imah » diulas » 2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!

2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!


AlertMe

nu 4K 4Chariy Fun Run ieu jadi salah sahiji anu pang "kaluar jalur keok" acara jejaring di 2019 #NABShow. Sweating jeung jejaring dina waktos anu sareng, bari ngarojong ngabalukarkeun hébat, nyaéta lumayan loba tujuan primér dina 2.49-mil kieu amprok looping sabudeureun Tilelep Park di 7: 30AM on Salasa, April 9. Fee pendaptaran deductible pajeg 100% pedah Girls Saha Code.

Katresna Saha Code geus usaha pikeun nutup celah gender di wewengkon tina komputer teknis widang elmu ngarah. Konsep ieu endah mun actuality mimiti genep taun ka pengker sarta geus ngahontal 90,000 katresna dina sakabéh nagara bagian 50. Sadaya alumni kuliah-umur maranéhanana geus nyokot jurusan 15 kali rata nasional di profésional elmu komputer. Ieu penjajahan tumuwuh gancang dina ékonomi AS diperkirakeun tumuwuh ku satengah juta ku sataun 2026! The prakarsa sakabéh pikeun Girls Saha Code bakal neruskeun pikeun narik K-12 katresna pikeun mantuan nutup celah gender dina tech. Studi anu némbongkeun yén sababaraha nagara sakuliah nagara nu launching beuki loba komputer kelas elmu di sakola luhur kitu, aya teu loba teuing katresna némbongkeun minat di kelas, upami aranjeunna teu nampi paparan instruksi ti hiji umur baheula. Katresna Saha Code anu fokus kana hasil panalungtikan nu ngarojong rarancangan, yen lamun katresna nu dikurilingan ku awéwé dina élmu komputer dina hiji umur baheula, maranéhna bakal bisa megatkeun halangan tina jalur karir dominan jalu.

Ulah sono kasempetan pikeun meunang waktos latihan anjeun dina bari di Viva Vegas. Ngadaptarkeun dinten pikeun ngabalukarkeun éndah!

4K 4Charity Fun Run: The 4K 4Charity Fun Run mangrupakeun 4km (2.49-mil) amprok jeung leumpang acara diayakeun ditéang jeung 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas. acara unik ieu nawarkeun acara Hadirin alternatif séhat pikeun jejaring tradisional, bari raising teuing waragad diperlukeun pikeun inisiatif diversity sarta citakan. Acara lumangsung dina Salasa, April 9 di 7: 30 am sarta puteran di sabudeureun geulis Tilelep Park. fee pendaptaran anjeun 100% pajeg deductible tur langsung pedah Katresna Saha Code.

Ulah sono kaluar jeung asup ayeuna dihandap!

www.cvent.com/events/4k-4charity-fun-run-at-nab-show/registration-b9d0ac9d32224d74b06d2957451c213e.aspx?fqp=true

Ngeunaan Girls Saha Code
Katresna Saha Code mangrupa organisasi nirlaba internasional digawé pikeun nutup celah gender dina puseuran téhnologi jeung ngarobah gambar naon programmer a Sigana mah jeung manten. Kalayan maranéhanana 7-minggu Summer Program immersion, a 2-minggu Program husus Kampus, sanggeus klub sakola, program College puteran sarta New York Times pangalusna-ngajual seri, aranjeunna ngarah gerakan pikeun mere ilham, ngadidik, sarta digitus awéwé ngora jeung komputasi nu kaahlian ngudag kasempetan abad-21st. Katresna Saha Code geus ngahontal 90,000 katresna ka tanggal. Pikeun gabung gerakan atawa leuwih jéntré, mangga buka girlswhocode.com.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)