imah » 2019 » April

Archives Bulanan: April 2019

Calrec's Brio sareng Summa Ngawula Pamrograman Olahraga pikeun Saluran TV Perancis L'Equipe

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HEBDEN BRIDGE, UK, April 30, 2019 - Saluran sport TV TV Parisian L'Equipe dibébaskeun mangpaat tina 36 + 8 Summa sareng Brio36 anyar. Situasina di kamar kontrol utama jeung sekundér pikeun dua studio na, masing-masing aranjeunna digunakeun pikeun campuran live, panjelasan sareng program olahraga anu ngawengku Ngabuburit, biathlons, rallying, judo jeung Championships Pétanque. Alexis Bougault, ...

Maca deui "

Tim Ngarahkeun Travel méwah “Terang jauh” Ngahijikeun Derby

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York City- Away Lands, tim ngarahkeun Amy Seder sareng Brandon Burkley, parantos gabung dina Derby kanggo wawakil ekslusif dina komérsial, eusi branded sareng proyék iklan séjénna. Spesialis dina nyiptakeun eusi kanggo perjalanan sareng tempat petualangan, duo junun nampi panungtun internasional saatos ngaleungitkeun pakasaban saméméhna pikeun nguluan full-time perjalanan sareng eusi dina 2016. Nu ...

Maca deui "

Software coto gerak gerak Motion iPi Leutik Markerless muterkeun peran integral dina tahap kadua période sawawa ngojay "Dream Corp LLC"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Moskwa, Rusia - iPi Leuleus ngabahayakeun yén studio kreatif Los-Angeles Bemo terus ngalungkulan canggih solusi mocap markerless na, iPi Motion Capture (iPi Mocap) kanggo animasi CG karakter éksténsif dina komedi sérét "Dream Corp LLC". Airing dina sawawa ngojay, seri komedi live-aksi gawér anu disetél dina fasilitas Dream Terapi dilindungi nyaéta perlu pipa produksi anu gancang-gancang ...

Maca deui "

Al Kamel Systems ngalakukeun pangalaman kipas motor kana tingkat anu sanés ku nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS) sareng TVU NANO Video pamancar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sistim Produksi Jauh TVU Ngurangan kamampuan biaya tapi henteu kualitas pangalaman kipas pagunungan MOUNTAIN VI, CA - April 30, 2019 - TVU Jaringan, téknologi global sareng inovasi inpormasi anu aya dina leyuran vidéo IP ayeuna stats disiarkeun spesialis produksi, parantos nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS). Ku kaasup TVU RPS salaku konci ...

Maca deui "

Siaran Rojongan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Chesapeake Systems Location: New York NY US keterampilan pangrojong kuat, spésifik dina rékayasa pidéo vidéo (kamar operasi sareng kamar control) sareng infrastruktur gudang produksi (pagelaran luhur) (San… Deui >>

Maca deui "

Feed Feed Live and Embedable WEBAST OF CELEBRATION Call Of EARTH IN ASPEN ON MEY 18

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panutup siaran live: Pangumahan ieu program live tina perayaan Bumi Bumi di Pendapatan Musik Tenda Benedict di Aspen, Colorado, bakal nampi saurang musisi-dunya kawentar sarta élmuwan ngalebetkeun kana solusi perubahan iklim. Seniman unggul Grammy Patti LaBelle ("Upami Anjeun Kieu terang," "Dangong Anyar"), Colbie Caillat ("Caang tibatan Panonpoé," "Sadar"), Ladysmith Hideung Mambazo (grup choral jalu Afrika Kidul), Mickey Hart .. .

Maca deui "

Mitra Pra-Penjualan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: RSA Kaamanan Location: Bedford MA US Nyadiakeun komunikasi jelas jeung singket nu gaduh pangaruh nu dipikahoyong. Sanggeus latihan, anjeun bakal nganalisis jeung mendesain solusi téknologi sareng nyayogikeun… Deui >>

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Universitas Selatan Florida Location: Tampa FL AS lisénsi FCC sareng sertifikasi SBE Senior Broadcast Engineer sékomendasi disarankeun. Ngalamar sacara suksés bakal gaduh pangalaman dina sagala widang siaran ... Deui >>

Maca deui "