imah » diulas » 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups!

2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups!


AlertMe

Di 2019 nu #NABShow: SPROCKIT, saha éta ayana pasaran global ieu ngahubungkeun luhur munculna pausahaan-dibuktikeun pasar di dunya di media, hiburan jeung téhnologi geus ngumumkeun kiwari, nu pausahaan revolusioner na geus koléktif diangkat leuwih ti $ 1 milyar, kaasup $ 500 juta sanggeus ngagabung SPROCKIT. milestone luar biasa ieu ngahontal sakumaha SPROCKIT diumumkeun Pilihan final na pausahaan ngamimitian nu bakal diulas dina SPROCKIT Hub di 2019 NAB TembongkeunDiayakeun April 6-11 di Las Vegas.

"Nalika munggaran urang diwanohkeun SPROCKIT di NAB Tembongkeun di 2013, gawang kami éta pikeun manggihan tur sorotan generasi saterusna changers game dina industri media, hiburan jeung téhnologi " ceuk Harry M. Glazer, pangadeg sarta CEO, SPROCKIT. "Kurang leuwih genep taun sarta leuwih ti 150 pausahaan engké, anggota kami geus koléktif surpassed $ 1 milyar Rp dina waragad, kaasup $ 500 juta USD sanggeus ngagabung SPROCKIT ti Heavyweights kawas Softbank, BDMI, sarta Google ventures. Ieu mangrupakeun surat wasiat leres kana kakuatan masarakat global jeung kakuatan koléktif kana ".

Taun ieu bakal Fitur 35 pausahaan SPROKIT, anu diwangun ku anggota anyar jeung alumni, bakal exhibiting di anyar inovasi pipa, Ayana di Aula Kalér ti Las Vegas Konvénsi Center. innovators ieu ogé bakal ilubiung dina SPROCKIT Sync acara nu runtuyan panglawungan swasta sapanjang taun, dimana executives industri jeung pangusaha papanggih jeung koléktif ngabahas téknologi anyar jeung kasempetan kolaborasi maju industri. anggota perusahaan SPROCKIT kaasup Comcast, Rubah Jaringan Grup, Google, Hearst Televisi, Media Public Modal Grup, Samsung hareup, TEGNA, Univision na Verizon bakal dipimilik ku Hadirin.

"Google peunteun pendekatan inovatif yén pausahaan SPROCKIT mawa béja," srojong Chrissy Towle, Kepala News jeung Media Lokal. "Di tiap rapat, kaasup SPROCKIT Sync SV di Google di Gunung View, urang manggihan pausahaan jeung solusi nu bisa langsung alamat mencét kabutuhan dina spasi média jeung téhnologi".

Daptar awal startups milu tiasa kapanggih di dieu. Babak final ti startups milu ngawengku:

  • Adoppler - Platform keur pembeli média sarta sellers pikeun ngadegkeun saluran programmatic langsung kalayan mitra maranéhanana.
  • Advocado - Ngabantu ngaoptimalkeun belanja iklan ku integral tina CRMs sarta parabot analytic boh siaran na kampanye digital.
  • Burbio - aggregates sakola lokal, pamaréntah, perpustakaan, olahraga, sarta acara nonprofit dumasar-masarakat.
  • Folio Photonics, Inc. - Nawarkeun béaya rendah gudang data archival kalawan solusi optik hareup-gen ku 100-taun archival lifespan.
  • Luncat, Data-disetir Video - Mangpaat Data Big na AKAL jieunan téknologi nyadiakeun wawasan on panongton jeung kinerja eusi pikeun pamaén pasar jasa video.
  • LocalBTV - ngamungkinkeun pemirsa Banjaran lalajo stasiun TV lokal kalawan telepon, laptop & TV pinter aktip.
  • Panalungtikan plum - Nyadiakeun ukur panongton OTT ku analisa hardware, software jeung ISP data pikeun nyieun panels panalungtikan volume tinggi keur industri hiburan.
  • Switcher, Inc. - Ngabantu nyieun eusi video-kualitas profésional kalayan kamampuhan pikeun ngédit jeung stream cicing langsung ti iPhones.
  • Sympli - nyambung désainer, pamekar, jeung anggota tim produk digital lianna ngaliwatan kolaborasi terpadu jeung platform workflow pikeun ngawangun produk digital.
  • Q dina - Live Game Network - Nawarkeun platform keur penerbit, merek na siaran pikeun nganteurkeun pangalaman kaulinan hirup ngaliwatan saluran tambahan nu bisa study kana pasipatan sorangan.
  • Vionlabs - Nyadiakeun produk AI-Powered anu nganalisis preferensi customer tur ngajak eusi tailored kana tungtung-pamaké.
  • Widespider - tumerapna panganyarna dina téknologi AI mun nyieun warta ngaropéa tur eusi pikeun individu.

Leuwih jéntré ngeunaan milu startups jeung kagiatan SPROCKIT di NAB Tembongkeun Ieuh.

ngeunaan SPROCKIT
SPROCKIT mangrupakeun pasaran global nu curates, ngahubungkeun sarta fosters kolaborasi diantara media ngarah jeung pausahaan mobilitas sarta luhur startups-dibuktikeun pasar di dunya pikeun mawa produk inovatif, jasa na model sharing ka pasar. Kusabab peluncuran taun 2013, leuwih ti 150 munculna pausahaan geus milu dina SPROCKIT, raising leuwih ti $ 1 milyar Rp sarta ngalaman partnerships jeung acquisitions. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.sprockitglory.com.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6 - 11, 2019, di Las Vegas, NV, AS, anu di dunya konvénsi panggedéna jeung panghadena ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. Kalawan ampir Hadirin 100,000 ti nagara 165 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun solusi éta transcend siaran tradisional jeung BBM ékonomi storytelling digital. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta mana visionaries global sidang pikeun mawa eusi pikeun hirup di cara anyar jeung seru. Pikeun rinci lengkep, mangga buka www.nabshow.com.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019