imah » 2019 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2019

Laporan tina Pupusna Blu-Rays jeung DVDs Kageungé ageung

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Sumber poto: Pixabay) Oh, dear. Deui deui nu "ahli" anu biasa anu ngarobih angon pati "média fisik", anu ngandung harti pikeun CD, DVD, Blu-rays, jeung bentuk hiburan anu sanés anu sanés. Penalaran nyaeta konsumén rata bakal geura-giru mundur média fisik pikeun niiskeun ngalirkeun kusabab (a) streaming nya langkung "merenah" batan drudgery teu kaampeuh loading ...

Maca deui "

Videohouse Bélgia ningkatkeun perbaikan suites software SubtitleNEXT digunakeun dina proyek anu gedé -

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Videohouse ningkatkeun suite software SubtitleNEXT na kanggo subtitling-kinerja tinggi - fasilitas pos-produksi Bélgia Sibuk ngalir ka software SubtitleNEXT pang anyarna pikeun naekeun produktivitas - Proyék anu terakhir anu ayeuna ngagunakeun SubtitleNEXT nyertakeun séri Vikings, Big Little Lies sareng Siren. Fasilitas média Bélgia Videohouse diadegkeun ayeuna parantos ningkat singketan sofwér SubtitleNEXT Explorer sareng software Ahli tina PBT EU, utamina kanggo nyiptakeun terjemahan kanggo sababaraha TV propil luhur ...

Maca deui "

Kapal Déléléktrik Adaptasi Polarisasi Téhnologi Antenna Sistem pikeun Amérika Tower Repack Projects

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Array antenna UHF na VHF tumpuk ngalakukeun pagelaran punjul tur ngaoptimalkeun cakupan kanggo stasiun di Dallas sareng Boston RAYMOND, Maine, May 31, 2019 - Dielectric, produsén ngarah anteneu siaran sareng sistem RF kanggo TV sareng radio, parantos dikirimkeun dua antenna antays arrays to American Tower pikeun proyék repack di pasar siaran Dallas sareng Boston. Anteneu ngasupkeun ...

Maca deui "

Cablecast Nyangking Gampangan Online sareng OTT Video Publishing ka Pamaké AV anu aya di InfoComm 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Leyuran otomatis, tombol ngabantosan ngabantosan pendidikan média atikan, ibadah, perusahaan sareng pamaréntahan pamaréntahan ngaluarkeun perpustakaan VOD sareng aliran langsung di portél eusi menarik, branded MINNEAPOLIS, MINNESOTA, MAX 31, 2019 - Cablecast Community Media pos ka InfoComm 2019 kalawan larutan anyar efisien anu nganggakeun produser video gampang ngawangun perpustakaan VOD sareng eusi live-streaming, sareng nampilkeunna sacara pikaresepeun dina ...

Maca deui "

Osystemkosistem Imaging Camera-to-Finish ku Panavision Artikel di Cine Gear 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panavision, panyadia kelas-solusi solusi end-to-end, bakal balik deui ka cine Gear Expo (31-Juni 1 Juni) di The Studios at-Paramount pikeun nampilkeun inovasi panganyarna dina produksi parusahaan andkas-na pikeun nyebarkeun ékosistem produksi. Panavision, Light Beusi sareng LEE Saringan bakal nampilkeun rupa-rupa téknologi sareng sistem anu terpadu di stan S408 on Panggung 3 - mimitian ti lénsa, ...

Maca deui "

Tanda REverse T-Reps sareng DiMaggio Perwakilan pikeun Basisir Kulon

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan B komérsial produksi komérsial REVERSE parantos nandatanganan bebas mandiri Tracy Fetterman T-Reps sareng Jeanie DiMaggio Dépréséntasi DiMaggio kanggo pawakilan Basisir Kulon. Dua parantos tiasa dianggo raket sareng REVERSE Founder / EP Thibaut Estellon. REVERSE, anu ngagaduhan lokasi di Los Angeles sareng New York City, ngajaga roster direksi anu ngawengku Johan Stahl, Romain Quirot, Matthieu Mantovani, Antoine Pai, Bradley ...

Maca deui "

Universitas Media Learning University of Sydney Terang 4K kalayan EditShare EFS Storage Solutions

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basingstoke, Inggris - May 31, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi dina panyimpenan skala-kaluar panyalindungan, manajemén aset média (MAM) sareng kontrol kualitas otomatis (AQC), dinten ngumumkeun yén Tim Media Learning di The University of Sydney (Sydney Uni), hiji universitas panalungtikan publik sareng pangajaran umum Australia, milih EditShare XStream EFS 300 pikeun mantuan aranjeunna minuhan paménta pikeun ngahasilkeun video kualitas luhur ...

Maca deui "

Nyokot Napas Jero. // brereat ngan ngagaduhan malah langkung mampuh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kapasitas SSD na anu langkung luhur naékkeun harga system. Creative.space's Di-Premise Immaged Storage system May 30, 2019 - Atlanta, GA - DigitalGlue ngumumkeun paningkatan harga anu penting pikeun kasenian // BREATHLESS sahiji panerapan panyimpenan creative.space anak, sadunya munggaran , ngan, sistem On-Premise Managed Storage ™ (OPMS). creative.space, konvergénsi hadwér katut sofwérna, ngangkat jalan manufaktur sareng produksi pos-produksi pilihan ...

Maca deui "