imah » 2019 » Mei (Kaca 2)

Archives Bulanan: bisa 2019

Katémbongna TV Ngaronjatkeun Kamampuan Komprési pikeun Platform X na dina ANGA COM 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COLOGNE, Jérman, MA 30, 2019 - Appear TV, panyadia ngarah platform ngolah vidéo kualitas luhur nu salajengna pikeun siaran sareng streaming, bakal ningalikeun ka siaran UHD sareng portopolio transcoder OTT anu paling sering aya dina platform X na aya dina ANGA COM (Nangtung G -11). "Transcoder penting pisan pikeun siaran atanapi operator anu pilari supaya ngajénkeun kualitas luhur, samentawis bitrates dina minimum", ceuk Carl ...

Maca deui "

AMIA's 2019 Digital Asset Symposium Set for June 5

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The 2019 Digital Asset Symposium (DAS), diwakilan ku Asosiasi Moving Image Archivists (AMIA), ngumumkeun sapoé pinuh ku narasumber sarta presentasi. DAS mulih deui ka Museum of Art Modern (MoMA) di Manhattan tanggal 5 Juni. DAS nyadiakeun kasempetan unik pikeun ngabandingkeun rupa-rupa pendekatan ti sababaraha lembaga, organisasi sareng individu anu didamel ku ...

Maca deui "

Jukut Valley Mangkawa portopolio anu kawasa ku Sareng lengkep Solusi BroadcastAsia 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Montréal - 8: 00 EST Mei 30, 2019 - Jukut Valley bakal ngabéréndélkeun portopolio anu teu cocog sareng solusi disetir dina BroadcastAsia 2019 (Juni 18 - 20, nangtung 4R2-01), nyandang kumaha panyadia média, panyadia hak pikeun nyieun, ngatur jeung nganteurkeun eusi captivating sareng immersive anu ngalibetkeun panongton dina sagala alat. Pausahaan bakal nyorot solusi tina sauntuyan wewengkon aplikasi konci ...

Maca deui "

TAG ka Showcase MCM-9000 dumasar kana Multiviewer / Platform pangimeutan IP di ANGA COM

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ANGA COM Hall 7 Nangtung B62 (SHM Broadcast) Company baris mendungréskeun pungsi canggih di SHM Broadcast Stand Tel Tel Aviv - Mei 21, 2019 - TAG VS, panyadia anjog di dunya pangawas software software monitoring IP sareng Multidipers UHD kualitas luhur, parantos ngumumkeun rencana pikeun nembongkeun solusi pikeun tilu aplikasi siaran utamina: Live Produksi, Playout and Distribution di ANGA COM. TAG bakal ...

Maca deui "

Calrec Bawa Sora Sabar Kacamatan Salt Lake City urang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salt Lake, May Xnumx, Xnumx - William Montoya, pamimpin tim audio kanggo KUED, stasiun PBS Utah, neuteup kana ngaronjatkeun kualitas sora na program na bari ningkatkeun kamampuan studio ku jalan ningkatkeun konsol audio siaran asli 30. Teu dugi ka muka Brio 2019 Calrec Audio anu ngimpina gaduh digital pinuh ...

Maca deui "

Facilis Kapal salajengna Gen HUB Dibagi Sistem Panyimpenan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HUDSON, MA (Mei 29th, 2019) - Facilis, panyalindungan internasional pangopéa tina biaya ongkos-efektif, solusi pangsaosan kinerja tinggi pikeun jaringan produksi média kolaborasi ayeuna ngumumkeun yén Sistem Panyimpen HUB anyar anu ayeuna dikirimkeun. Diwangun salaku platform anu énggal, Facilis HUB ngagambarkeun evolusi Sistim File Dibagi Facilis sareng tingkat virtualisasi blok sareng kinerja konektipitas anu dibutuhkeun ...

Maca deui "