panelists Marc Zorn, HBO; Ed Grogan, Departemén Pertahanan; Alex Zhukov, Video Gorila)
    Ieu bisa sigana hade ka bisa make aktor lila maot, tapi konsep "warta palsu" nyokot péngkolan anyar pikasieuneun kalawan deepfakes, istilah anu Wikipedia ngajelaskeun salaku portmanteau ti "learning jero" jeung "palsu". Sanajan urang gaduh geus manipulasi gambar pikeun abad ka - lila saméméh kreasi Adobe Photoshop - pakakas anyar AI-Powered ngawenangkeun kreasi audio palsu pisan ngayakinkeun sarta video.
  • The Netflix Media databés (Sikandar Puri, Netflix)
    Hiji panganteur dioptimalkeun pamaké, saran pribadi bermakna, streaming efisien sarta katalog kualitas luhur tina eusi nu faktor poko anu nangtukeun tungtung-pamaké Netflix pangalaman. A myriad of workflows bisnis of varying complexities datangna babarengan pikeun ngawujudkeun pangalaman ieu. Dina nyertakeun, aranjeunna ngagunakeun visi komputer komputasi mahal, pamrosésan audio jeung algoritma analisis média basa alam processing dumasar. algoritma ieu ngahasilkeun temporally sarta pakait sacara spatial metadata dinamis anu dibagikeun peuntas rupa kasus pamakéan. The Netflix Media database (NMDB) mangrupakeun multi tenant, sistem data anu dipaké pikeun persist metadata deeply teknis ieu ngeunaan rupa aset média dina Netflix na nu nyandak querying sami dina skala. The "dibagikeun nanaon" disebarkeun arsitéktur database ngamungkinkeun NMDB pikeun nyimpen data nu jumlahna ageung média Kala, sahingga ngabentuk tulang tonggong pikeun sagala rupa sistem ngolah média Netflix.
  • Studi Film Meiji AI di 12 Million pigura per Kadua (Alex Zhukov, Video Gorila)
  • Ieu leuwih média dijieun pikeun subways ti keur TV jeung Bioskop? (Jeung henteu eta sangkan leuwih $$$?) (Andy Quested, BBC)
  • siaran Panel (Moderator: Mateus Goldman, MediaKind)
  • CES Review (Peter Putman, roam konsultan)
    Pete Putman ngumbara ka Las Vegas pikeun nempo naon nu anyar di dunya éléktronika konsumén jeung mulih babagi wawasan na jeung HPA Tech panongton mundur.
  • 8K: Whoa! How'd Urang Cokot Aya kituna Gancang (Peter Putman, roam konsultan)
  • Isu jeung setelan HDR Imah Video Deliverables pikeun Fitur (Josh pines, Technicolor)
  • Setelan HDR Sidang "Mini"
    • Setelan HDR intro: Seth Hallen, Pixelogic
    • Ambient Lampu Compensation pikeun setelan HDR presentasi: Don Eklund, Sony gambar Hiburan
    • Setelan HDR dina Anime: Haruka Miyagawa, Netflix
    • Ngadorong watesan Motion Panémbong dina setelan HDR: Richard Gedang, Pixelworks
    • Hilir Gambar presentasi Manajemén pikeun Mintonkeun Consumer:
      • Priyogi: Michael Chambliss, Cibeureum Cinematographers kanu
      • Michael Keegan, Netflix
      • Annie Chang, UHD Alliance
      • Steven Poster, naék, Cinematographers International kanu
      • Toshi Ogura, Sony
  • Padet Bioskop layar kalawan Front Sora: Ulah Aranjeunna Gawé? (Julien Berry, Delair Studios)
    Langsung-view mintonkeun mawa kualitas gambar luhur di bioskop tapi kakurangan tina faktor piksel eusian low, nu bisa ngakibatkeun moiré na aliasing pola beurat. projectors bioskop boga faktor eusian leuwih hadé anu avoids paling jalma isu sanajan sababaraha pangaruh moiré bisa dihasilkeun alatan perforations layar diperlukeun pikeun audio nu. Ku mecenghulna jelas tinggi, EDR, sarta geura-giru kualitas gambar setelan HDR di bioskop, perforations layar dampak kacaangan tur jelas ditanggap tina gambar anu sarua, sanajan pangaruh geus kungsi etang saprak sababaraha perforations sempet salawasna geus diperlukeun pikeun audio bioskop. Ku mecenghulna sistem audio bioskop kualitas luhur, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngitung éfék ieu.

Kemis, February 14: Main Program Highlights

  • A Study ngabandingkeun Shutter sintétik jeung HFR pikeun Judder Réduksi (Ianik Beitzel jeung Harun Kuder, ARRI na Stuttgart Media Universitas (HdM))
  • Ngagunakeun Drones na Photogrammetry Téhnik ka Jieun wincikan (Resolusi High) Point Awan Pamandangan (Eric Pohl, Singularity Imaging)
    fotografi hawa Drone bisa dipaké pikeun nyieun sababaraha gambar nu dibere geotag nu diolah pikeun nyieun hiji titik 3D set awan adegan taneuh. Titik awan bisa dipaké pikeun previsualization produksi atawa kreasi tukang keur videogames atanapi VR / AR produk anyar-media.
  • Panel jauh jeung Mobile Produksi (Moderator: Tandaan Chiolis, Mobile TV Grup; Wolfgang Schram, PRG; témbal Rothenberg, NEP)
    Ku napsu neraskeun eusi tina pemirsa tina sagala jaringan utama, kitu ogé jaringan Ecological, jasa ngalirkeun, web, eGames / eSports, sarta tempat na konsér-wisata acara, perangna aya di sangkan mungkin lalajo ampir unggal olahraga sarta acara hiburan nu lumangsung, sadaya hirup salaku mangka lumangsung. anggota konci komunitas jauh jeung mobile neuleuman naon anyar jeung workflows naon balik produksi eusi na pangiriman di lingkung gancang-paced dinten ieu. Nyangka ngadangu ngeunaan aplikasi anyar Remi, IP workflows, AI, UHD / setelan HDR, eGames, sarta eSports.
  • IMSC 1.1: A Single subjudul jeung caption Format keur Chain Hiburan (Pierre-Aom Lemieux, Sandflow konsultan (dirojong ku MovieLabs); Dave Kneeland, Fox)
    IMSC mangrupakeun standar W3C keur sakuliah dunya terjemahan / captions, jeung hasil tina hiji kolaborasi internasional. Versi awal IMSC (IMSC 1) ieu diterbitkeun dina 2016, sarta geus loba diadopsi, kaasup ku SMPTE, MPEG, ATSC, sarta DVB. Jeung ieu publikasi panganyarna ngeunaan IMSC 1.1, urang ayeuna boga kasempetan pikeun konvergen dina format subjudul / caption tunggal sakuliah sakabéh ranté hiburan, ti authoring ka alat konsumen. IMSC 1.1 ngaronjatkeun on IMSC 1 kalayan rojongan pikeun setelan HDR, fitur basa canggih Jepang, sarta 3D stereoscopic. Diajar ngeunaan sajarah IMSC urang, kamampuhan, deployment operasional, pangalaman palaksanaan, sarta roadmap - na kumaha carana meunang aub.
  • ACESNext sarta Master Akademi Digital Sumber: ekstensi, perbaikan sarta standardized Deliverable (Andy Maltz, Akademi Motion Picture Seni & Élmu; Annie Chang, Gambar Universal)
  • Mastering pikeun langkung Témbongkeun na tingkat Sakuliling Caang Nganggo Modél Asasi Manusa Perceptual mun nanggungkeun ka kantor asuransi hajat Kreatif Asli dijaga (Bill Feightner, Colorfront)
    Ngajaga katingal kreatif konsisten sakuliah dinten ieu seueur béda bioskop jeung home mintonkeun tiasa tangtangan gedé, utamana jeung disparity lega di mungkin kacaangan pintonan tur jelas ogé lingkungan nempoan atawa lingku. Komo lamun éta mungkin gaduh sesi kreatif individual, ngajaga konsistensi kreatif bakal jadi pajeujeut di pangalusna. Ku ngamangpaatkeun pangaweruh kumaha sistem visual manusa jalan, modél perceptual, eusi sumber processing pikeun nyocogkeun a kacaangan mintonkeun dibikeun tur Sakuliling bisa otomatis dilarapkeun bari ngajaga hajat kreatif aslina kalawan saeutik mun euweuh trimming.
  • Awan: Dimana Dupi Urang Ayeuna? (Moderator: Erik Weaver, Western Digital)
  • Digitalisasi workflow - leveraging platform keur Kasuksesan (Roger Vakharia, Salesforce)
    Bari bisnis ciptaan eusi teu robah teuing kana waktu, téknologi prosés sabudeureun produksi, ranté suplai digital sarta manajemén sumberdaya pamasaran diantara wewengkon séjén sangkan geus jadi beuki kompleks. Sangkan hiji lincah, workflow dumasar platform-bisa nulungan di turunna waktos na pajeulitna tapi ongkos, skala na sponsor bisnis anu kadang jadi inhibitor dina nyetir sukses. Nyetir efisiensi dina skala tiasa daunting tapi pamingpin loba média geus nyokot terjun ka ngajalankeun agility sakuliah prosés bisnis maranéhanana. Gabung sawala ieu diajar pangalusna lila, integrations, workflows jeung téhnik nu pausahaan suksés geus dipaké pikeun ngajalankeun kesederhanaan jeung rigor sabudeureun workflow sarta bisnis prosés maranéhanana.
  • Leveraging Mesin Learning di Processing Gambar (Beunghar Welsh, Sundog Media Toolkit)
    Kumaha ngagunakeun AI (ML jeung jaringan DL) pikeun ngalakukeun "kreatif" tugas anu boring jeung manusa méakkeun waktu lakukeun tapi teu hayang (digawé conto dunya nyata kaasup)
  • Leveraging AI di Post Produksi: Ngajaga Up kalawan Ngembang tungtutan pikeun More Kandungan (Van Bedient, Adobe)
    Ekspektasi keur beuki loba eusi terus nambahan - acan staffing tetep sarua atawa ngan marginally badag - kumaha tiasa advancements tina mesin learning Birokrat pitulung eusi? AI tiasa hiji Boon luar biasa ngaleupaskeun tugas repetitive jeung léngkah tedious sahingga manusa konsentrasi dina kreatif; pamustunganana AI bisa nyadiakeun hiji mata uang creatives yearn pikeun leuwih ti nanaon sejenna: Time.
  • Deploying Workflows Cibalong-Dumasar: pangalaman ti Galur Front (Moderator: Pierre-Aom Lemieux, Sandflow konsultan (dirojong ku MovieLabs))
    Bentang eusi ieu shifting, kalawan hiji-ngembangna kantos panggih jeung metadata repertoire, nempo pangalaman, platform eusi global sarta workflows otomatis. workflows sarta format dumasar-komponén, kayaning standar Interoperable Master Format (IMF), ayeuna keur deployed minuhan tantangan dibawa ku shift ieu. Kita Hayu jeung gabung kami pikeun akun kahiji-leungeun ti maranéhanana dina hareupeunana-garis.
  • Hak eusi, royalti sarta Manajemén Pajeg via Blockchain (Adam Lesh, SingularDTV)
    The Blockchain Hiburan Ekonomi: nambahkeun transparansi, disintermediating rantay suplai, sarta empowering Birokrat eusi sorangan, ngatur sarta monetize IP maranéhna pikeun nyieun economies sustainable, pribadi sarta disambungkeun. Salaku urang sadaya terang, hak-hak jeung bagi hasil (kaasup royalti, residu, jsb) manajemén mangrupakeun titik nyeri utama pikeun Birokrat eusi dina Industri Hiburan.

Jumaah, February 15: Main Program Highlights

  • di luar SMPTE Kode waktos: The TLX Project: (Peter Symes)
    SMPTE Waktos Code, ST 12, diwangun sarta standarisasi dina 1970s ngarojong widang munculna di na rohangan ngédit éléktronik. Eta geus, sarta terus jadi, hiji baku tahan; aplikasi na ampir universal dina industri media, sarta standar geus kapanggih pamakéan dina industri lianna. Sanajan kitu, ST 12 diwangun ngagunakeun kriteria na larangan anu teu luyu dinten, sarta eta boga loba shortcomings di lingkungan dinten ieu.
    Hiji proyék anyar dina SMPTE, Anu Label Extensible Time (TLX) ieu gaining traction sarta mucunghul mun boga potensi papanggih rupa-rupa sarat. TLX dirancang pikeun jadi angkutan-agnostik jeung kalawan struktur data modern.
  • Blindsided: The Game-Changers Urang bisa Henteu Tempo Datang (Tandaan Harrison, Digital Produksi Partnership)
    Di dunya parusahaan nomer hiji pikeun sharing kaulinan ngajadikeun saloba Sony sarta Microsoft digabungkeun. Teu Amérika atawa Jepang. Marketeers proyek anu ku 2019, iklan video on kaluar-of-ngarep mintonkeun bakal jadi penting minangka belanja maranéhanana dina TV. Samentara éta, hiji raksasa tech tunggal AS bisa meuli unggal franchise ti luhur lima leagues olahraga AS. Ti cadangan kaluar-sumpah palapa na. Sarta masih boga $ 50 miliar robah.
    Urang kabeh terang pamakéna kawas OTT video. Tapi éta nu sahanteuna ti eta. Aya tren di ékonomi digital anu, upami nyawang global, bisa gaduh dadakan, sarta profound, implikasi keur industri kreasi eusi profésional. Dina presentasi panon-widening ieu, léngkah Tandaan Harrison luar, sudut pandang Industri profésional-média barat-centric mun gabung dina téhnologi, konsumen, jeung titik-titik média sarta nanya: naon bisa blindside kami lamun kami teu widen titik kami of view?
  • Storytelling interaktif: Pilih Naon kajadian salajengna (Andy Schuler, Netflix)
    Pilari ékspérimén kalawan storytelling non-liniér, Netflix dibuka episode interaktif kahijina di 2017. Duanana dina programming barudak, anu nempokeun wanti malah si bungsu tina pemirsa noél atanapi klik layar maranéhna pikeun ngadalikeun lintasan carita (pikir Pilih buku anjeun Adventure sorangan ti 1980 urang). Kumaha teu Netflix nungkulan sababaraha tantangan teknis leuwih narik proyek (ie, mastering, encoding, streaming), kumaha éta SMPTE IMF garapan pikeun streamline prosés jeung naha urang lila mastering langkung formalized anu diperlukeun pikeun proyék-proyék hareup.
  • HPA Téknik kaunggulan Award Winners (Moderator: Joachim Zell, EFILM, Kursi HPA Téknik kaunggulan Awards; Joe Bogacz, Canon; Paul Saccone, Blackmagic Desain; Lance Maurer, Cinnafilm; Michael Flathers, IBM; Dave Norman, Telestream)
    Ti HPA diwangun dina 2008, The HPA Awards pikeun Téknik kaunggulan geus ngahormatan sababaraha téknologi paling groundbreaking, inovatif, sareng impactful. Méakkeun saeutik waktos sareng group pilih tina winners jeung kontribusina maranéhna pikeun cara urang dianggo tur industri buron.
  • The Plan Navajo strategis Digital (Yohanes Willkie, Luxio)
  • Adapting ka Dunya COTS Hardware (Moderator: Stan Moote, IABM)
    Transitioning kana hardware kaluar deui-rak téh salah sahiji jejer pangbadagna dina sagala sisi industri, ti pabrik, software jeung panyadia ladenan liwat ka integrators sistem, fasilitas jeung pamaké sorangan. Ieu ogé incredibly uncomfortable. Pos-produksi éta hiji adopter awal workstations husus (misalna SGI), sarta ayeuna geus dirangkul a migrasi salajengna nepi ka tumpukan ka COTS hardware na IP jaringan, naha logam bulistir, virtualized, hibrid atanapi pinuh awan dumasar. Salaku nguruskeun industri jeung akselerasi global format, platform na workflows, naon watesan hardware COTS nalika inovasi software anu terus nguji watesan umum CPUs Tujuan, GPUs sarta protokol jaringan? Ngawengku "disumputkeun" isu di maké COTS hardware, ti sudut pandang pamaké sarta operator fasilitas ogé pabrik, jasa sarta Sistem integrators.
  • Akademi Software Foundation: Sangkan Kolaborasi Palang-Industri pikeun Projects Open Source (David Morin, Akademi Software Foundation)
    Dina bulan Agustus 2018, Akademi Motion Picture Seni jeung Élmu sarta The Linux Ubuntu Yayasan dibuka Akademi Software Foundation (ASWF) nyadiakeun forum nétral keur pamekar software open source di gambar gerak jeung lega industri média babagi sumber na kolaborasi on téknologi pikeun nyiptakeun gambar, épék visual, animasi na sora. presentasi ieu bakal ngajelaskeun naha Yayasan diwangun tur cara eta ngarencanakeun keur naekeun kualitas sarta kuantitas kontribusi open source ku nurunkeun panghalang pikeun asupna keur berkembang ngagunakeun software open source di sakuliah industri.

Program mundur 2019 HPA Tech lengkep, kaasup jadwal na bios speaker ', nyaeta sadia Ieuh. sesi tambahan na speaker bakal ngumumkeun. (Perhatikeun jadwal ahir ieu keur ngaganti mata pelajaran.) Salian program konprensi, kurban lega leuwih ti 50 sarapan roundtable diskusi, dipingpin ku ahli Industri konci, mimitian poé Rebo, Kemis, sarta Jumaah isuk. The Parabot Juara mulih Salasa ngaliwatan Kemis, presenting kasempetan ngajajah munculna na innovating téknologi ti ampir 60 pausahaan di Vanguard industri.

The 2019 HPA Tech mundur nyaéta acara hadir kawates, mastikeun capped di 700 sémah, sarta diperkirakeun ngajual kaluar. daptaran dibuka, sarta duanana dinten pas na pas konférénsi pinuh anu aya. pendaptaran Onsite henteu diwenangkeun. Pendaptaran ngawengku sesi konprensi, sarapan roundtables, kamar demo, sababaraha hidangan, sarta acara sosial. TR-X mangrupa pendaptaran tambahan sarta fee. Inpo leuwih ngeunaan mundur HPA Tech, kaasup rinci program, nyaéta sadia dina www.hpatechretreat.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!