imah » 2019 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2019

Sennheiser ngajalankeun IE 400 pro jeung IE 500 pro monitor Dina-ceuli di Wétan Tengah

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Handap unveiling maranéhanana di CABSAT saméméhna bulan ieu, Sennheiser dinten ngumumkeun kasadiaan tina pro IE 400 na IE 500 pro di Wétan Tengah. Ieu anggota panganyarna tina kulawarga Sennheiser ngeunaan profésional monitor di-ceuli nawiskeun alam, sora-resolusi luhur, fit aman sareng nyaman nu asalna deukeut custom-dijieun di-Ceuli na putus-buktina, sambungan kabel patén-pending. falsafah dina tukangeun ...

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Entravision Communications Corporation Location: Laporan Monterey Bay CA AS langsung ka Kapala Insinyur. Ngalaksanakeun tugas sejen saperti diperlukeun ku Insinyur Kepala. Pangalaman gawe dina kapasitas rékayasa, utamana dina ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Video Produksi Company Location: Jacksonville FL AS nyiar bagian-waktos, kontrak atawa produksi video bébas-lance insinyur. Gampang Edit Video Nyarita nyadiakeun produksi video, pos-produksi, mindahkeun sarta duplikasi ... More >>

Maca deui "

Radio Broadcast Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Cukang Taneuh Media Grup Location: Saint George UT AS Urang boga hiji lawang pikeun Broadcast Insinyur ngalaman. Mentoring sarta ngembang insinyur junior. Ngajaga, troubleshoot & ngalereskeun hiji sakabéh média siaran ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: ngalereskeun Ishpeming MI AS jeung mertahankeun kabeh siaran jeung video alat produksi dina situasi darurat tur preventative ...: Danau punjul Komunitas Broadcasting Corporation lokasi. langkung >>

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Graham Media Grup Location: Roanoke VA AS Milik ku Graham Media Grup keur néangan pikeun full-waktu Broadcast Insinyur. Install, ngarojong jeung mertahankeun alat siaran teknis, kaasup tapi teu ... More >>

Maca deui "

Layanan kreatif / Media Asisten Sosial

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Lakewood BlueClaws Location: pangalaman Lakewood NJ AS Video Edit anu diperlukeun. Adobe Photoshop sarta pangalaman desain grafis anu diperlukeun. The BlueClaws keur pilari hiji ngalamar energetic ku ... More >>

Maca deui "

Videographer / Video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Giancarlo urang Sicilian Steakhouse Location: Williamsville Ny AS Urang kudu video sering ngawanohkeun specials anyar, acara, pagawé, jeung jadi leuwih. Tujuanana urang téh teu ngan boga video nice sababaraha pikeun ramatloka kami .... langkung >>

Maca deui "