imah » diulas » 2019 #NABShow Exhibitor sorotan: Plura Broadcast

2019 #NABShow Exhibitor sorotan: Plura Broadcast


AlertMe

Plura Broadcast dipikanyaho pikeun nyadiakeun ngawaskeun dipercaya, waragad-éféktif jeung timing solusi industri siaran jeung produksi. Taun ieu, Plura bakal showcasing sababaraha produk pisan seru di 2019 nu NAB Tembongkeun di Las Vegas ...

lineup produk anyar disadiakeun di handap ieu:

Ember +: Ember + mangrupa sistem kontrol sumber kabuka nu ieu digagas ku Lawo Grup. Sistem kontrol Ember + loba garapan sarta dilaksanakeun dina loba ies siaran facilit dina tingkat nu beda di industri urang. Dumasar sababaraha requests urang ayeuna tiasa ngonfirmasi yén Plura PBM-3G, PBM-4K & SFP-H monitor boga hiji pilihan modul kontrol Ember +. Pilihan ieu bisa dipasangan jeung meuli Monitor atawa sawah dipasangan dina waktos er iwung. pilihan ieu sadayana bakal ngidinan Plura monitor pikeun interaksi jeung Lawo atawa sistem kontrol patuh Ember + lianna. Integrasi pilihan ieu open source Sistim protokol int o monitor Plura bakal ngidinan ayeuna jeung engke pamaké Plura ngadalikeun Plura monitor ti panel kontrol tunggal.

PTP -IEEE 1588-2008 V2: Plura nambihan modul NEW C3 IEEE 1588-2008 PTP V2 ka RUBIDIUM terpadu Sistim modular kulawarga. "The PLURA RUBIDIUM runtuyan PTP modul C3 téh paling canggih tur universal solusi pikeun nanganan sinyal PTP pikeun sagala siaran sarta Sistem non siaran. modul nu bisa ngonpigurasi kana sababaraha aplikasi kayaning PTP Grandmaster, PTP Grandmaster kalawan PTP fallback, PTP Budak, PTP wates jam, PTP wates jam kalayan GPS atanapi IEEE 1588 klien OCXO osilator. C3 hadir kalawan dua outputs 10MHz, nu bisa nyingkronkeun ku sagala sistem pihak SPG katilu. "The C3 nawarkeun rupa-rupa monitoring jeung kontrol kamampuhan tur bisa dilaksanakeun kana sistem kaleuleuwihan paling canggih tur gagal-buktina. modul C3 ieu dilengkepan port 10 / 100 / 1000 Base-T PTP Ethernet, SMPTE 2059-2 cocog, Dua 10 outputs MHz, output katilu sadia sakumaha hiji pilihan, PPS na waktos sareng kaping rujukan data string output, Tambahan henteu saimbang jeung saimbang kaluaran PPS, kabisat sataun / detik cocog, SNMP siap, swappable Hot, paranti relay, TC_link kalawan séjén Rubidium pigura cocog, surge papayung tegangan jeung data UMID sanggup.

SFP-H "hibrid" IP, Serat & Coax Ngawas Series: Ngawanohkeun ka NEW hareup Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong Coax, Serat & IP konektipitas. The SFP-H ieu terpadu kalayan H kuat / W & S platform / W ngarojong Coaxial 3Gb / s BNC I / O konektipitas, Coaxial SFP I / O konektipitas, IP SFP + leuwih Serat decoding "ST-2110 & ST-2022" kalayan pihak-katilu H / W decoder jeung PIPM NEW "Plura Software tumpukan IP Platform" decoder. SFP-H nyaéta runtuyan monitor ngan di pasar nu bisa dikodekeun ST-2110, ST-2022 na ASPEN IP aliran kalawan PIPM "Plura Software tumpukan IP Platform" dumasar kana hiji inti komputasi kuat sarta ngamangpaatkeun baku 10G / s SFP + modul.

PBM-4K-UHD Series, Nu ngarojong nepi ka 4096 resolusi x 2160, museurkeun kana delivering nu kacida lengkep, warna ngagambarkeun akurat jeung konsistensi gambar stunning yén aplikasi produksi tinggi-tungtung require.The runtuyan PBM-4K nawarkeun setelan HDR kamampuhan Témbongkeun ngarojong PQ (ST-2084) & HGL standar. séri ogé adopts faktor formulir exceptionally langsing yen nasabah Plura mikaresep, mastikeun yén sanajan nu monitor 4K panggedéna di portopolio nu pamenta nyiksikan modest of real estate. The PBM-4K UHD Series ngarojong ST 2082, ST2110, ST2022, ASPEN jeung standar industri lianna baheula. 2 x 12G / 3G /HD/ SD-SDI inputs kalawan loop aktip, 2 x SFP + inputs & HDMI 2.0. PIPM "Plura Software tumpukan IP Platform" dumasar kana hiji inti komputasi kuat sarta ngamangpaatkeun baku 10G / s SFP + modul geus sadia sakumaha hiji pilihan.

nu anyar PRM-224-3G-O kalawan setelan HDR nawarkeun hiji rarancang langsing elegan terpadu ku boléd 10 "panel Kelas A -24.5 bit na delivers kinerja hideung beredar, waktos respon pisan gancang pikeun video lemes kalayan ampir NO Blur gerak, kontras Tinggi 5000: 1, sudut lega nempo, baranahan warna akurat jeung konsistensi gambar kualitas nu meets sakabeh anjeun HD & Aplikasi pangimeutan SD. Ogé pitur setelan HDR kamampuhan (High Range Cim) ngarojong PQ (SMPTE ST 2084) & HLG (Hybrid Log Gamma), LKFS audio pangukuran - Digital Loudness Audio Pangukuran ku pangukuran channel dipilih di skala LFKS, otomatis Calibration & alignment, Dual Témbongkeun W / Dual W / F & VT, Colormetry adjustable na Koreksi Gamma.

The Plura UNB-4K-UHD Series, Ultra-sempit Bezel LED-backlit, S-IPS, téhnologi tampilan LCD pikeun Broadcast & High-TAMAT video komérsial témbok applications.The ultra sempit panels bezel téh ampir seamless, gaduh pitch piksel leutik ngan 0.63 mm ie gambar nu seukeut tur jelas dina sagala distance.The ultra sempit bezel téh ukur 3.5mm keur samping ku mintonkeun samping seamless.

MTD-ID mangrupa 4.3 calakan "Multi-Time ID Témbongkeun nu nyadiakeun SPT jeung / atawa operator TCU kalayan sagala informasi patali timing jeroeun lingkungan produksi dina hiji place.The MTD-ID mangrupakeun leyuran unik sarta metoda merenah pikeun nembongkeun 7 timers béda di anjeun tips ramo dina nutup proximity.The MTD-ID mangrupa nambihkeun on gampang alat kalawan Plura TCU (Unit Kontrol otomatis) jeung / atawa SPT (Studio Produksi otomatis) layar .The MTD-ID dibagi kana 7 bagian programmable béda, masing-masing bagian bisa nembongkeun salah sahiji timers sadia (A nepi ka F), lokal real-time, zona waktu tambihan jeung / atawa Date.The timers warna anu programmable (Beureum, Héjo atawa Konéng).


kira-kira Plura Broadcast, Nyarita

Plura mangrupakeun produsén global ngarah tina rupa-rupa-kinerja tinggi multi-fungsi ngawaskeun kaasup solusi IP / 4K, multi-format solusi processing platform na leyuran Timing / Singkronisasi direkayasa keur siaran digital jeung produksi video profésional. produk Plura nawiskeun hiji set fitur incomparable, kualitas gambar punjul tur nilai rongkah jeung reliabilitas. Plura dipikanyaho pikeun sabenerna affordable fitur tinggi-tungtung diwangun kana téhnologi core.

Nganjang ka Plura dina Kalér Aula & Tengah lobi-N2816 keur demonstrasi jeung aplikasi.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019