imah » 2019 NAB Tembongkeun » 2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up


AlertMe

#GALSNGEAR nyaeta hirup! nonton dina nabshow.com or broadcastbeat.com . @NABShow #NABShow

Simkuring boga riungan Heboh keur acara munggaran urang kiwari sareng #GalsNGear urang @brandbuzz na @adryenn hosting! #NABShow @NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon The Tembongkeun geus nawarkeun! Urang dilongok loba jalma metot kamari, sarta aya loba jalma leuwih narik ningali dinten! Sangkan diuk deui, bersantai, sarta ngantep kami ngalakukeun nyetir teh! Éta nu tanduk a I ngadangu? 🙂 Oh - éta acara munggaran urang dina sapoe !!!

Diajar ti Penjualan Senior Spesialis Kenki Arai, ngeunaan bioskop; Alexa, lenses, sarta upgrades, jadi Heboh!

jati Industri pikeun studio profésional leuwih dina @tbcconsoles di @NABShow nu #NABShow

guys ieu @tbcconsoles anu bener mantuan kalawan meunang jati studio anjeun ka tingkat salajengna #NABShow

tabél ieu di @tbcconsoles téh burit bad aya sih no way séjén pikeun ngajelaskeun eta! @NABShow #NABShow

Ngagaduhan ngobrol jeung Yohanes Humphrey ti @HitachiGlobal kiwari! Anjeunna némbongkeun kami sabagian produk anyar tiis kayaning SK-HD1800, kaméra 4K leutik anyar, sarta panel kontrol digital! #NABShow

Leuwih aya di stan sigma 😬 @Sigma_Photo @NABShow #NABShow

Di Flex Leyuran Rental sareng CEO Chris Stein! Simkuring ngagaduhan kasempetan endah kieu pikeun neuleuman sagala ngeunaan inventory; Manajemén Gudang, Mobile Aplikasi, sarta RDID 😎 Flex téh sadayana ngeunaan scanning kirang, sarta ngalakonan deui! Booth C11547 #NABShow @NABShow

isuk lucu jeung Ehro Lapang Leyuran. Ngawangkong kalayan Senior Spesialis Penjualan, Elvis Luna ngeunaan Base Rojongan pikeun Manfrotto, sahingga leuwih rupa pamakéan sarta upgrades! 😎 Booth C11249 #NABShow @NABShow

Ngagaduhan ngobrol jeung @SmallHD ngeunaan produk anyar 2 maranéhanana, dina layar rampa 702Touch ngawas! #NABShow

Ngagaduhan ngobrol jeung @SmallHD ngeunaan produk anyar 2 maranéhanana, dina layar rampa Cine 7 ngawas! #NABShow

Siaran Darso @ryansalazar Editor-In-Kapala sits handap kalawan CEO @BeasleyMedia na NAB Joint Board Kursi, @CarolineBeasl15 dina @NABShow Live set. #NABShow - di Las Vegas Konvénsi Center

Ayeuna kami téh wawancara Kim Hutchinson, Akun Manajer Amérika Kalér pikeun Wangun. Barang maranéhna boga dieu téh ngan luar biasa! Booth C8215 #NABShow @NABShow

téhnologi tiis sapertos aranjeunna featuring di @BroadcastDepot !! Éta téh showcasing generasi saterusna téhnologi scanning ngagunakeun aplikasi Sodyo. #NABShow @NABShow

Ngamimitian leuwih @SecureData @NABShow #NABShow

Heboh Industri cahaya leuwih di @Zylight @NABShow #NABShow

Tim kami galecok jeung Harun Brady of @VitecGroup ngeunaan @AutoscriptTV parabot teleprompting.

Dikaitkeun kalayan @TVUNetworks ngeunaan Hiji TVU anyar maranéhna transmits 4K / 60fps. Téh mangrupa Unit pamancar portabel anu ngodekuen di 60fps, ngarojong modem sélular, satelit, Microwave, Ethernet, sarta WiFi. #NABShow @NABShow

Ayeuna wawancara Michael Accardi, Présidén pikeun CueScript. Kami diajar ngeunaan dampak produk, sarta éta cara ku kecap dina industri sasaran, sarta ngeunaan SMTE 2110 Booth C2622 @CueScript_ #NABShow @NABShow

Kami kabeh nyetél tur siap pikeun wawancara kami hareup! URElmu Kembar: Plex teu tiasa ngantosan panas nepi isuk urang jeung maranéhna Lavalier & Headsét Microphones! #NABShow @NABShow

interviewer kami téh ayeuna kalayan Senior Produk Manajer | Manajemén Produk Microphones Global pikeun URElmu Kembar: Plex John Lahir, anu keur ngabagikeun kalawan kami sakabeh rinci tur sagala jawaban rék ngadéngé! @shure stan C6015 #NABShow @NABShow


Catching up kalawan @ptzoptics ngeunaan kaméra Heboh zum maranéhanana pikeun siaran stream hirup! #NABShow @NABShow

alat-alat Heboh di canare @NABShow #NABShow

Kabéh ieu dina van mobile pikeun siaran warta! @NABShow #NABShow

Kabéh ieu dina van mobile pikeun siaran warta! @NABShow #NABShow

Paguneman hébat ngeunaan produk anyar leuwih dina @litegear @NABShow

Diajak ngobrol @clearcomsystem ngeunaan produk anyar maranéhna kayaning runtuyan LQ maranéhanana jeung sistem telepon di antara kamar jeung kamar FreeSpeak II!

Profésional Mobile Edit LumaTouch nyaeta endah sakabéh urang! Duanana Terry Morgan Co-ngadegkeun, Desain & Co-pangadeg, Téknik Chris Demiris, kungsi ngémbarkeun kami pikeun produk maranéhanana, nyoco markisa kami pikeun ngedit mobile, sarta kolaborasi. Heboh 👍 Booth C12438 #NABShow @NABShow

awak urang ngagaduhan ngobrol jeung @TVLogicUSA ngeunaan produk anyar maranéhna, kayaning F-7H mk2, anu 7 brightest "sawah monitor kalawan konci touch prasetél! #NABShow @NABShow

Hébat paguneman kalawan @MultiDyne @NABShow #NABShow

Tim kami téh jeung Steven Holand, Présidén MyCaseBuilder di Booth C2056 sarta anjeunna geus leuwih ti senang bisa babagi kalawan kami sagalana ngeunaan pamaké maranéhanana Dirarancang Adat Foam! Aranjeunna sadayana ngeunaan minuhan kabutuhan alat kami urang! 😉⠀ #NABShow @NABShow

téhnologi Cam sambungan kabel Heboh di tetempoan tinggi @NABShow #NABShow

Siaran Darso nyandak kana lagu pikeun dinten 2 tina #NABShow. Simkuring ngagaduhan kasempetan pikeun nyarita langsung jeung balaréa dina transit mawa anjeun monorel Momen.

Balik magic pamandangan tina Broadcast Darso awak pilem #NABShow

"Simkuring nuju teu competing mun boast, urang nuju competing mun némbongkeun konsumén urang nu urang miara eta sarta ngalayanan aranjeunna" Jose Maria Noriega tina @Fluotec anu éta produk cahaya geus nominasi Produk tina Taun ku @NABShow. #NABShow

Cooke Géofisika sarta Séismologi Pupuhu Les Zellan, geus ditiup pikiran urang kaluar ku produk maranéhanana hebat. Aranjeunna geus manufacturering metadata, sarta sensor sinyalna pigura pinuh. Tujuanana nyéta sadayana ngeunaan pasamoan unggal kedah industri 😎 #NABShow @NABShow

Diajak ngobrol @Dielectric_LLC ngeunaan produk anyar maranéhna, RFHAWKEYE, sistem ngawaskeun pikeun garis transmisi. #NABShow @NABShow

Ngagaduhan nyekel up kalawan @ncamTech anu ngahususkeun dina tracking kaméra. Éta téh némbongkeun kaluar produk anyar maranéhna, ekstrim, hiji bar kaméra ncam. #NABShow @NABShow

Sakali deui tim kami geus gaduh waktos hébat! Dina kasempetan ieu di SKAARHOJ Piara di Booth C1259 kalawan CEO Kasper Skaarhoj, diajar ngeunaan Controllers Universal Broadcast maranéhanana. Sajauh jadi alus 👌⠀ #NABShow @NABShow

Linggih ka handap jeung @omniscientech pangadeg ko mun nyarita ngeunaan tech

Galecok jeung @OutsightGlobal alias Cream Sumber, ngeunaan produk anyar maranéhna, SpaceX, nu mangrupa spasi LED lampu ku pulas kana cahaya luhureun konvensional! #NABShow @NABShow

Batré pek leuwih dina @coreswx @NABShow #NABShow

FiLMiCInc nu Standar Emas pikeun Mobile Video kalawan ngadegkeun & CEO ngantét Barham & Produk Manajer Elliot Fitzroy metot urang kana upgrades panganyarna, sarta pikeun recorder audio mandiri maranéhna 😎 Booth C12439 #NABShow @NABShow

Panggihan kumaha @neverno ngajalankeun nyata Dursasana waktos ngagunakeun integrasi sosial tur dinamis pikeun siaran jeung digital! #NABShow @NABShow

Nyukcruk tur ngajaga subjek anjeun di titik kalayan @Seervision @NABShow #NABShow

Tim kami geus asih eta di OMNICHARGE di Booth C12139. Urang keur diajak ngobrol ku Stephen Neff, Akun Manajer Nasional leumpang urang ngaliwatan super seru Power Adventure maranéhanana. Hiji diondang pikeun ngeureunkeun perjuangan ngecas! motto maranéhanana "Power Nanaon, Kula! 😎 #NABShow @NABShow

The tripod pangleutikna nyetél dina @platypodtripods pasar @NABShow #NABShow

Tim urang wawancara @Studio_Suite, hiji software manajemén studio nu handles unggal titik kontak! #NABShow @NABShow

Tim urang wawancara @Studio_Suite, hiji software manajemén studio nu handles unggal titik kontak! #NABShow @NABShow

Abe ABT jeung Systems Video AJA ceramah jeung Ryan Salazar ngeunaan #NABShow. Kita Hayu pariksa kaluar stan hebat maranéhanana di aula Selatan handap!

Ngawangkong gimbals kalawan @netmediacorp777 @NABShow #NABShow

wawasan Industri leuwih dina @NABShow #NABShow

Kalawan BirdDog, anu welcoming kami ka dunya NDI ngaliwatan Kapala Marketing Officer maranéhna Eamon Drew. Kusabab 2016 aranjeunna geus miboga hiji misi jelas: Pikeun ngajawab masalah workflow, bari nyimpen kami duit! Ngembangna rentang maranéhna pikeun ngawengku 4K Encorders & Decorders! 😎 #NABShow @NABShow

Kalawan DTC di Booth C6934 wawancara JP Delport, Wawakil Présidén, Penjualan Broadcast pikeun DTC anu dijelaskeun ka kami kumaha aranjeunna geus ngembang motong téhnologi ujung pikeun pasar siaran. Jeung ka CineVue. sumbu SSK Sony 4K UHD, setelan HDR pinuh-terpadu solusi kaméra nirkabel.

Sam Wiles, Warna Insinyur kaméra &, anu ngawanohkeun urang FilmConvert. Ku kituna loba ngalenyepan Warna grading! Gélo barang metot ngeunaan produk maranéhanana! Booth C3359 #NABShow @NABShow

titik éndah ieu janten di! Lucu Sunan Gunung Djati di JVC kalawan Manager Marketing Nasional Profesional Video Divisi Media Service Séktor Craig Yanagi. ⠀ Great Obrolan ngeunaan HEVC, Kaméra, encoding, sarta streaming live nirkabel ⠀ #NABShow @NABShow

Dédéngéan sadayana ngeunaan Angkatan stabil dina PILOTFLY kalawan Manajer Penjualan, Ariel Chang. Anu keur ngabagikeun kalawan kami kumaha di PILOTFLY sagalana mungkin, kaasup nyieun bédana a! asesoris kaméra urang dijieun sangkan nu shooting keur perjalanan mungkin, sareng Heboh! #NABShow @NABShow

Sabab nyebutkeun dina industri pilem - motong! Print !!! Éta mangrupa bungkus, dulur ... Poé 2 téh resmi "dina can," kitu mun nyarita! Deui, aya saena kana leungeun ka kru devoted kami ... sakali deui, aranjeunna geus dipigawé exquisitely tur saluareun ekspektasi abdi! Tangtu, taya anu bakal tiasa lamun éta teu keur anjeun, anu Fans NAB satia anu hadir Témbongkeun The sarta nyieun ieu kabeh mungkin! Ku kituna, sakumaha ceuk kuring kamari, AYEUNA is the time for urang ka dulur pencét pihak sarta acara sosial lianna - anjeun di Vegas! Boga waktu hébat !!! Ieu gé deui isukan kalawan malah MORE 2019 NAB Tembongkeun sinyalna! Dugi lajeng - cicing blogged-di!


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!