imah » diulas » 2019 #NABShow dikemas kalawan Kagiatan, Ulah Cik Out!

2019 #NABShow dikemas kalawan Kagiatan, Ulah Cik Out!


AlertMe

nu 2019 #NABShowDiayakeun dina April 6th-11th, Nyaeta konferensi taunan panglegana sarta Expo pikeun professional anu nyieun, ngatur, sarta ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform, bakal hosting renowned Kreatif Masters Series, sakumaha ogé sési Panggung Utama jeung program husus pikeun Birokrat eusi. Ngabagikeun tina wawasan ekslusif kana téknologi panganyarna jeung téhnik nu reinventing proses storytelling. Disadiakeun di handap ieu mangrupakeun singgetan tina kurban seru yén taun acara badag kieu nyadiakeun.

The taunan Kreatif Master Series, April 7-8, Bakal nyokot Hadirin balik layar ku creatives na crews jawab paling inovatif tur populér film fitur dinten ieu. Filmmakers sarta acara runners bagikeun Rahasia dagang on ngarancang game-ngarobah nuhun kana set, mastering nembak rumit sarta ngarengsekeun tantangan workflow.

The Kreatif Master Series bakal ngakibatkeun kaluar kalawan "A View Global: Kumaha Crews beragam anu Nyieun hiji Dampak"On Minggu, April 7. rintakan bakal Fitur panel of cinematographers pioneering kalawan pangalaman digawé di sakuliah wates internasional anu bakal ngabahas dampak ngagambarkeun cross-budaya di storytelling na kumaha diversity on set anu ngarobah cara urang ngahasilkeun kandungan.

Senén, April 8, Bakal dimimitian ku "Ngédit jero lancah ayat"Dihasilkeun dina partnership kalawan rai Bioskop Amérika (Ace). Oscar unggul diréktur Peter Ramsey,-unggul pangajén redaktur Robert Fisher, Jr sarta asisten redaktur munggaran Sarah Cole bakal ngobrol jeung The Hollywood Reporter urang Carolyn Giardina ngeunaan kalungguhan maranéhanana di nyieun éta Academy Award-winning "lancah-Man: Kana lancah ayat".

Dihasilkeun dina partnership kalawan Motion Picture and rai Sora (MPSE), sidang "'Kaptén Marvel': The Nyieun tina hiji bikang Superhero Story"Bakal Fitur hiji sawala dina proses produksi kompléks balik pilem blockbuster. Senior Supervising Colorist Doug Delaney, ilm Visual Balukar Megapolitan Craig Hammack na Supervising Sora Editor Gwendolyn Yates Whittle baris babagi téhnik dipaké pikeun nyieun pivotal elemen épék visual, ngahijikeun sora jeung gambar, jeung sasak buku komik organik jeung stylized Sigana ngawangun visi hasil ngahijikeun Tatar pikeun gambar.

rintakan, "Mateus Libatique, naék: Tutup-up"Nyokot tempat dina Senén April 8th, bakal fitur dua-waktos Oscar nominee dina paguneman kalayan ICG Magazine Eksekutif Editor Daud Geffner ngeunaan pendekatan unik Libatique pikeun cahaya, warna na gerakan kaméra. Dihasilkeun dina partnership kalawan Cinematographers International kanu (ICG), sési bakal delve kana diréktur awak fotografi urang gawé, kaasup "A Star ieu Lahir," "Beusi Man" jeung "Hideung Swan".

Ulah sono hajatan ulang 100th nu naék urang dina Panggung Utama jeung sési "Pinuh Circle - baheula, ayeuna, jeung Future of Sinématografi"On Rebo, April 10. Panelists bakal ngabahas kaayaan ngembang tina Sinématografi na kumaha pikeun ngawétkeun pangalusna yayasan sajarah seni, sedengkeun embracing pakakas anyar jeung téhnik nu revolutionizing industri.

As saméméhna ngumumkeun, Anu Manuk anyar program Bulu (BoF) bakal mawa babarengan ahli poko masalah, creatives, technologists na crews produksi pikeun ngadiskusikeun topik Industri ngaliwatan runtuyan dalapan panglawungan. Ogé di taun ieu sacara NAB Tembongkeun, nu keynote pos Produksi Dunya bakal Fitur Oscar Award-unggul redaktur William Goldberg.

A lineup pinuh ku NAB Tembongkeun kurban curated keur komunitas kreasi eusi bisa kapanggih Ieuh.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6 - 11, 2019, di Las Vegas, NV, AS, anu di dunya konvénsi panggedéna jeung panghadena ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. Kalawan ampir Hadirin 100,000 ti nagara 165 na 1,600 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun solusi éta transcend siaran tradisional jeung BBM ékonomi storytelling digital. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta mana visionaries global sidang pikeun mawa eusi pikeun hirup di cara anyar jeung seru. Pikeun rinci lengkep, mangga buka www.nabshow.com.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!