imah » 2019 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2019

Facilis Téhnologi jeung Unveil Produk Anyar di NAB 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hudson, MA (January 31st, 2019) - Di NAB 2019, Facilis (Booth SL6321), a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi bakal debut produk anyar signifikan salajengna raising harga-pagelaran Nyegah keur Birokrat eusi na organisasi media. Versi pengiriman barang panganyarna tina Facilis Tanjungjaya Panyimpenan (7.2) bakal di tampilan barengan sababaraha ...

Maca deui "

Dunya News pilih karikil Beach Systems Pakistan urang pikeun ngamutahirkeun Playout Operasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Karikil Beach Systems, a automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, dinten ngumumkeun yén Dunya News, salah sahiji saluran TV preeminent Pakistan urang, geus dipilih karikil Beach Systems pikeun ngamutahirkeun fasilitas playout kaayaan-of-nu-seni na. Kantor pusatna di Lahore, Pakistan, Dunya News nyadiakeun warta na urusan ayeuna programming dina Urdu jeung audiences sakuliah Pakistan, Britania Raya, Wétan Tengah sarta ...

Maca deui "

Anyar CaptionMaker subjudul Software Ngarojong Leuwih 100 Basa jeung Otomatis Transkripsi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nevada Kota, California jeung Westwood, Massachusetts, January 31st, 2019 - Telestream, a panyadia anjog of automation workflow, pamrosésan sarta kualitas monitoring sarta manajemén solusi pikeun produksi jeung distribusi video, dinten ngumumkeun versi panganyarna tina CaptionMaker, parusahaan award- unggul Captioning katutup sarta software Subtitling. Kalayan rojongan pikeun leuwih 100 basa, pamaké bisa ogé otomatis-nranskripsikeun via Telestream Timed téks ...

Maca deui "

TVN collaborates kalawan TVU Jaringan pikeun Enhanced Newsgathering kamampuhan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TVU Jaringan, téknologi jeung pamimpin inovasi global dina hirup solusi video IP na TVN grup, salah sahiji TV ngarah Jerman urang, Studi Film sarta luar parusahaan produksi Broadcast, dinten ngembarkeun nu sipatna gawe bareng nyadiakeun pasar siaran Jerman kalawan inovatif, kuat sarta fléksibel IP solusi angkutan video. "Konsumén kami anu nyanghareup paménta tumuwuh pikeun eusi warta leuwih lengkep di sakuliah ...

Maca deui "

Anyar Videon EdgeCaster Tepi ngitung Encoder nyandak Ultra-Low-Latency Live Streaming di Ultra-Low Cost

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kaayaan kuliah, Pa -. Jan. 31, 2019 - Videon, pamekar motong-ujung 4K na HD produk streaming nu ngaktipkeun pamaké pikeun mindahkeun média ti sumber mana wae ka layar wae, ieu alamat paménta profésional sarta prosumer pikeun nurunkeun-ongkos, handap -latency tinggal ngalirkeun kalawan ujung EdgeCaster itung encoder anyar na. téhnologi ujung itung encoding unik Videon urang bypasses lapisan processing dumasar-awan, ...

Maca deui "

Litepanels Expands Power Sorangan Hotspot of Gemini 2 × 1 Softlight Jeung Anyar Dual Batre bracket, lanté Stand Kit, sarta Leuleus mawa Case

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles - Jan. 31, 2019 - Litepanels dinten ngawanohkeun tilu asesoris anyar keur na Gemini 2 × 1-unggul pangajén LED Leuleus panel: a bracket batré dual pikeun boh Gunung Emas atanapi accu V-Gunung, hiji alat lanté stand, sarta lemes -sided mawa hal. "The siaran na bioskop industri 'softlight paling akurat tur serbaguna ngan ngagaduhan malah leuwih serbaguna kalawan ieu asesoris anyar," ...

Maca deui "

Nasional Teater Jepang upgrades Anak Comms Jeung Riedel urang Bolero na Artist telepon di antara kamar jeung kamar Systems

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - Jan. 31, 2019 - Riedel Communications dinten ngumumkeun yén Nasional Teater Jepang di Tokyo geus ngagunakeun Bolero nirkabel sarta Artist sistim kabel telepon di antara kamar jeung kamar sakuliah dua gedung kinerja anak - a téater 1,610-korsi sarta leutik 590-korsi téater - ngaktipkeun komunikasi fléksibel jeung kualitas audio kristal-jelas. Staf sakuliah departemen teknis téater urang gumantung ka ...

Maca deui "

TRACAB na ChyronHego urang Klik Balukar Perdana showcase Kahiji-Pernah Player-nyukcruk Powered Adverts Stadion

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Stockholm - Jan. 31, 2019 - Dina patandingan maén bal misah di Dénmark jeung Walanda, ChyronHego geus diwanohkeun leyuran compelling ku papasangan TRACAB Sistim tracking optik parusahaan jeung Klik grafik sistem authoring Balukar Perdana. Pikeun duanana patandingan, ChyronHego digarap kalawan panitia kompetisi, tim, jeung sponsor maranéhna pikeun nyieun hiji tampilan perimeter-dewan munggaran-di-na-jenis LED di tingkat pitch nu grafis ...

Maca deui "