imah » diulas » 2019 NAB Témbongkeun Propil New York: Amy DeLouise

2019 NAB Témbongkeun Propil New York: Amy DeLouise


AlertMe

Amy DeLouise (sumber: Joseph DiBlasi)

2019 NAB Tembongkeun New York Profil mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri siaran anu bakal milu dina taun ieu NAB Tembongkeun New York (16-17).

____________________________________________________________________________________________________________________

Amy DeLouise nyaéta spiker anu séhat sareng dipénta pisan, pangarang, tukang carita, sareng sutradara kreatif. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan pikeun ngawawancara anjeunna sareng ngobrol ngeunaan karir anu pikaresepeun sareng multi faceted, dimimitian ku awal na. "Éntri munggaran kuring kana pilem biz sareng perusahaan produksi siaran leutik di Washington, DC Kami ngahasilkeun jaringan TV hiji-jam khusus, sareng kuring log log gambar b-roll, sareng ngalacak sagala révisi éditan. Kami ngagaduhan adegan pamungkas pikeun némbak kalayan host anu kaméra dina selebritis, tapi peryogi ditulis deui, sareng sadayana panik. Panulis skripsi ngagaduhan radang paru-paru. Sarerea melong kuring sareng nyarios 'sanés anjeun jago Inggris di Yale? Anjeun nyerat éta. ' Jadi éta kumaha kuring ngagaduhan kiridit nulis dina layar munggaran kuring. Moal lami deui, kuring mimiti freelancing salaku panulis skrip, tapi kuring nyandak seueur asistén asistén produksi pikeun mayar tagihanana, kalebet dina jabatan lokasi sababaraha pilem sareng iklan utama. Kuring diajar tina sababaraha naros anu hébat pikeun anu padamelan — jalma anu terang sadayana logistik sareng gear anu diperyogikeun pikeun narik tampilan anu ditembak atanapi ditembak. Kuring nebak pelajaran anu aya ti para gigs yén anjeun kedah siap nampi kasempetan nalika aranjeunna nampilkeun diri, sareng teras nahan dina kerja keras pikeun ngajantenkeun sihir dina layar. Ogé, nalika anjeun damel 14 jam-jam, éta leres ngabantosan pikeun nyusun jalma. "

DeLouise dianggap salah sahiji ahli industri pilem pangpentingna dina gambar archival sareng panalungtikan latar sajarah. Kuring nanya ka dirina kumaha anjeunna janten museurkeun aspék ieu filmmaking. "Kuring henteu kantos janten mahasiswa sejarah anu saé," saurna, "tapi teras kuring nyandak kursus sajarah seni tur ragrag asih. Aya gambar! Janten anu leres kumaha kuring mendakan kuring mangrupikeun mahasiswa visual. Teraskeun ka salah sahiji padamelan kuring munggaran salaku asistén produksi dina a Hollywood pilem, milarian daptar panjang pamandangan anu henteu jelas - turnamén ping pong di China, protés perang anti Vietnam di Washington DC, jinis sapatu anu dilakukeun dina 1970. Film sakedik éta tétéla janten pilem anu menang Oscar Forrest Gump. Ningali panalungtikan kuring — na, tangtosna, yén seueur jalma sanés-hirup dina layar ieu pangalaman anu gaib, sareng titik balik dina karir kuring. "

Dina waktos ieu karirna DeLouise janten langkung dipikaresep pikeun nyieun pilem mandiri nyalira. "Kuring damel di jabatan lokasi dina film Oliver Stone JFK. Aranjeunna leungit poto konci Présidén Kennedy pikeun latar tukang pamandangan. Tina padamelan abdi kana sababaraha proyék dokumenter, kuring terang dimana milarian sareng ngadamel salinan di National Archives. Oliver teras nyéwa kuring damel salaku asistén peneliti dina jabatan seni pilem salajengnana, Nixon. Desainer produksi Victor Kempster mangrupikeun stiker pikeun detil sareng kuring diajar seueur ti anjeunna. Tapi, dina kursus ngerjakeun anu sareng seueur sanés anu gedé Hollywood film, kuring sadar yén carita 'jalma nyata' anu kami dedahkeun nyaéta anu paling kuring pikaresep pisan. Nu penting pikeun busur carita anu sami. Tapi salaku diréktur gaya doc, kuring mendakan carita-carita jalma nyata anu tiasa sapertos fiksi anu compelling. "

Kuring nyarios ka DeLouise yén, salaku kecanduan TV anu salami, kuring mendakan éta langkung umum ayeuna pikeun ningali awéwé anu dikredit salaku panulis sareng sutradara dina épisi siri TV anu kasohor, anu nyegerkeun dina industri anu kantos dikuasai lalaki pikeun mangtaun-taun, sareng. tanya dirina pikeun ngoméntaran tren ieu. "Seueur produsén sutradara sareng anjeun sks pami aktor awéwé tungtungna tiasa ngabiayaan sareng ngadamel carita-carita dimana aranjeunna hoyong némbongan. Salaku conto, Kirsten Dunst dina acara anu énggal sareng hébat Kumaha Jantenna Gusti Allah di Florida Tengah pikeun Showtime, atanapi Nicole Kidman sareng Reese Witherspoon teaming dugi ka ngadamel Lies Little badag pikeun HBO. Tapi pikeun unggal awéwé stature na tiasa ngalangkungan rupa-rupa proyek, aya rébuan deui sareng film sareng ideu anu hébat maranéhna nyobian anggaran. Sanajan usaha penting sapertos Bagikeun layar dina Sundance sareng Meryl Streep's The Writer's Lab, masih aya seueur awéwé anu nyiptakeun carita anu dibiayaan. Sareng tongkeun kuring ngamimitian nalika datang ka awéwé di tukangeun kaméra sapertos DP, di jabatan sora, gaffers, cengkraman, DIT, insinyur, sareng komposer. Angka angka éta dina persentase angka tunggal. Anjeun tiasa kéngingkeun sadaya rinci ti Pusat Propinsi San Diego pikeun Studi Awéwé dina Télévisi sareng Film. Janten nuhun, kami parantos jauh. Warta anu saé téh nyaéta kaméra anyar sareng NLEs ngamungkinkeun pikeun saha waé anu hoyong nyarioskeun carita pikeun nyekel gear teras angkat. ”

Ngobrol ngeunaan awéwé di filmmaking industri ngajurung logis pikeun program GalsNGear DeLouise sorangan. "Kuring nyiptakeun #GALSNGEAR salaku acara pop-up ngabantosan mastikeun awéwé langkung saé diwakilan salaku panyatur dina konperénsi profésional sareng acara industri. Ieu mangrupikeun sababaraha jaringan sareng kasempetan latihan anu paling penting dina industri, sareng jalma-jalma tina unggal identitas génder kedah karasaan tampi sareng bagian éta. Kuring terus ningali panél lalaki-lalaki, atanapi mendakan kuring ngan ukur hiji awéwé dina panel, sareng kuring terang janten seueur awéwé anu ahli dina widang produksina. Janten kuring ngahontal ka sadayana anu kuring terang, sareng ngajak aranjeunna ngahubungi kontakna, sareng urang ayeuna gaduh jaringan diréktur awéwé, éditor, DPs, manajer fasilitas, insinyur sora, panyampur sora. pangaruh husus seniman, anjeun namikeun hal, anu sayogi nyarios sareng ngabagi kaahliannana. Kami meluncurkeun lima taun ka pengker di NAB Tembongkeun tur éta kasuksésan hébat. Kami nampi panél, acara jaringan, sareng demos peralatan, sareng nampi dukungan ti perusahaan industri utama sapertos Blackmagic Desain, Adobe, Broadcast Beat, Lampu muram Fox, Anarki Digital sareng Dell pikeun sababaraha ngaran. Kami ogé ngagaduhan dukungan anu saé tina mitra awéwé di Film & Video DC, anu mangrupikeun bab lokal kuring. Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun yén saha waé anu gaduh konperénsi profésional atanapi acara ngagaduhan awéwé anu hadir, sareng seueur awéwé industri luhur dina liang anu nyarios profilna. "

DeLouise bakal ngalaksanakeun dua presentasi, "Ngawangun Bisnis Freelance Anjeun ka Level salajengna" sareng "Nulis pikeun Video," dina taun ieu NAB Tembongkeun York énggal. "Kuring kantos naros dina Post | Production World di NAB Tembongkeun pikeun, oh, sigana dasawarsa ayeuna. NAB Tembongkeun mangrupikeun kagiatan industri anu perdana, sareng sim kuring teu sono. Ieu sanés ngan ukur kasempetan pikeun jaringan. Ieu kasempetan anu saé pikeun neuleuman sagala rupa bagéan industri kami. Kuring gé nyarios dina NAB Tembongkeun New York di Oktober, sareng kuring ngarepkeun milarian ngeunaan sababaraha alat sareng workflows anyar anu parantos muncul ti saprak NAB Tembongkeun spring panungtungan. Kuring ogé bakal janten salah sahiji host kami #GALSNGEAR panels di dinya.

"Salaku jalma anu ngagaduhan tilu perusahaan média kuring sorangan, abdi terang teu gampang pikeun ngajalankeun bisnis sorangan. Kuring bade ngabagi kaahlian abdi dina tilu bidang utama: ngawangun brand anjeun, ngatur artos anjeun, sareng ngahémat deui ka hareup anjeun. Ieu mangrupikeun tilu bidang dimana freelancer sibuk sering peryogi dukungan, kumargi seueur teuing damel pikeun nasabahna. Janten éta bakal janten kasempetan pikeun nyandak waktos kanggo diri sorangan. Naha anjeun parantos dina sababaraha taun sareng rumasa anjeun macét nuju ka tingkat salajengna, atanapi anjeun ngan ukur ngaluncurkeun bisnis lepas, bengkel kuring bakal nyayogikeun ka anu anjeun tiasa dianggo dina usaha anjeun. "

Wawancara nyimpulkeun sareng DeLouise anu nyaritakeun kuring ngeunaan rencana pikeun masa depan. "Kuring gumbira keur ngembangkeun pangalaman immersive nonfiction ngeunaan karakter sajarah anu bakal dirarancang pikeun pamasangan musium, ditambah paméran anu iinditan. Proyék éta kawin ku kanyaah média archival sareng gairah kuring pikeun bercerita anu saé. Kuring ogé kakara réngsé nyerat buku anyar pikeun Focal Press, Sora sareng Carita dina Filem Nonfiksi sareng Pidéo, sareng réncang kuring sareng mixer sora Cheryl Ottenritter. Maksudna parantos di jual sateuacanna bakal kaluar bulan hareup. Minggu kamari kuring nembak kursus Belajar LinkedIn anyar ngeunaan "Ngalaksanakeun Bisnis Produksi Anjeun" anu bakal kaluar pas. Sareng kuring resep ngeunaan produksi anu kuring damel sareng klien perusahaan multinasional ngagulung produk anyar anu utama. Janten ragrag parantos ditajong kana gear tinggi, na éta kumaha kuring resep! "


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin