imah » diulas » 2019 #NABShow: sorotan Produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain

2019 #NABShow: sorotan Produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain


AlertMe

The anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR tina Blackmagic Desain diatur jadi solusi sababaraha sampurna pikeun hareup siaran generasi, produksi hirup jeung aplikasi signage digital. Dirancang pikeun versatility, anu HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bisa dipaké salaku pamuter klip, recorder Cam ISO, sarta / atawa catetan master. Ogé, anu inputs analog bakal ngidinan pikeun kasét video heubeul bisa ingested keur dipake dina ngedit atawa streaming jasa. Dirancang kalayan 10G Ethernet, anu HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR, naek speed pikeun muatan média gancang. Lamun dipaké salaku recorder sawah, unit ngawengku HDMI, SDI na inputs analog jeung diwangun-di scopes na 3D LUTs!

The HyperDeck Control ekstrim brings pamaké kadali siaran dek tradisional jeung kenop shuttle badag! Featuring dua liang media, quad 12G-SDI pikeun 8K, sambungan analog pikeun archiving, USB-C rekaman éksternal disk, spiker panel hareup jeung input headphone nyadiakeun pamaké kalawan kadali leuwih tradisional. Ogé, dirancang pikeun di studio atanapi dina lokasi Unit ngabogaan duanana AC na DC sambungan kakuatan. Fitur RS-422 Control bisa ngadalikeun rupa-rupa decks, kaasup Digital Betacam, 1 inci C format, sarta Betacam SP, nu sampurna pikeun archiving karya jeung ngarobah antara format.

Unit nu ogé ciri kartu rojongan média CFast dual pikeun ngarékam non stop. Payil H.265 anu leutik, jadi rékaman keur jam dina kartu CFast standar pisan mungkin! Kalawan H.265, anjeun tiasa ngarekam 498 menit di 8Kp60 dina kartu 1 TB, 1,059 menit di 2160p60 ultra HD sarta 2,354 menit di 1080p59.94 dina kartu 1 TB. Éta leuwih 8 jam di 8K tur leuwih jam 39 di HD! Pikeun ngaleungitkeun pigura turun ka HyperDeck ekstrim 8K ngabogaan PCIe flash disk bisa dipaké salaku cache catetan, cache nu otomatis baris nyokot alih tur ngarekam naon eusi media teu bisa newak. The diwangun dina scopes malah ngaganti ka setelan HDR scopes nalika digawé di format setelan HDR! File anu digantelkeun sareng informasi setelan HDR bener lajeng SDI na HDMI inputs ogé bakal otomatis ngadeteksi standar video setelan HDR. Statik metadata PQ na HLG format anu diatur nurutkeun standar ST2084. The LCD caang ngabogaan tangga nada warna lega sangkan tiasa ngadamel duanana Rec. 2020 na Rec. colorspaces 709. The diwangun dina HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR warna LCD tangga nada malah tiasa ngadamel 100% tina format DCI-P3.

nganjang ka Blackmagic Desain dina dina 2019 nu #NABShow stan #SL216 keur demonstrasi jeung aplikasi.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019