imah » 2019 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2019

Laporan tina Pupusna Blu-Rays jeung DVDs Kageungé ageung

(Sumber poto: Pixabay) Oh, dear. Deui deui nu "ahli" anu biasa anu ngarobih angon pati "média fisik", anu ngandung harti pikeun CD, DVD, Blu-rays, jeung bentuk hiburan anu sanés anu sanés. Penalaran nyaeta konsumén rata bakal geura-giru mundur média fisik pikeun niiskeun ngalirkeun kusabab (a) streaming nya langkung "merenah" batan drudgery teu kaampeuh loading ...

Maca deui "

Videohouse Bélgia ningkatkeun perbaikan suites software SubtitleNEXT digunakeun dina proyek anu gedé -

Videohouse ningkatkeun suite software SubtitleNEXT na kanggo subtitling-kinerja tinggi - fasilitas pos-produksi Bélgia Sibuk ngalir ka software SubtitleNEXT pang anyarna pikeun naekeun produktivitas - Proyék anu terakhir anu ayeuna ngagunakeun SubtitleNEXT nyertakeun séri Vikings, Big Little Lies sareng Siren. Fasilitas média Bélgia Videohouse diadegkeun ayeuna parantos ningkat singketan sofwér SubtitleNEXT Explorer sareng software Ahli tina PBT EU, utamina kanggo nyiptakeun terjemahan kanggo sababaraha TV propil luhur ...

Maca deui "

Kapal Déléléktrik Adaptasi Polarisasi Téhnologi Antenna Sistem pikeun Amérika Tower Repack Projects

Array antenna UHF na VHF tumpuk ngalakukeun pagelaran punjul tur ngaoptimalkeun cakupan kanggo stasiun di Dallas sareng Boston RAYMOND, Maine, May 31, 2019 - Dielectric, produsén ngarah anteneu siaran sareng sistem RF kanggo TV sareng radio, parantos dikirimkeun dua antenna antays arrays to American Tower pikeun proyék repack di pasar siaran Dallas sareng Boston. Anteneu ngasupkeun ...

Maca deui "

Cablecast Nyangking Gampangan Online sareng OTT Video Publishing ka Pamaké AV anu aya di InfoComm 2019

Leyuran otomatis, tombol ngabantosan ngabantosan pendidikan média atikan, ibadah, perusahaan sareng pamaréntahan pamaréntahan ngaluarkeun perpustakaan VOD sareng aliran langsung di portél eusi menarik, branded MINNEAPOLIS, MINNESOTA, MAX 31, 2019 - Cablecast Community Media pos ka InfoComm 2019 kalawan larutan anyar efisien anu nganggakeun produser video gampang ngawangun perpustakaan VOD sareng eusi live-streaming, sareng nampilkeunna sacara pikaresepeun dina ...

Maca deui "

Osystemkosistem Imaging Camera-to-Finish ku Panavision Artikel di Cine Gear 2019

Panavision, panyadia kelas-solusi solusi end-to-end, bakal balik deui ka cine Gear Expo (31-Juni 1 Juni) di The Studios at-Paramount pikeun nampilkeun inovasi panganyarna dina produksi parusahaan andkas-na pikeun nyebarkeun ékosistem produksi. Panavision, Light Beusi sareng LEE Saringan bakal nampilkeun rupa-rupa téknologi sareng sistem anu terpadu di stan S408 on Panggung 3 - mimitian ti lénsa, ...

Maca deui "

Tanda REverse T-Reps sareng DiMaggio Perwakilan pikeun Basisir Kulon

Perusahaan B komérsial produksi komérsial REVERSE parantos nandatanganan bebas mandiri Tracy Fetterman T-Reps sareng Jeanie DiMaggio Dépréséntasi DiMaggio kanggo pawakilan Basisir Kulon. Dua parantos tiasa dianggo raket sareng REVERSE Founder / EP Thibaut Estellon. REVERSE, anu ngagaduhan lokasi di Los Angeles sareng New York City, ngajaga roster direksi anu ngawengku Johan Stahl, Romain Quirot, Matthieu Mantovani, Antoine Pai, Bradley ...

Maca deui "

Universitas Media Learning University of Sydney Terang 4K kalayan EditShare EFS Storage Solutions

Basingstoke, Inggris - May 31, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi dina panyimpenan skala-kaluar panyalindungan, manajemén aset média (MAM) sareng kontrol kualitas otomatis (AQC), dinten ngumumkeun yén Tim Media Learning di The University of Sydney (Sydney Uni), hiji universitas panalungtikan publik sareng pangajaran umum Australia, milih EditShare XStream EFS 300 pikeun mantuan aranjeunna minuhan paménta pikeun ngahasilkeun video kualitas luhur ...

Maca deui "

Nyokot Napas Jero. // brereat ngan ngagaduhan malah langkung mampuh

Kapasitas SSD na anu langkung luhur naékkeun harga system. Creative.space's Di-Premise Immaged Storage system May 30, 2019 - Atlanta, GA - DigitalGlue ngumumkeun paningkatan harga anu penting pikeun kasenian // BREATHLESS sahiji panerapan panyimpenan creative.space anak, sadunya munggaran , ngan, sistem On-Premise Managed Storage ™ (OPMS). creative.space, konvergénsi hadwér katut sofwérna, ngangkat jalan manufaktur sareng produksi pos-produksi pilihan ...

Maca deui "

Témbongan TV Ngagedékeun Kamampuh Komprési kanggo Platform X Anak di ANGA COM 2019

COLOGNE, Jérman, MA 30, 2019 - Appear TV, panyadia ngarah platform ngolah vidéo kualitas luhur nu salajengna pikeun siaran sareng streaming, bakal ningalikeun ka siaran UHD sareng portopolio transcoder OTT anu paling sering aya dina platform X na aya dina ANGA COM (Nangtung G -11). "Transcoder penting pisan pikeun siaran atanapi operator anu pilari supaya ngajénkeun kualitas luhur, samentawis bitrates dina minimum", ceuk Carl ...

Maca deui "

AMIA's 2019 Digital Asset Symposium Set for June 5

The 2019 Digital Asset Symposium (DAS), diwakilan ku Asosiasi Moving Image Archivists (AMIA), ngumumkeun sapoé pinuh ku narasumber sarta presentasi. DAS mulih deui ka Museum of Art Modern (MoMA) di Manhattan tanggal 5 Juni. DAS nyadiakeun kasempetan unik pikeun ngabandingkeun rupa-rupa pendekatan ti sababaraha lembaga, organisasi sareng individu anu didamel ku ...

Maca deui "

Gambar Jellyfish Ngalengkepan Operasi sareng Studio Virtual Animation Anyar di Sheffield

BAFTA sareng VFX sareng studio animasi multi-pangajén, Jellyfish Pictures, dinten ngumumkeun bubuka fasilitas animasi virtual anyar di Sheffield. Léngkah-léngkah neraskeun usaha tina Jellyfish Pictures, saatos nyieun studio VFX maya anu mimiti kahijina di 2017. Situs anyar nyaéta studio kalima parusahaan di Inggris sarta salian studio diadegkeun Jellyfish Pictures 'di ...

Maca deui "

Ben Sadikin, BSC némbak Peta Kaptén Marvel Marvel Studios sareng Desain Blackmagic

Manchester, United Kingdom - Mei 30, 2019 - Blackmagic Design parantos ngumumkeun yén Blackmagic Micro Cinema Camera na dipaké dina syuting tina sekuen aksi konci anu beranggem dina Marvel Studios '"Kaptén Marvel" ku bioskop Ben Davis, BSC ("Avengers: Age of Ultron," "Doctor Strange" sareng "Three Billboards Out Ebbing, ...

Maca deui "

Jukut Valley Mangkawa portopolio anu kawasa ku Sareng lengkep Solusi BroadcastAsia 2019

Montréal - 8: 00 EST Mei 30, 2019 - Jukut Valley bakal ngabéréndélkeun portopolio anu teu cocog sareng solusi disetir dina BroadcastAsia 2019 (Juni 18 - 20, nangtung 4R2-01), nyandang kumaha panyadia média, panyadia hak pikeun nyieun, ngatur jeung nganteurkeun eusi captivating sareng immersive anu ngalibetkeun panongton dina sagala alat. Pausahaan bakal nyorot solusi tina sauntuyan wewengkon aplikasi konci ...

Maca deui "

TAG pikeun Ngémpokeun Platform Multiviewer / Monitoring basis IP MCM-9000 dina ANGA COM

ANGA COM Hall 7 Nangtung B62 (SHM Broadcast) Company baris mendungréskeun pungsi canggih di SHM Broadcast Stand Tel Tel Aviv - Mei 21, 2019 - TAG VS, panyadia anjog di dunya pangawas software software monitoring IP sareng Multidipers UHD kualitas luhur, parantos ngumumkeun rencana pikeun nembongkeun solusi pikeun tilu aplikasi siaran utamina: Live Produksi, Playout and Distribution di ANGA COM. TAG bakal ...

Maca deui "

Calrec Bawa Sora Sabar Kacamatan Salt Lake City urang

Salt Lake, May Xnumx, Xnumx - William Montoya, pamimpin tim audio kanggo KUED, stasiun PBS Utah, neuteup kana ngaronjatkeun kualitas sora na program na bari ningkatkeun kamampuan studio ku jalan ningkatkeun konsol audio siaran asli 30. Teu dugi ka muka Brio 2019 Calrec Audio anu ngimpina gaduh digital pinuh ...

Maca deui "

Facilis Kapal salajengna Gen HUB Dibagi Sistem Panyimpenan

HUDSON, MA (Mei 29th, 2019) - Facilis, panyalindungan internasional pangopéa tina biaya ongkos-efektif, solusi pangsaosan kinerja tinggi pikeun jaringan produksi média kolaborasi ayeuna ngumumkeun yén Sistem Panyimpen HUB anyar anu ayeuna dikirimkeun. Diwangun salaku platform anu énggal, Facilis HUB ngagambarkeun evolusi Sistim File Dibagi Facilis sareng tingkat virtualisasi blok sareng kinerja konektipitas anu dibutuhkeun ...

Maca deui "