imah » 2019 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2019

Facilis Téhnologi jeung Unveil Produk Anyar di NAB 2019

Hudson, MA (January 31st, 2019) - Di NAB 2019, Facilis (Booth SL6321), a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi bakal debut produk anyar signifikan salajengna raising harga-pagelaran Nyegah keur Birokrat eusi na organisasi media. Versi pengiriman barang panganyarna tina Facilis Tanjungjaya Panyimpenan (7.2) bakal di tampilan barengan sababaraha ...

Maca deui "

Dunya News pilih karikil Beach Systems Pakistan urang pikeun ngamutahirkeun Playout Operasi

Karikil Beach Systems, a automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, dinten ngumumkeun yén Dunya News, salah sahiji saluran TV preeminent Pakistan urang, geus dipilih karikil Beach Systems pikeun ngamutahirkeun fasilitas playout kaayaan-of-nu-seni na. Kantor pusatna di Lahore, Pakistan, Dunya News nyadiakeun warta na urusan ayeuna programming dina Urdu jeung audiences sakuliah Pakistan, Britania Raya, Wétan Tengah sarta ...

Maca deui "

Anyar CaptionMaker subjudul Software Ngarojong Leuwih 100 Basa jeung Otomatis Transkripsi

Nevada Kota, California jeung Westwood, Massachusetts, January 31st, 2019 - Telestream, a panyadia anjog of automation workflow, pamrosésan sarta kualitas monitoring sarta manajemén solusi pikeun produksi jeung distribusi video, dinten ngumumkeun versi panganyarna tina CaptionMaker, parusahaan award- unggul Captioning katutup sarta software Subtitling. Kalayan rojongan pikeun leuwih 100 basa, pamaké bisa ogé otomatis-nranskripsikeun via Telestream Timed téks ...

Maca deui "

TVN collaborates kalawan TVU Jaringan pikeun Enhanced Newsgathering kamampuhan

TVU Jaringan, téknologi jeung pamimpin inovasi global dina hirup solusi video IP na TVN grup, salah sahiji TV ngarah Jerman urang, Studi Film sarta luar parusahaan produksi Broadcast, dinten ngembarkeun nu sipatna gawe bareng nyadiakeun pasar siaran Jerman kalawan inovatif, kuat sarta fléksibel IP solusi angkutan video. "Konsumén kami anu nyanghareup paménta tumuwuh pikeun eusi warta leuwih lengkep di sakuliah ...

Maca deui "

Anyar Videon EdgeCaster Tepi ngitung Encoder nyandak Ultra-Low-Latency Live Streaming di Ultra-Low Cost

Kaayaan kuliah, Pa -. Jan. 31, 2019 - Videon, pamekar motong-ujung 4K na HD produk streaming nu ngaktipkeun pamaké pikeun mindahkeun média ti sumber mana wae ka layar wae, ieu alamat paménta profésional sarta prosumer pikeun nurunkeun-ongkos, handap -latency tinggal ngalirkeun kalawan ujung EdgeCaster itung encoder anyar na. téhnologi ujung itung encoding unik Videon urang bypasses lapisan processing dumasar-awan, ...

Maca deui "

Litepanels Expands Power Sorangan Hotspot of Gemini 2 × 1 Softlight Jeung Anyar Dual Batre bracket, lanté Stand Kit, sarta Leuleus mawa Case

Los Angeles - Jan. 31, 2019 - Litepanels dinten ngawanohkeun tilu asesoris anyar keur na Gemini 2 × 1-unggul pangajén LED Leuleus panel: a bracket batré dual pikeun boh Gunung Emas atanapi accu V-Gunung, hiji alat lanté stand, sarta lemes -sided mawa hal. "The siaran na bioskop industri 'softlight paling akurat tur serbaguna ngan ngagaduhan malah leuwih serbaguna kalawan ieu asesoris anyar," ...

Maca deui "

Nasional Teater Jepang upgrades Anak Comms Jeung Riedel urang Bolero na Artist telepon di antara kamar jeung kamar Systems

WUPPERTAL, Jerman - Jan. 31, 2019 - Riedel Communications dinten ngumumkeun yén Nasional Teater Jepang di Tokyo geus ngagunakeun Bolero nirkabel sarta Artist sistim kabel telepon di antara kamar jeung kamar sakuliah dua gedung kinerja anak - a téater 1,610-korsi sarta leutik 590-korsi téater - ngaktipkeun komunikasi fléksibel jeung kualitas audio kristal-jelas. Staf sakuliah departemen teknis téater urang gumantung ka ...

Maca deui "

TRACAB na ChyronHego urang Klik Balukar Perdana showcase Kahiji-Pernah Player-nyukcruk Powered Adverts Stadion

Stockholm - Jan. 31, 2019 - Dina patandingan maén bal misah di Dénmark jeung Walanda, ChyronHego geus diwanohkeun leyuran compelling ku papasangan TRACAB Sistim tracking optik parusahaan jeung Klik grafik sistem authoring Balukar Perdana. Pikeun duanana patandingan, ChyronHego digarap kalawan panitia kompetisi, tim, jeung sponsor maranéhna pikeun nyieun hiji tampilan perimeter-dewan munggaran-di-na-jenis LED di tingkat pitch nu grafis ...

Maca deui "

AVIWEST ​​Announces 20 Tumuwuh persén di 2018

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - Jan. 31, 2019 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén pausahaan nempo hiji akselerasi 20 persén di tumuwuhna urutan beuli di 2018. Dina respon, AVIWEST ​​bakal ngembangna sakuliah Amérika Serikat, Eropa, jeung India, kalawan posisi rékayasa anyar ayeuna kabuka di parusahaan R & D, rojongan na pre-jualan, jeung departemén jualan. ...

Maca deui "

CALREC'S BRIO IS TOP kelas AT SCETV

Columbia, SC, January 31, 2019 - Karolina Kidul atikan Televisi (SCETV) ieu outfitting 45-suku treuk produksi brand-anyarna kalayan Calrec Audio urang Brio36, handap pamasangan hiji Brio12 di anyar, treuk uplink leutik na. Unit Brio aya manah sistem ngolah audio unggal treuk urang. The treuk produksi gedé keur outfitted ku Diversified, well-dipikawanoh, sistem-layanan pinuh na ...

Maca deui "

Interra Systems di BVE 2019 di London

Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun kalan diri ti kompetisi jeung naekeun kapuasan palanggan. Naon jadi jelas: Ka sukses di lingkungan streaming, panyadia ladenan kedah nawiskeun video na audio kualitas luhur. Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun ...

Maca deui "

Dianggo gelombang mikro nawarkeun Mimiti komérsial V-Band Frékuénsi Converters Dunya urang

HOLZKIRCHEN, Jerman - Jan. 30, 2019 - dianggo gelombang mikro, produsén ngarah dunya pakakas satelit komunikasi canggih, dinten ngumumkeun ketersediaan mimiti industri urang V-Band converters frékuénsi salaku produk mumpuni. The converters anu sadia di sagala rupa dimensi housings outdoor sarta nutupan pinuh ITU rentang uplink rubakpita ti 47.20 mun 51.40 GHz, nyadiakeun 4 pinuh ...

Maca deui "

2019 Mobile Dunya Kongrés Exhibitor Nilik

Ieu smarter. Ieu aman. Ieu smarter VO.It urang. Ieu aman. Ieu VO. Leuwih ti 75 persén nempoan video di sakuliah dunya téh mobile, nurutkeun ieu panalungtikan eMarketer. Salaku operator kasampak nyadiakeun hiji pangalaman TV Pribadi jeung aman pikeun pamaké tungtung on unggal layar tur dorongan kasempetan monetization, aranjeunna kedah solusi workflow ultra-efisien. Di MWC 2019, Viaccess-Orca (VO) bakal showcase tungtung-to-tungtung na ...

Maca deui "

Argosy brings Ahir-to-Ahir Signal Distribusi & calakan jejaring mun BVE 2019

demo spesialis infrastruktur lingkup pinter, saklar super-gancang, nyolok jeung maénkeun serat sarta manajemén kakuatan calakan [lila CRENDON UK, 31 Januari 2019] - Argosy, a supplier internasional ngarah tina kabel siaran jeung produk infrastruktur, ieu demonstrating sauntuyan pinuh ku sinyal sebaran jeung jejaring calakan solusi dina BVE (nangtung C60). Tujuan maranéhanana nyaéta pikeun mantuan siaran nyieun deui ...

Maca deui "

Quality Produksi Hitachi HDTV Kaméra Nyiar sarta nungkulan tantangan cahaya dina Whitewater Komunitas Télévisi

Z-HD5000s nganteurkeun kualitas video luar biasa tur sensitipitas-rueuk punjul pikeun pepeg penyiar Woodbury, Ny, January 31, 2019 - Nalika basis Indiana Richmond, publik, atikan tur pamaréntah (pepeg) aksés penyiar Whitewater Komunitas Televisi (WCTV) diatur kaluar pikeun ngaronjatkeun kualitas visual ngeunaan Productions maranéhanana, aranjeunna dibeuli tilu kaméra HDTV Z-HD5000 ti Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) pikeun ngahontal cita maranéhanana. The ...

Maca deui "

FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0

Anyar Integrated Imerge Pro plugins manjangkeun Massive VFX plugin Perpustakaan ngahurungkeun Pro urang; Nambihan Andrew Kramer-Style Ray disusud Titling Balukar, Jarak Balukar Lapang FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta ngembangna perpustakaan masif miboga plugins VFX kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0. Dioptimalkeun pikeun ngedit HitFilm signature FXhome urang jeung software VFX, sarta cocog sakuliah sababaraha platform kreasi eusi, ngahurungkeun ...

Maca deui "