imah » diulas » 2019 NAB Témbongkeun Profil New York: Kelley Slagle

2019 NAB Témbongkeun Profil New York: Kelley Slagle


AlertMe

Kelley Slagle (sumber: Roy Cox Fotografi)

2019 NAB Tembongkeun New York Profil mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri siaran anu bakal milu dina taun ieu NAB Tembongkeun New York (16-17).

_____________________________________________________________________________________________________

Kelley Slagle mangrupikeun produsen vidéo sareng édisi palatihan, industri, sareng dokuméntasi pikeun klien perusahaan sareng nirlaba kalebet LinkedIn Learning, Canon, FINRA, jeung Adorama. Kelley mangrupikeun panyatur dina kagiatan industri kalebet NAB Tembongkeun sareng panulis dua kelas dina Pembelajaran LinkedIn. Anjeunna mangrupikeun asistén redaktur di National Geographic sareng nyéépkeun taun 12 dina ngembangkeun software sareng National Public Radio. Kelley ogé ngarahkeun, ngahasilkeun, sareng ngédit film narasi bebas sareng dokumenter anu meunang pangajén sareng perusahaanna, Cavegirl Productions. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan Kelley sareng Cavegirl Productions di cavegirl.com.

_____________________________________________________________________________________________________

Kuring nembe ngagaduhan kasempetan pikeun ngawawancara aktris sareng produser Kelley Slagle, dimimitian ku kumaha akting dirina anu ningalkeun minat ku anjeunna filmmaking. "Kuring mimiti bertindak dina téater komunitas di 2000, sareng teras pindah kana téater profésional di DC. Dina waktos anu sami, kuring mimiti mendakan bagian non-union di film mandiri lokal. Ieu kamajuan kana bagian-bagian anu langkung ageung dina film indie, séri wéb, sareng industri, sareng ahirna kuring janten aktor SAG-AFTRA anu ngagaduhan peran dina TV sareng film. Dua kalungguhan favorit kuring dina karir téateris sareng kuring anu paling banggana nyaéta maénkeun peran dina Josie Bulan kanggo Misbegotten ku Eugene O'Neill, sareng peran Hester Swane dina sandiwara Ku Bog tina Ucing ku Marina Carr. Kadua nangtang peran kalungguhan kalayan aksen Irlandia, sareng perjalanan émosional anu kompleks.

"Nalika kuring janten aktor dina nyetél pilem mandiri, kuring ogé museurkeun kana naon anu kajantenan di tukangeun kaméra sareng naon anu nyetél set keletik. Abdi mangrupikeun aktor dina film Film 48 Hour Film [48hourfilm.com] sareng dinikmati prosés ngadamel pilem pondok dina sabtu minggu dugi ka kuring mutuskeun pikeun nyiptakeun tim 48HFP kuring sorangan pikeun taun di handap, sareng kuring sorangan salaku produser / sutradara. Ieu skenario anu sampurna pikeun pencét taneuh ngajalankeun sareng diajar dasar na filmmaking. Ieu mangrupikeun awal Cavegirl Productions, sareng kami neraskeun ngadamel film 12 dina taun-taun pikeun 48HFP. Urang ngadamel seueur film pondok salami sababaraha taun anu ku kuring resep pisan sareng bagja pisan ku produk akhir, kalebet perokok dina hak wayang, film pemburu hantu nyaritakeun tina sudut pandang hantu, sareng hiji spékulasi dina padamelan anu mungkin sayogi. salami kiamat zombie.

'Pilem fitur pangheulana urang Dice and Men mangrupikeun carita ngeunaan gamelan roleplaying sareng silaturahimna, sareng meunang sababaraha festival pilem sareng panghargaan sanés. Produksi panganyarna kami mangrupikeun dokumenter Panon tina Sawer: Art of Dungeons & Naga, anu ngajelajah sajarah & carita balik seni anu ngabantuan nyiptakeun kaulinan roleplaying anu pang populerna di dunya. Éta ogé parantos meunang panghargaan dina sirkuit festival pilem sareng distribusi dina seueur platform streaming, kalebet iTunes sareng Amazon.

“Samentawis lakonan sareng filmmaking dina soré sareng di akhir minggu, kuring nyéépkeun taun 12 sareng National Public Radio salaku pamekar wéb sareng analis QA damel dina program pamrogramanna, Kandungan Depot. Kuring teras mutuskeun pikeun ngudag karir dina film full-time sareng mimiti magang di National Geographic, sareng ngagaduhan pangalaman anu penting salaku Asistén Video Editor dina Koleksi Gambar maranéhanana sataun.

Kuring naros ka Slagle kumaha anjeunna janten kalibet sareng NAB. "Nalika damel di perusahaan komunikasi RHED Pixel, kuring ditaros ku Rich Harrington pikeun ngabantosan ngajar sési di NAB Tembongkeun di Vegas ngeunaan kumaha pikeun ngatur saluran YouTube Anjeun. Ieu nyababkeun hubungan-hubungan sanés sareng NAB, antukna kalebet kelas pikeun ngahasilkeun pilem mandiri, crowdfunding, ngarahkeun aktor sareng sanés-aktor, sareng dokuméntasi ngahasilkeun sareng ngédit. Diomongkeun di NAB parantos janten kasempetan jaringan anu berharga sareng parantos ngahubungkeun sareng seueur hubungan sareng kasempetan profésional, babarengan sareng paparanana anu pangsaéna dina industri anu ditawarkeun.

Slagle bakal ngalaksanakeun dua bengkel, "Crowdfunding Film Bebas Anjeun" sareng "Kéngingkeun Kinerja Terbaik: Ngarahkeun Aktor sareng Non-Pelaku," dina sasih bulan ayeuna NAB Tembongkeun York énggal. "My presentasi 'Crowdfunding Film Independent Anjeun' mangrupikeun pikeun pamula sareng naratif indie canggih sareng produsén film dokumenter anu milari strategi anu pangsaéna dina ngagunakeun platform crowdfunding populér pikeun ngabiayaan proyék-proyékna. Kuring badé nutupan platform anu disarankeun, milarian sareng anu nalungtik pamiarsa anjeun, ngarencanakeun kampanye anjeun, ngarobih anggaran anjeun, nyiptakeun video kampanye, nawiskeun hadiah sareng perks, ngajalankeun kampanye anjeun, sareng nuturkeun ngaliwatan sareng ngajaga kontributor senang.

"'Kéngingkeun Kinerja Pinunjul: Ngarahkeun Aktor sareng Non-Pelaku' nyaéta pikeun produsén sareng diréktur damel dina sababaraha widang, kaasup naratif, dokumenter, sareng produksi vidéo perusahaan. Kursus bakal nutupan casting, persiapan, komunikasi, latihan, palatihan, tip shooting, ngatur non-aktor, sareng saran pikeun skenario khusus, sapertos wawancara dokumenter, damel sareng pangaruh husus, sareng damel sareng murangkalih. ”

Slagle ngagaduhan seueur pikeun ngajaga anjeun sibuk saatosna NAB Tembongkeun New York ogé. "Kuring ayeuna damel salaku produsén latihan latihan pikeun NGP VAN, panyadia téknologi ngarah pikeun kampanye démokrasi sareng kutang sareng organisasi, sareng produksi produksi dokumenter di Cavegirl Productions salajengna, katingal dina kaulinan kartu dagang anu paling populér. Ngahlingkeun Spark - Carita Sihir: The Gathering. "


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)