imah » diulas » 2019 #NABShow: ATSC 3.0 Deploying Di sakuliah dunya

2019 #NABShow: ATSC 3.0 Deploying Di sakuliah dunya


AlertMe

nu Komite Systems Télévisi canggih (ATSC) geus dihasilkeun ngaliwatan kaca 1,000 dokumentasi hasil Wanadri standar kasarna 20 sahiji versi utama ATSC 3.0. Salaku urang terang, anu deployments mimiti ATSC 3.0 lumangsung di Koréa Kidul (Mei 2017) dina persiapan Olimpiade Usum tiis 2018. Di dieu, di Amérika, anu Federal Communications C omission disatujuan peraturan sahingga pikeun stasiun siaran keur sukarela nawiskeun jasa ATSC 3.0 nelepon deui salajengna GenTV.

Sacara rinci teknis ngeunaan ATSC 3.0 pikeun video nyalira ngarojong tilu format video béda nu aya: Warisan SD Video ngarojong resolusi nepi ka 720 × 480 ogé High Kekecapan Video Coding (HEVC). Interlaced HD video ngarojong video 1080-garis interlaced kalawan 1920 atanapi 1140 piksel per garis tur HEVC. kutang Video ngarojong nepi ka 3840 × 2160 scan kutang, HVEC, sarta ongkos pigura nepi ka 120fps jeung REC. 2020 rohangan kelir, setelan HDR maké Hybrid Log-Gamma na Perceptual Quantizer.

nu 2019 #NABShow bakal featuring Naek Jalan mun ATSC 3.0: Kalawan deployments rolling kaluar sakuliah dunya, nu canggih siaran + broadband kamampuhan of ATSC 3.0 anu catching perhatian suppliers alat siaran, siaran, sarta pabrik alat konsumen. ATSC 3.0 bakal di puluhan lokasi sapanjang 2019 NAB Tembongkeun, Kaasup a ATSC showcase Panggung na di Futures Park jero North Aula. Kita Hayu diajar kapasitas kumaha expansive data, fungsionalitas jaringan frékuénsi tunggal, sarta pangabisa nyampur leuwih deui-luhur kalawan leuwih deui-hawa eusi bisa muka avenues anyar pikeun siaran keur ngahontal pemirsa dimana wae aranjeunna balik. Disadiakeun di handap ieu mangrupakeun (sababaraha loba) sesi disorot:

Apdet fro nu Jalan mun ATSC 3.0. Sabtu, April 6 | 11: 00 am - 11: 25 am | N262 / N264. kasimpulan: Dimana urang ku ATSC 3.0? ATSC urang Téhnologi Grup 3 (TG3) Kursi Madeleine Noland mangka hasilna mimiti na Kami ngabejaan fakta nyata.

ATSC 3.0 Dina-band Patalina Distribusi pikeun SFN na Gap-Filler Maké layered Divisi Multiplexing kalawan kasaluyuan mundur Full keur salajengna Genteration Digital TV Service. Sabtu, April 6 | 1: 30 pm - 2: 50 pm | N260 - B. kasimpulan: kertas diusulkeun presents hiji pendekatan alternatif pikeun nyadiakeun ATSC 3.0 Studio-to-pamancar Patalina (STL) pangiriman data pikeun SFN sarta operasi Gap-Filler - migunakeun Dina-Band Backhaul mawa data STL ngaliwatan hawa dina 6 MHz disiarkeun channel. Metoda ngagunakeun transmisi LDM mawa data STL barengan data siaran dimaksudkeun pikeun panarimaan ku masarakat. Sistim nu geus sapinuhna cocog sareng nu salajengna jasa TV Gen, ngabalukarkeun henteu dégradasi panarimaan konsumen. skéma nu bisa ngurangan waragad operasi siaran 'bari ngaronjatkeun kualitas layanan - hususna keur lingkungan panarimaan handheld na indoor - ku Ngahindarkeun keterbatasan dina channel repeaters na permitting deployments sahiji pamancar SFN leutik sarta gap-fillers di lokasi anu disebutkeun teu bisa ngahontal ékonomis .

Syarat na workflow pikeun Nyieun aman ATSC 3.0 Broadcast. Sabtu, April 6 | 1: 30 pm - 2: 50 pm | N260 - D. kasimpulan: Generasi saterusna ATSC 3.0 siaran baku ngagampangkeun pikeun loba kamampuhan seru anyar jeung ditingkatkeun model bisnis keur stasiun siaran televisi ngajajah. Nuluykeun nyadiakeun pamakéna sareng sumber dipercanten eusi ti siaran televisi lokal téh dina utmost pentingna.

ATSC 3.0 Interactive AEA enhancement Toolkit. Sabtu, April 6 | 3: 20 pm - 4: 40 pm | N260 - B. kasimpulan: The ATSC 3.0 suite standar nyadiakeun kamampuhan pikeun ngirimkeun informasi mantuan tambahan bari kaayaan darurat aya dina kamajuan. The Advanced Darurat Alerting (AEA) fungsionalitas diaktipkeun ku standar ATSC 3.0 ngamungkinkeun eusi enhancement bisa disadiakeun pikeun pemirsa salila acara darurat.

Palaksanaan praktis tur ngajalankeun Propil keur ATSC 3.0. Minggu, April 7 | 10: 40 am - 11: 00 am | N256. kasimpulan: Fokus sahiji presentasi Mutiara diusulkeun bakal ngabahas naon geus diajar jadi jauh di Phoenix Stasion Pasar Modél ngeunaan isu pakait sareng clearing spéktrum pikeun transisi penyiar-dirojong keur ATSC-3.

Jejaring keur ATSC 3.0 Minggu, April 7 | 1: 30 pm - 1: 50 pm | N256. kasimpulan: ATSC 3.0 janji mun revolutionize industri siaran televisi kalayan integrasi tradisional leuwih deui-hawa (Banjaran) sinyal jeung broadband dikirimkeun eusi IP. Ningkat CODEC video bakal nganteurkeun eusi rubakpita luhur kayaning 4K UHD leuwih arus dumasar MPEG-2 ATSC 1.0 baku.

Aspék praktis ATSC 3.0 Interactive Kandungan deployment. Minggu, April 7 | 1: 50 pm - 2: 10 pm | N256. kasimpulan: The ATSC 3.0 suite standar ngawengku A / 344 baku dina eusi interaktif. standar ieu ngajelaskeun lingkungan W3C-patuh sapanjang kalawan susunan panarima API yén siaran bisa pake pikeun ngaropea pangalaman nempoan konsumen urang.

Transitioning Pasar Televisi keur salajengna GenTV mangrupakeun Olahraga Tim. Minggu, April 7 | 3: 20 pm - 3: 40 pm | N256. kasimpulan: NAB geus kalibet pikeun siaran nyieun Manual ATSC 3.0 Station Pedoman Transisi. Tujuan Manual anu nyadiakeun inpo relevan jeung saran ka makers kaputusan di stasiun siaran, gedé jeung leutik, dina sabaraha hiji transisi ngagabung bisa dilaksanakeun ti ayeuna ATSC 1.0 siaran baku kana platform TV ATSC 3.0 NextGen dina pasar-lega dadasar.

The Future of Transportation. Senén, April 8 | 10: 40 am - 12: 00 pm | N258. kasimpulan: Luncat dina wahana hareup sarta nyiapkeun bisa entertained. Ieu block gancang-paced explores kumaha inovasi jeung percobaan dina mobil dinten bade ngarobah pangalaman panumpang dina hiji ka tilu taun.

Mobil nu disambungkeun tur salajengna Gen TV: kaputusan infrasturktur bisa Key mun ATSC 3.0 nyoko. Senén, April 8 | 3: 00 pm - 3: 30 pm | N3311. kasimpulan: Siaran jeung pausahaan CE rightly ningali pasar pikeun kandaraan nu disambungkeun tur otonom (CAV urang) salaku kasempetan badag pikeun salajengna Generation Televisi (ATSC 3.0). Éta téh approaching aslina makers parabot na suppliers aftermarket kalawan kasus pamakéan kuat pikeun salajengna Gen, kaasup di-kandaraan infotainment.

Saluareun Frenemies: Hubungan Anyar dina 5G Dunya. Salasa, April 9 | 1: 00 pm - 1: 30 pm | SU13306. kasimpulan: Kalawan 5G, operator nyanghareupan prospek of maturan beuki speed na kamampuhan dina harga anu sarua atawa leuwih handap sarta baris merlukeun aranjeunna nyandak hiji peran dimekarkeun di shaping nu ékosistem lega nu muncul. panyadia solusi ti awan ka analytics data sarta manajemén customer anu sarupa scrambling keur positioning sakumaha 5G ieu deployed.

Ngusulkeun parameter Modulation pikeun katangtu jeung Handphone Services. Rebo, April 10 | 1: 50 pm - 2: 10 pm | N260. kasimpulan: Jeung angka nu gede ngarupakeun parameter modulasi sadia pikeun ATSC 3.0, mutuskeun dina pangalusna, atawa naon baé, pakakas pikeun siaran tiasa overwhelming. presentasi ieu lengkah ngaliwatan sababaraha parameter pangpentingna.

Ulah sono kaluar sarta ngadaptar kiwari! www.nabshow.com/

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019