imah » 2019 » Januari (Kaca 20)

Archives Bulanan: Januari 2019

Barix launching taméng Multi-Loka Latar Musik Streaming perbaikan dina Ise 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kamajuan di cost-efektif solusi RetailPlayer simplify manajemén perusahaan-lega, betah operasi Cabang, nguatkeun reliabiliti tur manjangkeun kemungkinan integrasi Zurich, Swiss, January 16, 2019 - Audio leuwih IP pamimpin Barix bakal nganggo upcoming Ise 2019 acara salaku Pad peluncuran keur kawasa kamajuan anyar dina leyuran multi-situs musik latar streaming hareup generasi RetailPlayer na. Exhibiting di stand 8-G275 dina acara (Pébruari ...

Maca deui "

Guigo TV milih Globecast salaku pasangan eusi pikeun platform Brasil OTT na anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, announces eta geus partnered kalawan basis Brazil São Paulo, Guigo TV nyadiakeun saluran 12 di Brazil pikeun platform OTT anyar Guigo TV. Saluran nutupan rupa genres kaasup olahraga, gaya hirup jeung programming barudak. Saluran kaasup Bloomberg, merangan Ke, Freckle, Global Pantun Channel, HallyPOP, Hard Knocks Pajoang, Kartoon sirkus, Kid Jawa Tengah, Mens7, pokna ...

Maca deui "

Produksi Leyuran Vitec di BSC Expo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Litepanels - BSC Expo Hadiah Draw Pikeun cingcin dina Taun Anyar barengan éta BSC Expo, Litepanels bakal raffle off cahaya kit profésional hiji meunangna untung. hadiah ngawengku hiji Gemini 2 × 1 panel lemes, salah Astra 6x Bi-Warna, sarta salah sahiji Sola 4 + Waktos Fresnel. Asupna online téh haratis tur nyokot ukur sababaraha moments ka ngalengkepan. Link ...

Maca deui "