imah » 2019 NAB Tembongkeun » 2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up


AlertMe

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha éta NAB Tembongkeun hartina kuring! Kuring geus datang ka dieu salamina, tur eta sabenerna sigana kawas imah kadua ka abdi! Ku kituna loba ngalakukeun ... jadi loba ningali ... konvénsi The ngawengku sababaraha dinten - ngan jadi panongton loba pisan anu hadir tiasa ningali multitude of ditandé jeung kurban lianna! Ulah salempang - Abdi gé tetep Anjeun dipasang !!! kitu, tetep blogged-di!

Ryan - NewTek Panel Moderator

Leuwih sabtu minggu jeung saméméh bubuka resmi Témbongkeun The, Ryan Salazar moderated panel sareng pangadeg @vizrtofficial na CTO, Petter Ole Jakobsen, CEO Celebro Grup, Wesley Dodd jeung produksi TV guru SMA Steve Vinton. #NABShow #vizrt #newtek

baseball Cap

Pariksa caps Baseball ieu! NEW keur 2019 NAB Tembongkeun!!!

host ngawawancara Debra Kaufman kami @sonypictures Grover Crisp, SVP of tech, @billbaggy na @ mtifilm urang Larry Chernoff nyawalakeun workflow na restorasi. #NABShow

Lumens ieu Maskumambang ku Broadcast Darso dina sponsoring produksi video hirup jeung kaméra VCA50PN PTZ di studio 360 lokasina di aula sentral dina mangsa 2019 #NABShow. Pariksa kaméra di studio jeung stan Lumens #C159.

Najong kaluar poé kalayan hiji wawancara ti COO @ NABShow urang, @ChrisOrnelasNAB kalawan NAB urang EVP tina konvensi na ops Usaha, Chris Brown. #NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

Nyawalakeun jeung CEO Gary learner ngeunaan panongton udagan, jeung produk anyar @OpusDigitas, Inc. Booth SU12707

Opus Digitas ieu showcasing Apex, leyuran anyar pikeun komprehensif-generate pamaké video (UGV) kempelan, curation na sirkulasi. A platform SaaS dumasar, Apex mantuan organisasi gampang jeung éféktif skala na manjangkeun inventories eusi ku leveraging-generate pamaké video otentik ngaliwatan workflows inovatif betah mindahkeun hak, assure kaaslian, sarta streamline penerbitan. Apex ngamungkinkeun siaran sarta stasiun televisi lokal pikeun ningkatkeun pidangan Dursasana panongton kalawan compelling panempo-nyumbang video anu teu ngan transforms pemirsa kana kontributor video pikeun warta lokal, olahraga jeung cuaca, tapi ogé ningkatkeun kasatiaan panempo ku nyieun audiences langkung aktipitas.

Dimimitian @NABShow dinten kalayan @Facilis sarta @BroadcastBeat! Hayu urang ngobrol ngeunaan solusi gudang dibagikeun #NABShow

Di dieu kami kiwari diajar ngeunaan pangiriman P2P, integrasi média sosial, enkripsi tur jadi leuwih! @StreamShark kalawan ngadegkeun & CEO James Broberg, PhD. ⠀ Booth 11414 ⠀

Di stan StreamShark aranjeunna nuju méré demo ngeunaan workflows ramah-operator maranéhna keur acara internal kalayan Single-Sign-Dina (SSO), Live Chat & Moderation, pangiriman P2P (fitur perusahaan) jeung Restreaming natively mun custom / maksud sosial kalayan Manajemén Hak touch Low manajemén encoder armada. CEO, James Broberg mangrupakeun pamimpin pamikiran dipikawanoh dina widang CDN, Awan komputasi jeung Streaming, kalayan ideu sababaraha dunya munggaran, patén-patén jeung percobaan di ieu rohangan. Anjeunna bakal panelist pikeun perdebatan diayakeun ku nyambung Média jeung IP. James ogé bakal mere hiji sawala di Operator Friendly Workflows.

Hebat waktos @SynamediaVideo kalawan Julien Signes SVP & GM Video Processing. Booth SU10125

kabungahan #NABShow Kanyataan! Kami geus narima requests scheduling 596 pikeun ngawawancara stan, studio tur loba saprak minggu panungtungan! Ulah sono kaluar sarta meunangkeun Studio Tour of @NABShow hirup! www.broadcastbeat.com/studiotour/ @PLURABROADCAST @NewTekInc @TVUNetworks @Fluotec @karanjingan @AxleVideo @Bitcentral

Grabyo ieu demonstrating panganyarna dina produksi video dumasar-awan, kaasup release panganyarna maranéhanana, Grabyo Editor. keur

Naon a blast! @Grabyo kalawan Bambang, Amérika Mike babagi kalawan kami ngeunaan platform video diwangun pikeun hirup, Otto, mobile sarta sosial Kelley, sarta Hirup clipping Booth SU2202

mimiti ka pasar jeung eusi penting pisan pikeun strategi video digital suksés, sarta kalawan audiences expecting eusi bisa dikirimkeun dina momen, Grabyo Editor mantuan tim digital pikeun gancang nyieun, ngedit jeung ngadistribusikaeun video kualitas luhur, ngahontal audiences sakuliah sosial, mobile na platform OTT. Barengan kamampuhan clipping live Grabyo Studio, sarta canggih fungsi streaming live Grabyo produser urang, Editor sits dina platform lengkep pikeun produksi video hirup jeung nu-ayeuna sarta distribusi ngaliwatan Grabyo. parabot produksi intuitif platform urang ngaktipkeun tim digital janten mimiti ka pasar jeung eusi, ngamaksimalkeun daya jeung tumuwuh audiences sakuliah platform sosial, mobile na OTT.

Imah @MobilizedDebra sits handap jeung kapala @EpicGames LA Lab na Arraiy urang @b_dowdle dina @NABShow set live ngobrol ngeunaan blurring tina garis antara produksi virtual na pos. #NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

Hébat paguneman kalawan @touchstreamedia #NABShow

Diantara kurban maranéhanana, TouchStream Media némbongkeun-off maranéhanana StreamE2E ™ - Ti Ingest ka pamiarsa jeung sagalana nu ngahalangan. Ngahijikeun solusi ngawaskeun beragam anjeun kana hiji intuitif dumasar-awan Ahir-to-Ahir visualisasi jeung ngaganti hardware basis panyilidikan ngawaskeun tradisional Anjeun. Kalawan StreamE2E ™ ningali gambar nu lengkep Ahir-to-Ahir workflow sarta pangiriman.

Kaayaan sawala Industri eusi immersive kalawan manajer panalungtikan @AskGreenlight @alexis_macklin, @InfiniteRetina CEO @IrenaCronin sarta kapala partnerships husus di @cityrake, Oliver Kibblewhite. #NABShow @NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

Aperi geus ngawanohkeun leyuran streamlined dirancang pikeun leutik, média efisien jasa tepi ka Amérika Kalér

Di stan @AperiCorp ngawangkong ngeunaan aktip software anyar maranéhanana sarta fitur! #NABShow

pasar. Hiji hiji-slot microserver kalawan switch 10G terpadu, anu A1101 accommodates sagala aplikasi Aperi, naha a codec, switch IP, IP gateway, atawa kaamanan, mantau atawa fungsi adaption jaringan, sadaya salaku bagian tina V-tumpukan lapisan hypervisor nu terpadu na kawas éta-dibuktikeun pasar, lima-slot server A1105 1RU. Di stan SU13302, anu panyadia of virtualized, latency lemah sareng jasa média aman keur showcasing olahraga live produksi-kaasup pinter Remi sarta jasa ujung média 4K-calakan keur kontribusi global, sarta rentang lega lincah, instan ulang composable média jeung pituin IP gateway jeung ngolah fungsi. Kabéh fungsi media, ti CODEC ulang configurable na multiviewing kana IP firewalling na NATing, anu sadia aktip salaku gampang diundeur diaksés ngaliwatan Aperi App Store.

pangalaman seru @harmonik. Diajar kalawan Diréktur Jean Macher, Broadcast Market Amérika Development ngeunaan video komprési, VOS, Produksi & Hybrid Playout. Nyieun hirup smarter, gancang & basajan. ⠀ Booth SU810 ⠀

Naon hiji pangalaman! Kami wawancara @Nanoscosmos kalawan CEO / Ngatur Diréktur #OliverLietz. Hiji kasempetan luar biasa pikeun ngalenyepan #FanEngagement #E-Olahraga #ultralowlatency #livestreaming Booth SU8722

Urang diajar kumaha nanocosmos nyandak ultra-low latency live streaming kalawan nanoStream Awan & H5Live Player keur kasus pamakéan interaktif kawas Webcasts, iGaming, eSports, auctions Live sarta loba deui. Audiences di sakuliah dunya nu ngembang appetites voracious keur eusi, utamana video-on-paménta nu, kawas TV siaran tradisional, merlukeun penting rubakpita IP sarta infrastruktur sebaran leuwih kompleks. Ngeureunkeun ku na ngabahas pasar ayeuna, kasampak di naon tren anu munculna ti sisi konsumen na ngabahas kakuatan sarta kelemahan sahiji warisan sarta téknologi munculna.

Realities dipedar kalawan @ TheVRARLA urang @TheJosephineM, @ HP urang Kepala VR keur hiburan dumasar lokasi, @JoannaPopper, @ DigitalDomainDD urang John Canning (@mediasherpa) jeung @ @edlantz VortexImmersion urang. @NABShow #NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

wawancara hebat jeung Co-CEO Tom Patalina & Co-NU NGADEGKEUN Stuart McLean @SnifferCat 😎 Kami diajar loba ngeunaan Usaha continuity, Play kaluar & #AVOD #olahraga #LiveEvent Booth su 9910

Di Town News Booth

TownNews equips organisasi média lokal jeung jasa digital sarta hidayah ka transformasi model bisnis maranéhanana sarta flourish dina umur digital. parabot sarta kaahlian dina print maranéhanana, digital, video, OTT, sarta iklan ngaktipkeun organisasi média maju-pamikiran di pasar dinamis jeung éfisién kalibet audiences maranéhanana, ningkatkeun kaamanan jeung tumuwuh sharing. Ngalarti ku gairah pikeun média lokal sarta 30-taun kabuktian catetan lagu sukses, leuwih ti organisasi warta 2,000 geus benefited ti platform na parabot aranjeunna geus diwangun husus pikeun Industri média pikeun mekar.

Wawancara Thomas Tang, Présidén #Apantac anu ngawanohkeun urang multiviewers, convertors, KVM, sarta upgrades UHD. Saperti pangalaman hébat! Booth SL8006

AMT nyaeta setelan jeung Ladies aya dina posisi keur NAB 2019!
Ngeureunkeun ku tur tingal masa depan gathering warta di luar némbongkeun stan kami 20023!
hatur nuhun husus ka BPS / CW Station KOVR / KMAX, Graham Media Station KSAT, Bonneville Itl Station KSL, Fox News Channel jeung Puncak uplink keur sahingga urang ka némbongkeun truk panganyarna maranéhanana!
Ogé pariksa kaluar duanana Multidyne jeung EVS pikeun truk AMT malah leuwih hébat dina tampilan!

Di dieu di @Pixel_Power nu #NABShow ngawangkong master kontrol & playout

piksel daya tumuwuh software-dihartikeun, virtualizable, solusi pikeun siaran playout, automation, kontrol master, grafik & branding dipaké dina saluran televisi linier, OTT na VOD. -Unggul pangajén branding na promosi sistem, grafik-sangkan switchers kontrol master maranéhanana sarta canggih switchable sistem produksi grafik ngawenangkeun produser pikeun nganteurkeun eusi hirup jeung pre-dirékam dinamis pikeun sagala SD, HD, 4k, mobile, online atanapi aplikasi interaktif. piksel daya boga pangalaman 30 taun 'tina prowess rékayasa jeung kumawula ka rojongan customer. Kalawan leuwih ti 2500 pamasangan sakuliah dunya, konsumén kaasup siaran-ngarah pasar kayaning BBC, Ericsson, ITV, SWR, WDR, TV2 Norwégia, Danmarks Radio, TV5 Monde, KBK, Disney, Papanggihan, ESPN, ViaSat sarta pokna.

urang #NAB Tim ieu ayeuna wawancara Daud Colantuoni, karanjingan'S Wawakil Présidén & Manajer Produk, ngawanohkeun urang dikabaran processing, jeung édisi newest tina karanjingan Media komposer

Dell Panyiaran nembongkeun kami kumaha portopolio téhnologi komprehensif ti Dell ngidinan Anjeun pikeun seamlessly nyieun na

Ngawangkong kalayan @Dell dimana aranjeunna némbongkeun kami sabagian produk tiis kayaning 49 inci dual QHD maranéhna ngawas! #NABShow

nganteurkeun eusi media impactful bari optimizing operasi bisnis aya. Di stan maranéhna, anjeun tiasa neuleuman kumaha portopolio Dell urang produk ngahijikeun jeung solusi software média ngarah kana transformasi workflows. Tempo kumaha aliran jasa média hareup-gen nalika leveraging Dell EMC'Solusi ngajalankeun tinggi kaasup Panyimpenan, jejaring saklar, server, Workstations Precision Powered by Intel® Xeon® Prosesor scalable jeung Mintonkeun - garis Dell ngeunaan Warna monitor kritis bisa ngabantu anjeun cicing akurat ngaliwatan sagala workflows anjeun! "Salaku organisasi gancang tetep Pace jeung tumuwuh sét informasi jeung data, aranjeunna nuju ogé nganut aplikasi leuwih maju keur ngahasilkeun wawasan gede ku usaha transformasi digital," ceuk Ashley Gorakhpurwalla, Presiden, Server jeung infrasturktur Systems, Dell EMC. "Nyieun PowerEdge portopolio server industri-ngarah malah kuat, urang anu ngamungkinkeun para konsumén urang kauntungan tina automation tambahan, kontrol jeung kaamanan mibanda sistem nu leuwih responsif sarta kuat."

Kalawan Christopher J. Shaw, Wawakil Présidén Eksekutif, Penjualan na Marketing @CobaltDigital Booth SL9111 #EngineeringBeyondTheSignal #MasterControl #SignalTransport Otto & nyambung-TV

kobalt Digital ieu némbongkeun sababaraha téknologi pikeun siaran, showcasing pelengkap pinuh miboga solusi dumasar kartu-pikeun openGear® pigura pikeun 4K sarta setelan HDR workflows. Aranjeunna narima hiji Emmy® Award pikeun "Pioneering dipercaya Metode Pangiriman pikeun Live Sumbangan jeung Distribusi Tumbu TV." The Emmy dileler ka sababaraha pausahaan pikeun digawé kolaborasi maranéhanana dina RIST, anu dipercaya protokol Internét Stream Angkutan, nu ngidinan keur angkutan video low-latency eusi MPEG-2 leuwih internet. Kobalt ogé parusahaan diwangunna tina RIST Forum, anu diadegkeun di ahir Maret ngamajukeun standar. "Urang didorong ku réaksi positif kana protokol RIST anyar, sarta kami bungah babagi solusi anyar urang keur 4K jeung produksi setelan HDR di NAB" dipedar Chris Shaw, Wapres eksekutif tina jualan na marketing, kobalt Digital. "4K geus jadi norma produksi, naha atanapi henteu 4K sabenerna keur disebarkeun ku siaran sarta panyadia eusi lianna, sarta minat setelan HDR terus tumuwuh. Kami solusi basis openGear nyadiakeun cara affordable sarta fléksibel ngolah, monitor, sarta ngadistribusikaeun 4K sarta setelan HDR eusi ".

Ngarasakeun Sunan Gunung Djati @ Viaccess.Orca kalawan Carlos Ramos VP Development Usaha, Amérika.

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung video solusi produksi, keur ngabagikeun

Ray Kalo, Présidén & CEO Plura nembongkeun Ryan Salazar monitoring sarta timing maranéhna solusi dina #NABShow

nu ceking on maranéhanana anyar garis-up, nu ngawengku sakabéh anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong Coax, Serat & IP konektipitas jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu kalayan saeutik Kelas A-10 boléd 24.5 "panel nu delivers kinerja BLACK beredar. "Plura sok komitmen pikeun mawa panganyarna jeung parabot pangalusna pikeun konsumén urang lamun perlu. Urang tingali kavling nyoko IP di industri urang jeung runtuyan SFP-H teh alat pangalusna sadia di pasar keur nangkep sakabeh jenis format sinyal jeung konektipitas béda dina hiji alat tunggal, "ceuk Ray Kalo, Présidén Plura Broadcast.

hiburan dumasar lokasi sareng host @BrianSethHurst ngagabung ku @TwoBitCircus CCO Nancy Bennett (@itfrom2bit,) @ Hologate urang @GreggKatano, Panon Q Productions Bambang, Jenni Ogden na @ PeriscapeVR urang @LynnrosenthalVR. #NABShow @NABShow

dinten urang geus Élmu sarta Téknik nepi @Vecima kalawan #ClayMcCreery, Kapala Pajeg Officer

Vecima Jaringan Inc. ngabahas nyieun solusi téhnologi narabas éta empower panyadia ladenan jaringan disambungkeun urang jeung usaha pikeun informasi jeung hiburan di sakuliah dunya. produk Vecima keur industri sambungan kabel ngawenangkeun panyadia ladenan waragad-éféktif Tukang mil Solution® boh video na broadband aksés, utamana dina jasa bisnis bagean pasar nuntut. Vecima urang Video Kandungan Pangiriman sarta bisnis Panyimpenan, dioperasikeun dina brand babarengan, kaasup solusi na software pikeun industri jeung konsumén anu difokuskeun nyimpen, mayungan, transforming, sarta delivering aset média tinggi-nilai. Kyle Goodwin, Parusahaan Wawakil Présidén Produk sarta Inovasi, keur ngabagikeun wawasan kana kumaha carana ngahontal pangiriman-kualitas maksimum jasa streaming hirup ku latency handap dua detik, encoder-ka layar tur kumaha pisan padet, ongkos-éféktif, sarta luhur-throughput solusi gudang bisa deployed pikeun ngagancangkeun awan DVR nyoko.

Muhun, éta deui pikeun dinten salah. Ieu bungkus hiji! Kami crews pilem, sagala wawancara, sakabeh produk, urang tadi loba senang kiwari! Tapi aya kitu leuwih ningali ... Jeung isukan téh poé nu séjén. Abdi hoyong hatur sakabéh staf Darso Broadcast keur usaha tireless maranéhna dinten, sarta kuring ogé remen hatur ALL The Tembongkeun datang, kitu ogé! Kiwari - hayu urang pencét aranjeunna pihak !!! Na, dugi isukan, inget tetep blogged-di! 🙂


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!