imah » diulas » 2019 NAB Témbongkeun Profil New York: Jem Schofield

2019 NAB Témbongkeun Profil New York: Jem Schofield


AlertMe

Jem Schofield (sumber: Jessica Workman-Schofield)

2019 NAB Tembongkeun New York Profil mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri siaran anu bakal milu dina taun ieu NAB Tembongkeun New York (16-17).

________________________________________________________________

Filmmaker sareng guru video Kecil-ka-No-Crew Jem Schofield, poko wawancara pang anyarna, nyaéta saurang jelema anu ngagem topi. "Abdi produser, DP, pendidik, sareng pangadeg theC47, perusahaan produksi layanan anu lengkep dina produksi video. filmmaking, konsultasi, sareng pendidikan, ”ceuk kuring ka kuring. "Kuring ogé konsultan desain alat pikeun seueur pabrik dina industri pilem sareng televisi.

"Kuring ngamimitian perjalanan ieu salaku murangkalih. Bapa kuring fotografer profésional sareng kuring dewasa dina susun anu ngagaduhan dapur leutik anu janten kamar gelap wengi. Kaméra munggaran kuring nyaéta Pentax K-1000 anu dipaké. Éta mangrupikeun mimiti anu saé pikeun pendidikan kuring dina widang ieu. Di sakola di SMA, kuring ngalakukeun fotografi sareng sababaraha produksi video, tapi sanés dugi ka ngamimitian perusahaan kuring sorangan dina pertengahan 90 éta kuring balik deui ka produksi video.

"Dina jalur paralel pikeun gaduh perusahaan kreatif, abdi janten pendidik pasca produksi anu fokus kana panulis DVD, grafik gerak, sareng pamustunganana ngédit. Éta ngamimitian hubungan anu lami sareng Apple sareng FMC, anu ngahasilkeun eusi atikan pikeun NAB.

"Sadayana kalangkung dina 2008. Kalayan henteu aya kajadian anu unggal dinten-ampir teu aya anu damel, kuring ngamimitian theC47 sareng mimiti ngahasilkeun pidéo online poéan anu berhubungan sareng produksi video sareng filmmaking. Eusi éta antukna nyababkeun damel ngahasilkeun atikan eusi pikeun perusahaan sapertos Canon, Zeiss, AbelCine, sareng perusahaan sanésna di industri. Kitu ogé révolusi DSLR [Digital Single Lens Reflex], ku kituna kuring mimiti ngajar kelas sareng bengkel difokuskeun kana produksi sareng pindah tina latihan produksi produksi.

"Misi anu asli pikeun theC47 ngan ukur pendidikan, tapi salaku jalma anu parantos produksi langkung ti 20 taun salaku produser, DP, sareng pendidik, antukna kuring ngahijikeun perusahaan produksi asli sareng theC47 janten salah sahiji entitas nalika urang pindah ka Pasifik Northwest sababaraha taun ka pengker. "

Kuring naros ka Scholfield ngawartosan ngeunaan karyana salaku konsultan desain alat. "Éta dilaksanakeun sareng perusahaan anu béda di industri," jawabna. "Kuring nyobian ngabantosan aranjeunna mendesain produk anu langkung saé. Dina hiji kasempetan, sababaraha taun ka pengker, kuring ngamimitian hubungan sareng FJ Westcott. Éta nyababkeun kana rarancang sareng pamekaran dua produk anu ngagaduhan nami merekC47. Salah sahiji nyaéta kit DCCNNUMX DP sareng anu sanésna nyaéta Cahéka Buku LampuC47. Kadua peralatan cahaya dirancang pikeun produksi Leutik-ka-No-Crew sareng modifikasi lampu modular sahingga tiasa dianggo ku sababaraha cara. Kuring bangga aranjeunna sareng teras damel sareng Westcott sareng perusahaan séjén pikeun nyiptakeun alat anu langkung saé pikeun anu urang lakukeun. "

Nalika kuring naroskeun Schofield pikeun detil naon anu anjeunna nyertakeun dina kursus na, anjeunna ngaréspon, "Éta tiasa pisan spésifik atanapi lega gumantung kana topik, tapi sadayana anu kuring ngajarkeun museur di sekitar téknologi sareng karajinan produksi. Kaméra, lampu, cengkraman sareng audio. Kuring utamina pokus Kecil-to-No-Crew, anu sigana pangembangan produksi ageung, khususna sareng produksi in-house dinten ayeuna. "

Pertanyaan kuring salajengna ngeunaan rupa-rupa jinis kaméra, peralatan pencahayaan, sareng software Schofield anggo di kelas-kelasna. "Salaku DP sareng pendidik, kuring nganggo seueur pakakas anu kadang kuring poho!" Anjeunna ngawaler. "Hiji hal anu parantos dirobih mangrupikeun bengkel kuring nalika kuring sadar aranjeunna teu langkung gear-centric. Kuring nyobian gaduh sadayana, kalebet tilelep dapur, janten hadirin sok ningali anu pang anyarna sareng pangpanjangna. Kuring sadar yén ieu ngajauh tina sisi pendidikan tina hal-hal dina aplikasi praktis, ku kituna kuring parantos saderhana sabaraha kit di bengkel, sareng kuring ngan ukur kaasup hal anu dianggo ku kuring sorangan sareng anu sanés dina hiji dinten. -day dasar. Ieu henteu hartosna henteu seueur parabot dina bengkel. Tuh is! Kieu waé éta langkung museur, ku kituna urang tiasa nyetél sét langkung gancang, supados masarakat tiasa langkung seueur kaluar tina bengkel.

"Kuring pribadi némbak sareng Canon C200, C300MKII, Sony FS7 II, Fujifilm X-T3, sareng ogé Mini Mini nalika aya proyek anu langkung ageung. Lénsa dumasar-proyék. Canon sareng Zeiss pikeun seuseueurna proyék sareng seueur ogé kaca Fuji sareng Sigma. Cahaya ogé sakumna tempatna sareng didorong proyék. Baris FlexCine Westcott, SkyPanels, Litepanels, Aputure, Fillex, jsb kuring nguji lampu anyar sareng modifikasi modél sadaya dina waktos! Kuring ogé mangrupakeun sampah anu cekap ku anjeun bakal ningali seueur barang éta di bengkel kuring ogé. "

Schofield bakal ngalaksanakeun dua bengkel Leutik-ka-No-Crew "Corporate and In-House Productions" sareng "Lampu Pidéo sinematik" dina Oktober ieu NAB Tembongkeun New York "Hubungan éta sareng FMC sareng NAB dimimitian dina awal 2000," jéntréna. "Kuring parantos ngajarkeun di acara saprak mimiti. Penting pikeun kuring pikeun kalibet sareng NAB kusabab aya aspék komunitas anu penting pisan pikeun kuring, sareng sajaba ti pelatihan anu dilaksanakeun pikeun situs anu langkung ageung, éta kasempetan kuring pikeun ngalaksanakeun latihan langsung sareng jalma-jalma di kelas atanapi lingkungan studio. . Abdi teu yakin upami éta ngabantuan merek kuring, tapi Abdi resep ngalakukeun éta. Bengkel ieu sadinten kanggo pangrésan atanapi profésional anu badé ngajantenkeun patandingan dina hal élmu pangaweruh sareng aplikasi praktis anu aya hubunganana sareng sisi téknis sareng karajinan produksi Leutik-to-No-Crew.

"Bengkel anu pangheulana mangrupikeun sadayana. Kami ngamimitian ku ngali kana produksi, ngahasilkeun, teras pamahaman sistem kaméra digital modéren. Urang teras ngalih kana sisi produksi sareng praktis tina hal dimana kuring fokus kana set-up kaméra, komposisi, audio sareng, tangtos, pencahayaan! Bengkel kadua ditumpukeun sacara fokus kana pencahayaan di lingkungan produksi Leutik-ka-No-Crew. Tujuanana pikeun ngalakukeun seueur-praktis / leungeun-gancang-gancang dina waktos urang gaduh. Éta lokasi anu saé — BAZA Studio-anu ku abdi parantos ngajarkeun sababaraha kali. Kami leres-leres ngagali kana cahaya ku cara anu béda-béda ieu sareng sok nganggo tujuan ngadamel pigura janten langkung sinematik. "

Kuring ngabungkus wawancara ku naroskeun Schofield naon anu aya di cakrawala pikeun anjeunna di hareup. "Salaku 'freelancer karir,' anjeun henteu kantos terang naon anu bakal datang-sahanteuna ti perspektif anu didasarkeun ku klien," saur anjeunna. "Saatos taun 23 kuring terang yén bakal aya pibes, tapi upami kuring kerja keras sareng langkung saé naon anu kuring lakukeun pikeun hirup-henteu kantos eureun diajar-énggal bakal dianggo. Jigana éta penting pikeun saha waé anu nempo 'gaya hirup' ieu pikeun diinget. Suhu nyaéta sanés anu sanés. Jalma hoyong damel sareng jalma anu ulah nyieun kahirupan maranéhna henteu resep.

"Tina hal pendidikan pendidikan tina C47, kuring ngagaduhan gede rencana! Dua belas bulan salajengna bakal ningali rohangan produksi kuring diwangun-sahenteuna fase hiji-ku kituna kuring tiasa nyiptakeun kontén anu langkung jero pikeun saluran kuring. Fokus primér bakal aya dina produksi video, tapi bakal aya eusi anu didamel di sekitar fotografi ogé. Abdi bogoh ngabantosan jalma-jalma diajar tina sisi téknis sareng sisi karajinan tina bisnis ieu sareng mudahan di ruang kelas sareng online anu tiasa kuring lakukeun kanggo anu lami pisan! "

_____________________________________________________________________________________________________

Kanggo inpo anu langkung seueur ngeunaan Jem & dimana waé, kunjungan www.theC47.com atanapi didatangan Saluran YouTube na di www.youtube.com/thec47, dimana anjeunna masangkeun kontén pendidikan anu terus aya fokus kana karajinan produksi video sareng filmmaking aya patalina sareng alit kanggo moal aya awak produk.

Na kursus online jero "Lampu Pidéo sinematik" sareng "Lampu Pidéo Sinematik Lanjut" sayogi Lynda.com sareng kursus na pangahirna, "Pidéo Acara Perusahaan: Produksi Rapat sareng Presentasi Perusahaan."

website: www.thec47.com

Saluran YouTube: www.youtube.com/thec47

Instagram: jemschofield

Twitter: @thec47

Facebook: www.facebook.com/thec47

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jemschofield


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)