imah » 2019 » April

Archives Bulanan: April 2019

Brio sareng Summa tina Calrec Ngawula Programming Olahraga kanggo French Channel Channel L'Equipe

HEBDEN BRIDGE, UK, April 30, 2019 - Saluran sport TV TV Parisian L'Equipe dibébaskeun mangpaat tina 36 + 8 Summa sareng Brio36 anyar. Situasina di kamar kontrol utama jeung sekundér pikeun dua studio na, masing-masing aranjeunna digunakeun pikeun campuran live, panjelasan sareng program olahraga anu ngawengku Ngabuburit, biathlons, rallying, judo jeung Championships Pétanque. Alexis Bougault, ...

Maca deui "

Tim Ngarahkeun Travel méwah “Terang jauh” Ngahijikeun Derby

New York City- Away Lands, tim ngarahkeun Amy Seder sareng Brandon Burkley, parantos gabung dina Derby kanggo wawakil ekslusif dina komérsial, eusi branded sareng proyék iklan séjénna. Spesialis dina nyiptakeun eusi kanggo perjalanan sareng tempat petualangan, duo junun nampi panungtun internasional saatos ngaleungitkeun pakasaban saméméhna pikeun nguluan full-time perjalanan sareng eusi dina 2016. Nu ...

Maca deui "

Software coto gerak gerak Motion iPi Leutik Markerless muterkeun peran integral dina tahap kadua période sawawa ngojay "Dream Corp LLC"

Moskwa, Rusia - iPi Leuleus ngabahayakeun yén studio kreatif Los-Angeles Bemo terus ngalungkulan canggih solusi mocap markerless na, iPi Motion Capture (iPi Mocap) kanggo animasi CG karakter éksténsif dina komedi sérét "Dream Corp LLC". Airing dina sawawa ngojay, seri komedi live-aksi gawér anu disetél dina fasilitas Dream Terapi dilindungi nyaéta perlu pipa produksi anu gancang-gancang ...

Maca deui "

Al Kamel Systems ngalakukeun pangalaman kipas motor kana tingkat anu sanés ku nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS) sareng TVU NANO Video pamancar

Sistim Produksi Jauh TVU Ngurangan kamampuan biaya tapi henteu kualitas pangalaman kipas pagunungan MOUNTAIN VI, CA - April 30, 2019 - TVU Jaringan, téknologi global sareng inovasi inpormasi anu aya dina leyuran vidéo IP ayeuna stats disiarkeun spesialis produksi, parantos nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS). Ku kaasup TVU RPS salaku konci ...

Maca deui "

Siaran Rojongan Insinyur

Posisi: {job_title} Pausahaan: Chesapeake Systems Location: New York NY US keterampilan pangrojong kuat, spésifik dina rékayasa pidéo vidéo (kamar operasi sareng kamar control) sareng infrastruktur gudang produksi (pagelaran luhur) (San… Deui >>

Maca deui "

Feed Feed Live and Embedable WEBAST OF CELEBRATION Call Of EARTH IN ASPEN ON MEY 18

Panutup siaran live: Pangumahan ieu program live tina perayaan Bumi Bumi di Pendapatan Musik Tenda Benedict di Aspen, Colorado, bakal nampi saurang musisi-dunya kawentar sarta élmuwan ngalebetkeun kana solusi perubahan iklim. Seniman unggul Grammy Patti LaBelle ("Upami Anjeun Kieu terang," "Dangong Anyar"), Colbie Caillat ("Caang tibatan Panonpoé," "Sadar"), Ladysmith Hideung Mambazo (grup choral jalu Afrika Kidul), Mickey Hart .. .

Maca deui "

Mitra Pra-Penjualan Insinyur

Posisi: {job_title} Pausahaan: RSA Kaamanan Location: Bedford MA US Nyadiakeun komunikasi jelas jeung singket nu gaduh pangaruh nu dipikahoyong. Sanggeus latihan, anjeun bakal nganalisis jeung mendesain solusi téknologi sareng nyayogikeun… Deui >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Posisi: {job_title} Pausahaan: Universitas Selatan Florida Location: Tampa FL AS lisénsi FCC sareng sertifikasi SBE Senior Broadcast Engineer sékomendasi disarankeun. Ngalamar sacara suksés bakal gaduh pangalaman dina sagala widang siaran ... Deui >>

Maca deui "

Disiarkeun IT insinyur

Posisi: {job_title} Pausahaan: Delta College Location: University Center MI US The Broadcast IT Insinyur oge nanggungjawaban kana infrastruktur IT administrasi pikeun Broadcasting Public Quality sarta sakaligus kudu ngalaman waktos nyata sareng ... langkung >>

Maca deui "

Sennheiser ngagaduhan Poé Latihan Hands-On kanggo Wétan Tengah TV Studio, Lapang sareng Radio Broadcasters

Dina 'Sennheiser kanggo Broadcast Hands-On Training Day', anu diayakeun di Dubai, Sennheiser nampilkeun sababaraha siaran anu ngaluarkeun wewengkon sacara émbaran anu lengkep ngeunaan leyuran audio anu panganyarna na kanggo aplikasi TV, radio sareng OB. Dina sési anu dilakukeun ku Sennheiser COO kanggo Divisi Audio Profesional, Peter Claussen, panyiaran Wétan Tengah dibéré katingal mimiti dina sababaraha ...

Maca deui "

Asup Toko Asisten Ku Grafis Desain Pangalaman

Posisi: {job_title} Pausahaan: Monarch Media Designs Location: Madison WI US Sign & Grafik Production. Kaahlian Grafika Desain Dasar di Adobe Photoshop sareng Illustrator. Sanggeus magang, posisina bakal jam 20-40 per minggu… Nu sanes >>

Maca deui "

Top Tilu Hot Topik ti NAB 2019

Ku Jon Finegold, CMO Signiant Sateuacan urang seueur langkung saatos ngarambat ku NAB, kuring hayang bagikeun sawatara réfléksi dina acara taun ieu sacara. Alwaysta salawasna metot pikeun ngadéngé topik anu bubuk kana beungeut dina paguneman anu beda. Taun ieu, aya tilu téma anu estu mah tampi. 1. Kami dina dunya hibrid-awan / multi-awan Hiji ...

Maca deui "

TVLogic Ngangkat Imah Dua Pangnétrén Kalolobaan Awards di NAB 2019 tina TV Technology

TVLogic Ngagunakeun Imah Dua Pangalusna Témbongkeun Awards di NAB 2019 tina Téhnologi TV Kali monitor lapang video anyar & Sistim ngolah warna vidéo 4K nu dipikanyaho pikeun inovasi, fitur set, efisiensi ongkos sareng kinerja Las Vegas, NV • April 25, 2019 - TVLogic, desainer sareng produsén LCD sareng OLED High Definition mintonkeun sarta Sistem panganteur, parantos ngumumkeun yén na ...

Maca deui "

Média Cablecast Média Ngageungitkeun Versatilitas sareng Tabungan Biaya kalayan peluncuran Servers Video Next Generation Anu salajengna

Runtuyan Cablecast VIO ngalegaan pangrojong format asli sareng mungkus deui pungsionalitasna kana server tunggal, ningkatkeun kalenturan sareng efisiensi ningkat turun deui biaya MINNEAPOLIS, MINNESOTA, April 29, 2019 - Tightrope Media Systems ayeuna ngumumkeun kulawarga anyar Cablecast VIO, generasi panganyarna tina multi- pormat server vidéo pikeun platform Cablecast Komunitas Media pohara ditarima. Ditilik munggaran di 2019 NAB Show ...

Maca deui "

Tektronix Video Ngahiji Kawasi Telestream

Nevada City, California, April 25, 2019 –Telestream, perusahaan Genstar Capital, sareng panyadia anjog di alat média digital sareng solusi workflow, dinten ngumumkeun hiji partnership kalawan Fortive (NYSE: FTV) pikeun ngahijikeun Tektronix Video, pamimpin global dina pidéo nguji, mantau sareng jaminan kualitas solusi pikeun siaran jeung pasar média digital, kana bisnis Telestream. Diadegkeun dina 1946 salaku bagian ...

Maca deui "

CP Komunikasi Nguatkeun Tim Panduan Broadcast sareng komérsial sareng dua pasini

Sean Sweeney sareng Rhett Van Buskirk baris difokuskeun pangwangunan bisnis jeung layanan palanggan di pusat pertumbuhan konci parusahaan Tampa, Florida, April 29, 2019 - CP Communications, pamingpin dina solusi inovatif sareng jasa pikeun Produksi acara live, ditunjuk dua pérak siaran jeung AV kana posisi karek maju dina alignment sareng strategi pertumbuhan anu langkung lega parusahaan. Ectiveféktif geuwat, Rhett ...

Maca deui "