imah » 2019 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2019

Digital Nirvana di 2019 NAB Tembongkeun

MonitorIQ 6.0 MonitorIQ 6.0MonitorIQ mangrupakeun leyuran siaran-monitoring paminpin ti Digital Nirvana nu nawarkeun jasa kayaning sinyal jeung loudness monitoring, hawa-cek logging, analisis kalapa, sarta kandungan repurposing. Leyuran ieu Linux Ubuntu basis pikeun scalability aman. solusi kacida efisien Ieu otomatis rékaman jeung monitor liniér jeung / atawa aliran OTT sarta ngabejaan pikeun leungitna video, audio, atawa captions katutup. Sababaraha na ...

Maca deui "

Cablecast Komunitas Media Platform Simplifies Workflows sarta Staf Frees ti Tugas mundane di MVCC

Efisien, sadaya-dina-hiji solusi nyandak karyawan stasiun ka reallocate waktu maranéhna pikeun luhur-nilai jeung kagiatan leuwih kreatif Minneapolis, Minnesota, February 28, 2019 - Rajana Valley Communications Council (MVCC) dina Centerville, Ohio nyaéta hiji organisasi komunikasi jeung teknologi kota anu ngagambarkeun dalapan kota anggota di wewengkon, sarta nyepeng pasatujuan affiliate kalawan 23 kota sejenna Rajana Valley. Ngaronjatkeun kontrol master sarta ...

Maca deui "

IMT Vislink nampilkeun di CABSAT 2019 on Tren panganyarna dina Low Latency na 4K

Dubai, February 28, 2019 - IMT Vislink bakal hosting dua seminar teknis, di acara CABSAT 2019 upcoming. Dibere di partnership kalawan Advanced Media, jeung dikirimkeun ku Daud Edwards, manajer produk IMT Vislink, sesi baris nyadiakeun wawasan ahli dina latency na 4K. Dua seminar bakal lumangsung unggal poé acara; March 12 jeung Maret 13 ...

Maca deui "

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Tujuh Location: El Paso TX AS More >>

Maca deui "

CBT Systems Pilih Cartoni pikeun Las Vegas Esports sarena

Pikeun leuwih dua puluh, San Diego basis CBT Systems, hiji produksi video, sarta siaran integrator geus diwangun studio na dibuka sababaraha merek pangbadagna bisa mikir ti NFL Network, anu Network MLB, studio produksi YouTube sabudeureun dunya ogé sakumaha Facebook urang studio tipi. Ayeuna, siaran integrator geus ditambahkeun brand tinggi-profil sejen kana daptar maranéhanana ...

Maca deui "

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Tujuh Location: Birmingham AL AS More >>

Maca deui "

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Tujuh Location: Washington DC AS More >>

Maca deui "

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Tujuh Location: Atlanta ga AS More >>

Maca deui "

Desainer senior, Sora & Video

Posisi: desainer Senior, Sora & Video Company: Colorado College Location: Colorado Springs CO AS More >>

Maca deui "

SPROCKIT ANNOUNCES babak kahiji OF STARTUPS milu di 2019 #NABSHOW

Washington DC - SPROCKIT, anu pasaran global nyambungkeun luhur munculna pausahaan-dibuktikeun pasar di dunya di media, hiburan jeung téhnologi, announces babak kahiji pausahaan nu bakal ilubiung dina program dina 2019 NAB Tembongkeun diayakeun April 6-11 di Las Vegas. Pausahaan munculna bakal némbongkeun barengan pilih alumni di pipa Inovasi anyar, lokasina di Aula Kalér ti Las Vegas ...

Maca deui "

Princeton Athletics up na Streaming Game Live kalawan AJA Gear

Munculna téhnologi streaming hirup jeung platform anu muka nepi avenues anyar pikeun olahraga collegiate ngahontal panongton lega, tur di hormat ieu, Princeton University geus dihareupeun game. The panangan produksi video tina Department Athletics na aliran kaulinan imah leuwih ti olahraga 37 ka siswa, alumni na audiences internasional via ESPN +, manteng Internet sarta Néglasari Olahraga Philadelphia. ...

Maca deui "

Bannister Lake nampilkeun di Tembongkeun Broadcast Téknik sarta Informatika Konférénsi 2019 NAB (BEITC)

Cambridge, Ontario - Feb. 27, 2019 - Bannister Lake kiwari yén Alain Savoie, diréktur kreatif sarta teknis parusahaan, bakal presenting na ngumumkeun ko-pangarang kertas bodas, "metodologi Anyar sacara real-time Data Aggregation sarta Manajemén pikeun Broadcast presentasi na sebaran "di 2019 NAB Tembongkeun. Marengan Savoie, kertas ieu ditulis ku Bannister Lake urang Vernon Freedlander anu huluna strategis ...

Maca deui "

2019 #NABShow: 5G Datang ka Kota Near Anjeun!

Kota tangtu sakuliah nagara geus ngalaman jasa sélular generasi 5th nu boasts ongkos data tinggi, ngurangan di latency, tabungan tanaga, ngurangan ongkos, kapasitas sistem luhur, sarta konektipitas alat masif. diperkirakeun fase kahiji tina spésifikasi 5G di Release-15 parantosan anu kadaptar pikeun April 2019 nu bakal nampung mimiti deployment komérsial nyieun 5G norma pikeun sélular sapopoé ...

Maca deui "

Veritone Announces pasatujuan pikeun nganteurkeun Hiji-Dua ceurik keur Golden promosi Boy Ku Core na Digital Media Hub

Kosta marana, Calif - Feb. 27, 2019 - Veritone Inc.. (NASDAQ: VERI), pencipta sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan, aiWARE ™, dinten ngumumkeun hiji perjangjian jeung Golden promosi Boy, salah sahiji tinju sacara paling aktif sarta promoters terhormat, ngagunakeun Veritone urang Core jeung Media digital Hub salaku solusi na digital manajemén asset na portal bodas-labél pikeun nyimpen, aksés, ...

Maca deui "

Filmmaker Todd Douglas Gedang nampilkeun Keynote di 2019 NAB Tembongkeun urang Future of Bioskop Konférénsi nu dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE

Bodas dataran, Ny - Feb. 27, 2019 - SMPTE®, organisasi anu watesan masa depan storytelling, dinten ngumumkeun yén Todd Douglas Gedang, anu filmmaker balik kritis acclaimed "Apollo 11" bulan badarat dokumenter, baris hadir dina keynote di nu 2019 NAB Tembongkeun urang Future of Bioskop Konférénsi (FoCC) nu dihasilkeun dina partnership kalawan SMPTE. NAB Tembongkeun urang FoCC, "Ayeuna, salajengna, sarta ...

Maca deui "

Beureum Giant Kaluaran Trapcode Suite 15.1; 48-jam Flash Sale dimimitian Kiwari

update bébas ngawengku téks jeung basis Topeng Systems partikel sarta leuwih di Tinangtu jeung Bentuk. Meunang 25% off sakabeh produk Trapcode Suite pikeun 48 jam wungkul. Portland, OR - Pébruari 27, 2019 - Beureum Giant ngan ngumumkeun ketersediaan Trapcode Suite 15.1 - update bébas pikeun Trapcode Suite 15, anu set penting tina parabot keur nyieun 3D grafik gerak ...

Maca deui "