imah » 2019 NAB Tembongkeun » Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow


AlertMe

... Jeung jauh urang balik!

Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!)

ti mimiti "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun'S Téma pikeun 2019), hayu urang ngamimitian-off ku mentioning hal saeutik urang nuju ngalakonan - NAB Tembongkeun Hirup !!!

Éta leres - NAB Tembongkeun Hirup! Centrally lokasina di lobi Jawa Tengah, @NABShowStudio1 nyaeta jantung NAB Tembongkeun'S produksi eusi digital onsite. Featuring tim média jeung siaran sosial, Studio1 nyaeta dimana ningali siaran tina NAB Tembongkeun Hirup! meetups sosial sarta Tembongkeun selebritis sightings; eupan hirup, dina éta-floor "sawah" ngalaporkeun na diarsipkeun eusi acara dihasilkeun dina Studio1 - salian warta sarta informasi exhibitor - bakal ditingalikeun dina Digital Network Kandungan puteran dina sababaraha layar sapanjang puseur konvénsi sarta dina Tembongkeun lanté di [EMAIL PROTECTED] Bari seueur folks urang anu dina Panggung hirup Nyai gé jadi "di sawah" sareng "di lantai" - néangan kami! Ngepaskeun di di www.nabshow.com atawa ka katuhu dieu di broadcastbeat.com.

NAB Tembongkeun teh tempat pikeun manggihan arah média modérn. Ngarobah kanyataanana, ilubiung dina sajarah, sarta dilegakeun pikiran anjeun. Gabung gelombang tina mangsa nu bakal datang tur ngajajah kasempetan tumuwuh tur alam ditawarkeun ku kanyataanana maya.

NAB Tembongkeun ngahimpun sakabéh ékosistem digital sarta keur digambarkeun ku professional dina iklan, ngembangkeun aplikasi, intelegensi jieunan, audio, kanyataanana augmented, siaran, kabel, solusi awan, cybersecurity, video digital, signage digital, eLearning, esports, pilem, ngembangkeun game, pamaréntah jeung militér, imah ibadah, dina-wahana hiburan, IOT, IT, acara live, dicampurkeun kanyataanana, mobile, video online, podcasting, pos-produksi, radio, ritel, média sosial, olahraga, ngalirkeun, integrasi sistem, tivi, maya kanyataanana, 5G tur leuwih bakal konvergen di Las Vegas salila genep poé jang meberkeun careers maranéhanana, mangtaun pangaweruh, pangalaman latihan motong-ujung, meunang leungeun-on sareng teknologi panganyarna, tur sambungkeun jeung trailblazers industri advancing seni, sains sarta bisnis eusi .

Sambel, sambel - éta SPROCKIT

nu SPROCKIT program diwangun ku executives perusahaan jeung hiburan tur mantuan sorotan nu inovasi nu pangaruh siaran. Ieu program Bi-partite, jeung NAB acara nyadiakeun program SPROCKIT kalawan showcase a, jeung tina sekuen rapat swasta pikeun pamilon program nu dilaksanakeun di Los Angeles, Anu Silicon Valley, sarta New York. Meureun perusahaan atanapi produk boga naon nu diperlukeun janten bagian tina program ieu! Parios éta!

Kasuksésan neraskeun tina Program SPROCKIT nembongkeun NAB 'ngabantuan mawa gagasan seger mun industri jeung showcasing nu paling dinamis handpicked mimiti-up. Kadangkala téknologi anyar boga potensi pikeun ngaruksak industri; lamun kaunggulan nu produk urang anu patut rusuh bubuka maranéhanana bisa ngakibatkeun industri, Chances aya nu nextgen tech média baris nembus SPROCKIT. www.nabshow.com/show-floor/attractions-pavilions/sprockit

Ulah mopohokeun THE konferensi !!! Aya pisan dibahas dina aranjeunna sarta jadi loba (menit jeung panungtung) boga dadakan appearances tamu éta teu nyata! Executives ti loba studio béda ti rusiah dibagikeun Industri sanggeus hal rusiah sarta jadi loba anu bandied ngeunaan, aya ngan teuing mun ngaran! Award-unggul direksi, acara runners, awak kreatif, sarta studio na executives produksi jaringan tim-up pikeun presentasi tayangan maranéhanana dina crafting tina eusi ... Ku kituna loba ningali, jadi loba ngadéngé ...

The "pikagumbiraeun Méter" geus ngan pencét 100 - na eta mung mana nepi ka 10 !!! - Kuring saena mun balik - nu attendants hiber geus nungtut "Pesawat Mode" - naon anu! Nyaan kudu manggihan ... (Nyaeta hiji hal ???) hihi - Baca anjeun dina Sabtu teh 6th... tapi ulah poho pikeun Ngepaskeun-di palih Senén April 8th keur NAB Tembongkeun Hirup!

... Wheeeeeee! Ningali anjeun IN Vegas !!!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!