imah » 2019 » Mei (Kaca 30)

Archives Bulanan: bisa 2019

Éntri atanapi Asistén Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Marshall Video Lokasi: Raleigh NC US Adobe Saatos Balukar:. Kamajuan dina Saatos Balukar nyaéta tambah. Koréksi warna dasar, épék audio (dinamika, EQ, jsb)…. Seueur >>

Maca deui "

Manajer Konten Digital - Living Living Atria

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Living Senior Atria: Louisville KY US Pitunjuk cara nyiptakeun sareng ngahasilkeun sadaya kontén video. Média beunghar sareng kreasi pidéo online. Naon bedana antara padamelan sareng arti anu langkung bermakna, langkung seueur ... Langkung >>

Maca deui "

Asisten Video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Brut Media: New York NY US Ngenal Premiere, Saatos Pangaruh Balukar tambah. Sinkronisasi audio sareng video. Ngajaga file video teratur sareng paling anyar…. Seueur >>

Maca deui "

PGL Esports berpungsi sareng Make.TV pikeun ngaronjatkeun panongton, papacangan sareng monetize reruns

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Seattle, WA - May 08, 2019 - Make.TV, digunakeun ku pamimpin di warta, esports, olahraga sareng hiburan pikeun ngadamel video langsung dina awan parantos ngumumkeun yén anjeunna berpungsi sareng kalangko acara ékspor anu kalér PGL Esports pikeun ngabantosan monetize siaran anu baheula jeung ningkatkeun panempoan nalika musim pareum. Diadegkeun dina 2002, PGL Esports ngadamel organisasi acara, studio sareng video ...

Maca deui "

Q Polska premieres dalapan nempokeun anu anyar dina player.pl

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pengumuman éta deal katilu perusahaan di Polandia, nuturkeun kerjasama sareng Play Poland sareng TOYA. TORONTO sareng LOS ANGELES, 8th, MAY 2019 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumkeun éta hasil gawé bareng player.pl, jasa OTT terkemuka di Polandia, pikeun mawa dalapan acara anyar pikeun platform na. Acara kasebut bakal debut dina panangan Polandia perusahaan, Q Polska, sareng ngagambarkeun budaya internét unik di daérah ...

Maca deui "

Aperi: Wawancara Video #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diadegkeun dina taun 2013, Aperi mangrupikeun panyadia ngarah tina solusi IP Media Function Virtualization (MFV) langsung, nyangking puseur data, kaamanan, agility sareng ékonomi pikeun olahraga-kritis langsung olahraga, hiburan sareng program pamariosan di seluruh dunya. Ngalanggan Broadcast Beat - Produser NAB Show LIVE dina Soundwise

Maca deui "

FSR Ngagabungkeun Desain Légél sareng Pangembangan Téhnologi pikeun Showcase produktipitas, Krepuhan Kreatif di NeoCon

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Woodland Park, NJ - (Mei 2, 2019) - FSR, desainer sareng produsén pangakuatan kakuatan, data sareng audio / pidéo pikeun industri jati kantor kantor kontrak, ngumumkeun rencana pikeun balik deui kana NeoCon, desain komérsial pangpentingna di Amérika Kalér. . NeoCon, aya di Chicago's theMart, wangunan komersil pangbadagna sareng puseur desain borongan sadunya, lumangsung ti Juni 10 ...

Maca deui "

EditShare showcases Multi Award Unggul Inovatif Media Solusi Workflow dina The Media Production Show di London

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basingstoke, Inggris - May 7, 2019 - EditShare pamimpin teknologi di panyimpenan skala-kaluar anu sakaligus, manajemén aset média (MAM) sareng kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nembongkeun pangémpasi platform anu boga pangajén EFS kanggo industri Media & Entertainment, babarengan jeung manajemén aset média Flow, ayeuna nunjukkeun Emmy anu unggul pangajén multicam sareng kamampuhan na rohangan ngédit jauh sareng pangrojong pikeun rakit ...

Maca deui "