imah » diulas » 2019 #NABShow: TVU Jaringan ngawanohkeun Internet-Dumasar, Point-to-Point Transmission System keur Live Video

2019 #NABShow: TVU Jaringan ngawanohkeun Internet-Dumasar, Point-to-Point Transmission System keur Live Video


AlertMe

Di NAB 2019 TVU Jaringan, Anu téhnologi jeung inovasi global pamimpin di solusi IP hirup, baris ngawanohkeun TVU G-Patalina, hiji solusi nu didasarkeun-Internet pikeun transmisi titik-ka-titik hirup. TVU G-Patalina nyadiakeun jalan affordable jeung dipercaya pikeun ngahontal transmisi kualitas luhur ngagunakeun mung Internet umum pikeun nganteurkeun HD video ti salah sahiji lokasi pikeun sejen kalawan latency satengah detik. G-Patalina anu idéal pikeun aplikasi kayaning warta jeung olahraga disiarkeun ogé imah ibadah pilari ngirim live HD video ti titik nujul. TVU Jaringan bakal nembongkeun G-Patalina pikeun kahiji kalina dina Booth #C1707 salila NAB Tembongkeun di Las Vegas bulan ieu.

"Kanggo broadcaster, produser video, sarta organisasi pilari ka gampang jeung affordably ngirimkeun-kualitas luhur, hirup video ti titik hiji ka nu sejen, TVU G-Patalina alamat nu kedah" Said Paul Shen, CEO, TVU Jaringan. "Dedicated serat, satelit sarta microwaves garis anu pamustunganana jauh leuwih murah batan ngalaksanakeun hiji solusi basis IP kawas G-Patalina pikeun kualitas luhur, transmisi video live. Simkuring hayang pisan némbongkeun kumaha ieu basajan tur murah set up tiasa ngabantu konsumén urang ayeuna jeung calon salila NAB acara. "

G-Patalina dijalankeun dina server TVU MediaMinds, dua server dipasangkeun babarengan pikeun ngawangun link. The server MediaMind nu profésional decoders hardware video dirancang pikeun nempoan terpusat, kontrol jeung distribusi eusi video hirup. Dina G-Patalina, salah server meta salaku pemancar / encoder jeung lianna salaku panarima / decoder. The server ngarojong sauntuyan asupan jeung sumber kaluaran jenis sarta tetep aman disambungkeun paduli jarak antara aranjeunna, nyieun eta ultra-dipercaya jeung deployable dimana wae diperlukeun sakuliah dunya.

The G-Patalina "pamancar" server nyokot transmisi asup ti sagala TVU Jaringan'Alat transmisi, kitu ogé input vidéo SDI, atawa video IP éksternal sarta ngirimkeun footage ka server narima, nu lajeng outputs di SDI na IP format di resolusi luhur. ogé panarima bisa kaluaran langsung ka platform média sosial kayaning YouTube jeung Facebook.

Kaistiméwaan G-Patalina:

  • Nyandak konfigurasi tina encoding (ngaran sumber, tipe, bit-rate, reureuh) jeung decoding
  • Kamampuhan pikeun nempo status encoding / transmisi unggal link
  • kontrol lokal: pamundut, sungsi gancang, mimitian / eureun transmisi
  • kontrol sentral: manajemen sababaraha alat G-Patalina

G-Patalina bisa deployed mana di dunya salaku platform manajemén terpusat, porsi salaku hub manajemén sadaya alat disambungkeun ti hiji lokasi keur sejen, euweuh urusan mana di dunya tiap tina dua situs anu lokasina. Dina kitu lakukeun, waragad pangiriman ditanggung antara nagara bisa greatly ngurangan kalawan ngagunakeun internét umum.

kira-kira TVU Jaringan®

TVU Jaringan boga leuwih 2,500 konsumén di leuwih ti nagara 85. The TVU Jaringan kulawarga transmisi IP na leyuran produksi hirup mere siaran sarta organisasi anu workflow kuat sarta bisa dipercaya keur ngadistribusikaeun eusi video hirup keur disiarkeun, online jeung platform mobile. TVU geus jadi bagian kritis sahiji operasi loba pausahaan media utama. The TVU Jaringan suite sahiji solusi geus dipaké pikeun acquire, ngirimkeun, ngahasilkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun-kualitas profésional live IP HD footage salaku bagian integral warta, olahraga sarta acara global utama. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!