imah » 2019 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2019

Sennheiser ngajalankeun IE 400 pro jeung IE 500 pro monitor Dina-ceuli di Wétan Tengah

Handap unveiling maranéhanana di CABSAT saméméhna bulan ieu, Sennheiser dinten ngumumkeun kasadiaan tina pro IE 400 na IE 500 pro di Wétan Tengah. Ieu anggota panganyarna tina kulawarga Sennheiser ngeunaan profésional monitor di-ceuli nawiskeun alam, sora-resolusi luhur, fit aman sareng nyaman nu asalna deukeut custom-dijieun di-Ceuli na putus-buktina, sambungan kabel patén-pending. falsafah dina tukangeun ...

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Video Produksi Company Location: Jacksonville FL AS nyiar bagian-waktos, kontrak atawa produksi video bébas-lance insinyur. Gampang Edit Video Nyarita nyadiakeun produksi video, pos-produksi, mindahkeun sarta duplikasi ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Entravision Communications Corporation Location: Laporan Monterey Bay CA AS langsung ka Kapala Insinyur. Ngalaksanakeun tugas sejen saperti diperlukeun ku Insinyur Kepala. Pangalaman gawe dina kapasitas rékayasa, utamana dina ... More >>

Maca deui "

Radio Broadcast Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Cukang Taneuh Media Grup Location: Saint George UT AS Urang boga hiji lawang pikeun Broadcast Insinyur ngalaman. Mentoring sarta ngembang insinyur junior. Ngajaga, troubleshoot & ngalereskeun hiji sakabéh média siaran ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: {job_title} Company: ngalereskeun Ishpeming MI AS jeung mertahankeun kabeh siaran jeung video alat produksi dina situasi darurat tur preventative ...: Danau punjul Komunitas Broadcasting Corporation lokasi. langkung >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Graham Media Grup Location: Roanoke VA AS Milik ku Graham Media Grup keur néangan pikeun full-waktu Broadcast Insinyur. Install, ngarojong jeung mertahankeun alat siaran teknis, kaasup tapi teu ... More >>

Maca deui "

Layanan kreatif / Media Asisten Sosial

Posisi: {job_title} Company: Lakewood BlueClaws Location: pangalaman Lakewood NJ AS Video Edit anu diperlukeun. Adobe Photoshop sarta pangalaman desain grafis anu diperlukeun. The BlueClaws keur pilari hiji ngalamar energetic ku ... More >>

Maca deui "

Videographer / Video Editor

Posisi: {job_title} Company: Giancarlo urang Sicilian Steakhouse Location: Williamsville Ny AS Urang kudu video sering ngawanohkeun specials anyar, acara, pagawé, jeung jadi leuwih. Tujuanana urang téh teu ngan boga video nice sababaraha pikeun ramatloka kami .... langkung >>

Maca deui "

Produksi video na Spesialis Digital Media

Posisi: {job_title} Company: MIT Location: Cambridge MA AS familiarity kalawan Adobe Saatos Balukar; gelar A jajaka di produksi video, pilem, komunikasi, atawa widang nu patali; ... More >>

Maca deui "

Kawinan Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Company: Trosper Productions Location: Holland MI AS Trosper Productions keur néangan videographers berbakat anu bisa pilem tur edit kana gaya brand kami pikeun weddings .... langkung >>

Maca deui "

Panengah GEOINT / databés Insinyur Produksi

Posisi: {job_title} Company: Itility Location: KY AS GIDM automates koleksi, produksi, archiving, pangropéa, sarta sosialisasi data SOFPREP GEOINT na SVDs .... langkung >>

Maca deui "

Media Post-Produksi Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Gos Location: produksi jeung jaringan operasi jeung perawatan San Jose CA AS Timer Media. Pinter dina ngagunakeun parabot rarancang pikeun ngédit video na ngaoptimalkeun na rohangan ngédit; ... More >>

Maca deui "

Kandungan Web na Communications Manager Digital

Posisi: {job_title} Company: Vermont Hukum Sakola Location: Selatan Royalton VT AS panengah mun pangaweruh canggih tina Photoshop. The Web Kandungan sarta Komunikasi Manajer Digital bakal ngarojong sarta kolaborasi jeung komunikasi, ... More >>

Maca deui "

Videographer / fotografer

Posisi: {job_title} Company: warisan Pilem na Media, LLC Location: Dallas TX AS pinter dina sababaraha platform fotografi digital sarta software relevan kaasup (Adobe Kreatif Awan - kalawan tekenan kana premiere Pro, Photoshop, Saatos ... More >>

Maca deui "

Murid Manager - Video Koordinator

Posisi: {job_title} Company: Northern Kentucky Universitas Location: Highland Karyadi KY AS koordinat produksi lawan na timer pramuka cutups; Ngajaga inventory digawé sadaya parabot video jeung suplai .... langkung >>

Maca deui "

Digital Content Manajer

Posisi: {job_title} Company: Hard Rock Hotel & Kasino Sacramento Location: Sacramento CA AS Proficiency sarta pangalaman design kreatif kalayan pangaturan ukuran jadi gambar jeung program na rohangan ngédit video kaasup Adobe Photoshop, iMovie, sarta Studio Sora ... audio /. langkung >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!