imah » diulas » 2019 #NABShow: Broadcast Association Atikan: Pendidikan & Industri #BEAvegas

2019 #NABShow: Broadcast Association Atikan: Pendidikan & Industri #BEAvegas


AlertMe

nu Asosiasi Atikan siaran mangrupakeun festival seni média anu museurkeun kana proyék panalungtikan akademik. Ieu must pikeun pendidik jeung murid sapuk pikeun nampa Labs latihan software bébas, nasihat karir mun budding mahasiswa (masa depan urang) jeung eta lumangsung ti bulan April 6th mun 9th di Westgate Las Vegas Resort.

Gawe bareng ditéang jeung #NABShow 2019, ieu téh tempat fokus is on professional media elektronik jeung pendidik. Aya ton bengkel sarta acara husus, sarta sesi disorot. The BEA2019 Konvénsi sorotan nyaéta ... .. Atikan & Industri: Mediating nu Nexus - sorotan Ieu sataun urang boga tujuan pikeun ngaronjatkeun dialog antara akademi jeung industri pikeun mantuan sarjana ngawangun partnerships anyar jeung dilegakeun hubungan industri aya, ngamekarkeun curricula di jalan kitu yén wawasan massana tina téori eupan kana prakték, sarta nangtukeun sela panalungtikan sarta piara kolaborasi proyék panalungtikan kalawan mitra industri.

Bea ngawanohkeun Karir Fair / Pascasarjana Sakola showcase taun ka tukang, showcase ieu nu sakola 30 milu éta dina bagéan ti Sakola showcase Pascasarjana. Taun ieu Bea ieu ngembangna ka ngahontal panongton lega. BEA2019 bakal boga imah teh Pascasarjana Sakola showcase on Salasa, April 9 deui, tapi taun eta keur ngahiji jeung NAB Tembongkeun'S Karir Fair. acara tunggal hiji poe ieu bakal nawiskeun sakola kasempetan gede nepi ka tujuan prospektif mahasiswa pascasarjana ngaliwatan hiji kolam renang gedé individu nu attending BEA2019 jeung NAB Tembongkeun. Co-dihasilkeun ku Asosiasi nasional siaran Yayasan Atikan (NABEF), acara ogé bakal Fitur diskusi panel, salah-on-hiji asah karir, bengkel neruskeun, sarta kasempetan Ngiring pikeun sagala rupa careers dina industri siaran.

Unggal taun, konvénsi Bea urang metot leuwih 1,300 anggota dosen média pikeun neuleuman tur ningali kamajuan panganyarna di sawah ti perspéktif pendidik jeung professional. Urang kudu leuwih mahasiswa 400 hadir konferensi urang nyalira tiap taun na NAB Tembongkeun boga sabudeureun sarébu Hadirin anu hadir dina Karir Fair unggal taun.

Pikeun nempo bedah na pendaptaran pikeun BEA2019 buka didieu: www.beaweb.org/conv/about-beavegas/ Kabéh ongkos nu bedah mimiti-manuk nu wayahna on March 6, 2019.

kira-kira #BEAvegas 2019:

Association Atikan Broadcast (Bea) mangrupakeun organisasi média akademik internasional premiere nyetir wawasan, kaunggulan dina produksi média jeung kamajuan karir pikeun pendidik, murid jeung professional. Ti Bea Festival of Media Seni kana proyék panalungtikan akademik panganyarna, penerbit luhur dinten ieu jang ngosongkeun Labs latihan software, nasihat karir pikeun siswa speaker motong-ujung, ieu téh di hiji tempat dimana professional media elektronik jeung pendidik konvergen - kabeh pikeun hiji affordable harga.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019