imah » diulas » Pribadi & Propil: Jem Schofield

Pribadi & Propil: Jem Schofield


AlertMe

Jem Schofield (sumber: Jessica Workman-Schofield)

2019 NAB Tembongkeun New York Profiles mangrupikeun séri wawancara sareng ahli kawéntar dina industri penyiaran anu bakal ilubiung dina taun ayeuna NAB Tembongkeun New York (16-17).

________________________________________________________________

Filmmaker sareng Guru pidéo Small-to-No-Crew Jem Schofield, poko tina wawancara anu pang anyarna mah, nyaéta lalaki anu nganggo seueur topi. "Kuring produser, DP, pendidik, sareng pendiri theC47, perusahaan produksi layanan pinuh anu fokus kana produksi pidéo, filmmaking, konsultasi, sareng pendidikan, ”saur anjeunna ka kuring. "Kuring ogé konsultan desain peralatan pikeun seueur pabrik dina industri pilem sareng televisi.

"Kuring ngamimitian perjalanan ieu salaku murangkalih. Bapa kuring fotografer propésional sareng kuring ageung di apartemen anu ngagaduhan dapur alit anu janten kamar gelap nalika wengi. Kaméra munggaran kuring nyaéta Pentax K-1000 anu dipaké. Éta mangrupikeun awal anu hadé pikeun pendidikan kuring dina bidang ieu. Di SMA, kuring ngalakukeun fotografi sareng sababaraha produksi pidéo, tapi éta henteu dugi ka ngamimitian perusahaan kuring sorangan dina pertengahan taun 90an anu kuring balik deui kana produksi video.

"Dina jalur anu sajajar sareng gaduh perusahaan kreatif, kuring janten pendidik pasca produksi anu museur kana pangarang DVD, grafik gerak, sareng akhirna ngédit. Éta ngamimitian hubungan anu panjang sareng Apple sareng FMC, anu ngahasilkeun eusi atikan pikeun NAB.

"Sadayana lancar dina 2008. Kalayan teu aya kajadian unggal dinten-ampir teu aya damel, kuring ngamimitian theC47 sareng mimiti ngahasilkeun video online sapopoé anu aya hubunganana sareng produksi video sareng filmmaking. Eusi éta antukna nyababkeun damel ngahasilkeun atikan eusi pikeun perusahaan sapertos Canon, Zeiss, AbelCine, sareng perusahaan sanésna di industri. Kitu ogé révolusi DSLR [Digital Single Lens Reflex], ku kituna kuring mimiti ngajar kelas sareng bengkel difokuskeun kana produksi sareng pindah tina latihan produksi produksi.

"Misi anu asli pikeunC47 ngan ukur pendidikan, tapi salaku jalma anu parantos produksi langkung ti 20 taun salaku produser, DP, sareng pendidik, kuring akhirna ngahijikeun perusahaan produksi aslina sareng C47 janten hiji éntitas nalika urang ngalih ka Pasifik Kalér sababaraha taun ka pengker. "

Kuring naros ka Scholfield pikeun nyaritakeun padamelan anjeunna salaku konsultan desain peralatan. "Éta lumangsung sareng perusahaan anu béda dina industri," jawabna. "Kuring nyobian ngabantosan aranjeunna ngararancang produk anu langkung saé. Dina hiji kasempetan, sababaraha taun ka pengker, kuring ngamimitian hubungan sareng FJ Westcott. Éta nyababkeun desain sareng pamekaran dua produk anu ngagaduhan nami mérek theC47. Hiji nyaéta kit C47 DP sareng anu sanés nyaéta Kit Cahaya Buku C47. Duanana lampu kit didesain kanggo produksi Leutik-ka-Henteu-Awak sareng mangrupikeun modifikasi lampu modular ngarah tiasa dianggo ku sababaraha cara anu béda. Abdi bangga ku aranjeunna sareng terus damel sareng Westcott sareng perusahaan sanésna pikeun nyiptakeun alat anu langkung saé pikeun anu kami laksanakeun. ”

Nalika kuring naros ka Schofield pikeun ngajentrekeun naon anu anjeunna kawengku dina kursus-kursus na, anjeunna némbalan, "Éta tiasa janten spésifik atanapi jembar gumantung kana topikna, tapi sadayana anu kuring ngajar fokus dina téknologi sareng karajinan produksi. Kaméra, cahaya, cekelan sareng audio. Kuring utamina museurkeun kana Small-to-No-Crew, anu panginten mangrupikeun ruas produksi anu pangageungna, utamina kalayan seueur produksi di-bumi ayeuna-ayeuna. "

Patarosan abdi salajengna nyaéta ngeunaan sababaraha jinis kaméra, alat-alat lampu, sareng perangkat lunak anu dianggo Schofield di kelasna. "Salaku DP sareng pendidik, kuring nganggo seueur alat anu kadang kuring mopohokeun!" jawabna. "Hiji hal anu parantos robih nyaéta bengkel kuring nalika kuring sadar yén aranjeunna ngagaduhan sentra-sentris. Kuring bakal nyobian ngagaduhan sadayana, kalebet tilelep dapur, janten anu sumping tiasa ningali anu pang anyarna sareng pangageungna. Kuring sadar yén ieu jauh tina sisi pendidikan hal-hal dina hal aplikasi praktis, janten kuring parantos nyederhanakeun sabaraha kit anu aya di bengkel, sareng kuring ngan ukur nyertakeun hal-hal anu dianggo ku kuring nyalira sareng anu sanés dina dinten-dinten -dasar dasar. Ieu henteu hartosna henteu seueur alat-alat dina bengkel. Tuh is! Kieu waé éta langkung museur, ku kituna urang tiasa nyetél sét langkung gancang, supados masarakat tiasa langkung seueur kaluar tina bengkel.

"Kuring pribadi némbak sareng Canon C200, C300MKII, Sony FS7 II, Fujifilm X-T3, sareng ogé Mini Mini nalika aya proyek anu langkung ageung. Lénsa dumasar-proyék. Canon sareng Zeiss kanggo seuseueurna proyek sareng ogé seueur gelas Fuji sareng Sigma. Lampu ogé aya di mana waé sareng didorong ku proyék. Garis FlexCine Westcott, SkyPanels, Litepanels, Aputure, Fillex, sareng sajabana. Kuring nyobian lampu anyar sareng modifiers lampu sadaya waktos! Kuring ogé junkie cekelan janten anjeun bakal ningali seueur barang éta di bengkel kuring ogé. "

Schofield bakal ngalaksanakeun dua bengkel Leutik-ka-Henteu-Awak "Produksi Perusahaan & Di-Bumi" sareng "Lampu Pidéo Sinématik" dina bulan Oktober ieu NAB Tembongkeun New York "Hubungan éta sareng FMC sareng NAB dimimitian di awal 2000an," paparna. "Kuring kantos ngajar dina acara éta ti saprak. Penting pikeun kuring pikeun aub sareng NAB sabab aya aspék komunitas anu penting pisan pikeun kuring, sareng sajabina latihan di tempat anu kuring lakukeun pikeun perusahaan anu langkung ageung, éta mangrupikeun kasempetan kuring pikeun ngalaksanakeun pelatihan langsung sareng jalma-jalma di kelas atanapi lingkungan studio . Kuring henteu yakin naha éta ngabantuan mérek kuring, tapi kuring resep ngalakukeun éta. Lokakarya sadinten ieu kanggo para profesional anu hoyong atanapi damel anu hoyong naék game dina hal pangetahuan sareng aplikasi praktis anu aya hubunganana sareng sisi téknis sareng karajinan produksi Leutik-ka-Henteu-Awak.

"Lokakarya anu munggaran nyaéta anu langkung saé. Urang mimitian ku ngagali kana produksi, ngahasilkeun, sareng teras ngartos sistem kaméra digital modéren. Urang teras ngalih kana sisi produksi sareng praktis hal-hal dimana kuring fokus kana set-up kaméra, komposisi, audio sareng, tangtosna, lampu! Lokakarya anu kadua ditumpeskeun pisan kana cahaya dina lingkungan produksi Leutik-ka-Henteu-Awak. Tujuanana nya éta pikeun ngalakukeun saloba praktis / langsung dina waktos anu aya. Mangrupikeun lokasi anu saé — BAZA Studio — anu ku kuring parantos diajarkeun sababaraha kali. Kami leres-leres ngagali cahaya dina sababaraha cara anu béda sareng anu tujuanna sareng pigura supados langkung katingali sinematik. "

Kuring ngabungkus wawancara ku naroskeun ka Schofield naon anu bakal datang pikeun anjeunna di pikahareupeun. "Salaku 'Pagawé Leupas karir,' anjeun moal terang naon anu bakal datang — sahenteuna tina sudut pandang basis klien," saur anjeunna. "Saatos 23 taun kuring terang yén bakal aya pasang surut, tapi upami kuring kerja keras sareng langkung saé dina naon anu kuring lakukeun pikeun hirup - henteu pernah lirén diajar - karya anyar bakal muncul. Jigana éta penting pikeun saha waé anu ningali kana 'gaya hirup' ieu pikeun émut. Temperamen mangrupikeun hal anu gedé. Jalma-jalma hoyong damel sareng jalma-jalma anu ulah nyieun kahirupan maranéhna henteu resep.

"Dina hal sisi pendidikan theC47, kuring gaduh gede rencana! Dua belas bulan ka payun bakal ningali rohangan produksi kuring diwangun-paling henteu fase hiji — sahingga kuring tiasa nyiptakeun langkung seueur eusi pikeun saluran kuring. Fokus utama pikeun produksi video, tapi bakal aya kontén anu diciptakeun sakitar fotografi ogé. Abdi resep ngabantosan jalma-jalma pikeun diajar ngeunaan sisi téknis sareng sisi karajinan bisnis ieu sareng ngarep-ngarep di kelas sareng di garis anu kuring tiasa lami-lami pisan! "

_____________________________________________________________________________________________________

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Jem & dimana ayana, didatangan www.theC47.com atanapi didatangan Saluran YouTube na di www.youtube.com/thec47, dimana anjeunna masangkeun kontén pendidikan anu terus aya fokus kana karajinan produksi video sareng filmmaking aya patalina sareng alit kanggo moal aya awak produk.

Na kursus online jero "Lampu Pidéo sinematik" sareng "Lampu Pidéo Sinematik Lanjut" sayogi Lynda.com sareng kursus na pangahirna, "Pidéo Acara Perusahaan: Produksi Rapat sareng Presentasi Perusahaan."

website: www.thec47.com

Saluran YouTube: www.youtube.com/thec47

Instagram: jemschofield

Twitter: @thec47

Facebook: www.facebook.com/thec47

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jemschofield

 


AlertMe
Doug Krentzlin