imah » diulas » 2019 #NABShow: Robot, Anjeun bisa ngajalankeun Mobil abdi

2019 #NABShow: Robot, Anjeun bisa ngajalankeun Mobil abdi


AlertMe

Naha anjeun nyebut maranehna mobil timer nyetir, mobil robot, atawa mobil supir-kirang ieu mobil sensing lingkungan nu bisa nyetir jeung saeutik mun euweuh input manusa. Mangpaat poténsi nu makers mobil anu striving keur ngalengkepan téh ngurangan waragad perbaikan sarta ngaronjat kaamanan jeung réduksi tina collisions lalulintas. Sistem kontrol canggih ngaidentipikasi jalur navigasi, maké rupa-rupa senors mungkin eta jadi Sonar keur radar, jeung GPS pikeun kaméra digital. Onto cakrawala anyar mobil robot nganiaya jalan urang jeung nyieun pangiriman eusi ka mobil ieu mangrupa pangalaman malah leuwih narik pikeun pengendara manusa.

nu 2019 #NABShow bakal showcasing daya tarik tina Dina-Vehicle Garapan: Kalawan tutumpakan nu otonom jadi leuwih lumrah di jalan urang, kasempetan aya pikeun tujuan konsumsi eusi, pangiriman jeung pangalaman tailored unik keur unggal rider. Ékonomi panumpang disetel ka janten pamuter signifikan dina monetization sarta bisnis hal pikeun gelombang mimiti modeu anyar ieu transportasi. Ngeunyeud naek kana NAB Tembongkeun sarta ningali firsthand ti pabrik dinten ieu ngarah, technologists, sarta Birokrat eusi naha kandaraan disambungkeun ayeuna keur lauded salaku cakrawala hareup pikeun tujuan konsumsi eusi. Disadiakeun di handap ieu mangrupakeun (sababaraha loba) sesi disorot:

Ngaktipkeun mobil Kana hiji tailored Hiburan Hub. Senén, April 8 | 2: 00 pm - 2: 30 pm | N3311. kasimpulan: Dina-mobil konektipitas ieu rising, kalayan kandaraan listrik jeung mobil nyambung nyieun cara maranéhanana kana kahirupan sapopoé pamakéna '. Sanajan feats ieu tina rékayasa, dina-mobil jasa geus Cut Nyak Dien nyekel-up jeung pamakéna lingkungan imah geus ngagaduhan biasa: asisten sora ngarojong kaperluan sapopoé, jasa multi-layar kami sangkan pemirsa nepi swap alat tanpa leungit hiji ngamen tina program maranéhanana, sarta integrasi imah pinter kana racikanana.

Nyambungkeun Mobil jeung salajengna GenTV: kaputusan infrasturktur Bisa jadi Key mun ATSC 3.0 nyoko. Senén, April 8 | 3: 00 pm - 3: 30 pm | N3311. kasimpulan: Siaran jeung pausahaan CE rightly ningali pasar pikeun kandaraan nu disambungkeun tur otonom (CAV urang) salaku kasempetan badag pikeun salajengna Generation Televisi (ATSC 3.0). Éta téh approaching aslina makers parabot na suppliers aftermarket kalawan kasus pamakéan kuat pikeun salajengna Gen, kaasup di-kandaraan infotainment.

Dina-mobil Hiburan perspéktif: Piloted nyetir ON! Radio OFF? Salasa, April 9 | 11: 30 am - 12: 00 pm | N3311. Disponsoran ku Audi

Future The Pribadi tina In-Vehicle Hiburan. Salasa, April 9 | 3: 00 pm - 3: 45 pm | N3311. kasimpulan: Ti 1950s, téhnologi hiburan geus bagian integral tina pangalaman mobil. Kiwari kalayan bluetooth, integrations smartphone kawas CarPlay na Android Otomatis, sarta asisten sora, kaulinan hiburan di-mobil mangrupa dina tingkat lengkep béda. Bari aya sagala sorts gadget na gizmos nu drivers na aficionados mobil bisa nambahan ka mobil maranéhna, aya sababaraha fitur ditingkatkeun nu loba pembalap teu sadar maranéhna kudu di fingertips maranéhanana - na voices - tanpa hardware atawa anteneu tambahan.

Mobil disambungkeun Badé Jalankeun on satelit. Rebo, April 10 | 10: 30 am - 11: 00 am | N3311. kasimpulan: Aya geus jutaan mobil disambungkeun kana jalan gumantung jaringan sélulér sami kami nganggo pikeun telepon pikeun nganteurkeun aksés internet, ngalirkeun bantuan audio jeung roadside. Tapi coba ngalirkeun pintonan Netflix keur budak anjeun sarta watesan jadi semu. Sélular teu balik unggal madhab - nu teu masalah keur hiburan tapi urusan pisan pikeun kaamanan.

Nyieun hiji Seamless Hiburan UX di Car nyambung. Rebo, April 10 | 3: 00 pm - 3: 30 pm | N3311. kasimpulan: Hayu urang diperkirakeun yén ku 2020, salapan kaluar tina sapuluh mobil anyar bakal nyambung ka pamukaan Internet up sagala pangalaman hiburan anyar nu sasak terestrial na satelit radio, jasa streaming sarta sumber lianna. Hal ieu ngajadikeun perlu intuitif acan kuat pilarian, kapanggihna na personalization fitur anu ngamungkinkeun para pembalap jeung panumpang pikeun nyambungkeun kana musik, warta jeung olahraga eusi maranéhna rék on paménta. sési ieu bakal mawa executives ti otomatis, radio jeung data alam pikeun sawala dina salajengna generasi infotainment na kumaha carana nganteurkeun hiji pangalaman pamaké seamless tur aman di-mobil.

Ulah sono kaluar sarta ngadaptar kiwari! www.nabshow.com/

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, #NABShow 2019 nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019