imah » 2019 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2019

Digital Nirvana di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MonitorIQ 6.0 MonitorIQ 6.0MonitorIQ mangrupakeun leyuran siaran-monitoring paminpin ti Digital Nirvana nu nawarkeun jasa kayaning sinyal jeung loudness monitoring, hawa-cek logging, analisis kalapa, sarta kandungan repurposing. Leyuran ieu Linux Ubuntu basis pikeun scalability aman. solusi kacida efisien Ieu otomatis rékaman jeung monitor liniér jeung / atawa aliran OTT sarta ngabejaan pikeun leungitna video, audio, atawa captions katutup. Sababaraha na ...

Maca deui "

Cablecast Komunitas Media Platform Simplifies Workflows sarta Staf Frees ti Tugas mundane di MVCC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Efisien, sadaya-dina-hiji solusi nyandak karyawan stasiun ka reallocate waktu maranéhna pikeun luhur-nilai jeung kagiatan leuwih kreatif Minneapolis, Minnesota, February 28, 2019 - Rajana Valley Communications Council (MVCC) dina Centerville, Ohio nyaéta hiji organisasi komunikasi jeung teknologi kota anu ngagambarkeun dalapan kota anggota di wewengkon, sarta nyepeng pasatujuan affiliate kalawan 23 kota sejenna Rajana Valley. Ngaronjatkeun kontrol master sarta ...

Maca deui "

CBT Systems Pilih Cartoni pikeun Las Vegas Esports sarena

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun leuwih dua puluh, San Diego basis CBT Systems, hiji produksi video, sarta siaran integrator geus diwangun studio na dibuka sababaraha merek pangbadagna bisa mikir ti NFL Network, anu Network MLB, studio produksi YouTube sabudeureun dunya ogé sakumaha Facebook urang studio tipi. Ayeuna, siaran integrator geus ditambahkeun brand tinggi-profil sejen kana daptar maranéhanana ...

Maca deui "