imah » 2019 » Mei (Kaca 4)

Archives Bulanan: bisa 2019

Format RAW Blackmagic Dipaké dina Channel Anyar 5 Drama Clink

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Mei 29, 2019 - Blackmagic Design dinten ayeuna ngumumkeun yén serial drama televisi Britania anyar Clink, dijieun ku Colin McKeown sareng diproduksi ku Donna Molloy, ngandelkeun workflow Blackmagic RAW pikeun duanana puserian sareng produksi pos. Dihasilkeun ku LA Productions sareng pergaulan sareng Kew Media Group sareng diideuan ku kajadian nyata, gritty ten ten series ...

Maca deui "

TVU Jaringan nambihan Singular.live Perpustakaan Grafik Overlay kana workflow Produksi Dasar-Dumasar Peran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MOUNTAIN VI, CA - May 29, 2019 - TVU Jaringan, pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi live IP, parantos masal sareng Singular.live, panyadia tina platform overlay digital maju, pikeun masihan pamaké TVU Produser TVU Network alat produksi hirup dumasar-dasar, aksés ka overlays grafis dumasar citakan tunggal urang langsung tina antarbeungeut TVU Produser. "Ku ngasupkeun platform Singular ...

Maca deui "

Wisycom Nyayogikeun RF Signal RF Idéal Kanggo Séri Komedi Jerman - jerks.

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

POTSDAM, Jérman, mungkin Xnumx, Xnumx - Filmed dina gaya improvisational-meets-scripted, jerks. nyaeta seri komedi Jérman anu nuturkeun dua réncang anu aya dina kaayaan-jaman kariweuh pisan, sangkaanna histeris ,. Kalayan format unik ieu, Produksi Sora Mixer Philipp Sehling ngandelkeun pisan kana rentang sinyal anu ditampi ku pamancar sareng panarima Wisycom Na. Sehling berpungsi sareng panyusunan kéit Berlin basis Kortwich ...

Maca deui "

Magewell Ngaronjatkeun Poto Video sareng Konversi Tilu Pakakas Lunak Buka

Sasak Magewell pikeun NDI sareng software Capture Express
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Undeuran haratis nyadiakeun konversi NDI® streamlined, ngarekam video sareng téknologi newak video NLE terpadu nganggo alat panyimpenan internal sareng éksternal pausahaan Méi 29, 2019 - Nanjing, Cina: Magewell terus neraskeun nilai customer pikeun alat-candak video ngarah pasar ieu sareng mimiti bubuka tina tilu parabot software bébas. Sasak Magewell pikeun NDI® ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarobah video sumber kana NDI ...

Maca deui "

Pixel Power kolaborasi sareng Qvest Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cambridge, UK 28 May 2019: Pixel Power, anu automation global, branding sareng grafik innovator, berpungsi sareng Qvest Media, arsiték sistem média média utama anu ngarah, pikeun bawa sistem playout sareng automation ka Qvest.Cloud, platform platform multicloud. media. “Qvest.Cloud ti Qvest Media nyaéta hiji lingkungan anu idéal pikeun pendekatan virtualized ka automation”, ceuk James Gilbert, CEO Pixel ...

Maca deui "

Densitron Ngagedekeun Rentang Témbongkeun na sareng Panggung Pintonkeun Témbongkeun Konférénsi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kent, Inggris, 29 May 2019 - Densitron, pencipta téknologi HMI sareng pamimpin global dina pidangan, nagél jeung kalungkur komputasi solusi komputasi, ngajalankeun sababaraha seri TFT mintonkeun pigura buka sareng tutup kalayan layar rampa, méréskeun pabrik peralatan kalenturan sareng kasempetan pikeun kustomisasi. Kisaran anyar diwangun ku 13.3 "sareng 21.5" tampilan anu parantos dikembangkeun ...

Maca deui "

Dejero ngajalankeun Paket sewa CellSat merenah dina Ngagawekeun jeung AQYR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pakét sewa Turn-key CellSat nyertakeun terminal satelit AQYR pikeun meunangkeun katerangan gancang tina link satelit Waterloo, Ontario, May 28, 2019 - Dejero, saurang inovator dina solusi anu junun ngokolakeun kandungan Emmy® unggul pangajén dina angkutan vidéo sareng konektipitas Internet telepon seluler atanapi di daerah terpencil, parantos sareng panampung Terminal terminal AQYR pikeun ngjalankeun pakét sewa Turn-konci Dejero CellSat. ...

Maca deui "