imah » 2019 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2019

Primestream Dipiceun ku Organisasi Amérika Sarikat pikeun Transkripsi Otomatis sareng Katalog Pidéo

Primestream® pamimpin di Media Asset Management sareng automation workflow, dinten ngumumkeun yén Organisasi Amérika Sarikat Amérika (OAS) tos milih platform Primestream urang Xchange® - hosted dina awan sareng terpadu sareng Artificial Intelligence (AI) - pikeun ngadaptar katalog média anu aya. Integrasi AI bakal ngakuan unggal wawakil wawakil dina sagala vidéo anu dihasilkeun tina sagala rintakan ti OAS. ...

Maca deui "

Video / Editor Audio

Posisi: {job_title} Pausahaan: Honey Bar Media Location: Philadelphia PA US The Video / Audio Editor bakal ngédit podcast mingguan, video média sosial sareng video IGTV. Posisi Video / Audio Editor nanggungjawaban kanggo ngédit sababaraha… Lainna >>

Maca deui "

Pos-Produksi Video / Audio intern

Posisi: {job_title} Pausahaan: Casamba, LLC Location: Agoura Hills CA US Tambahkeun lapisan grafik, musik, épék animasi / sora sareng terjemahan. Ngedit video sareng audio ku rasa anu alus pikeun milih sareng kasadaran visual .... Langkung >>

Maca deui "

Video Produksi intern

Posisi: {job_title} Pausahaan: aya Multifamily Ayana: Southlake TX US Salaku Internasional Video Production Internasional, anjeun bakal langsung digawekeun ku kapamimpinan Marketing keur nyieun video via prosés produksi video full-siklus, diantarana, sanés… More >>

Maca deui "

Video Produksi intern

Posisi: {job_title} Pausahaan: RJT Construction LLC Location: Houston TX US Kami parusahaan pangwangunan anu saé miluan intern di internét produksi video kanggo ngabantosan video sareng video sareng produksi sateuacan. Langkung >>

Maca deui "

Kualitas jaminan analis

Posisi: {job_title} Pausahaan: BombBomb Location: Colorado Springs CO. US BombBomb matak ngameunangkeun gampang migunakeun video basajan pikeun ngawangun hubungan ngaliwatan surélék, téks sareng média sosial. Syarat peran tambahan nyaéta pikeun ngalakukeun nguji ... langkung >>

Maca deui "

Pilem & Video Editor

Posisi: {job_title} Pausahaan: EnovativeTV Location: New York NY US Gawé dina film pitur, program televisi, video musik, video latihan perusahaan, advertisements atanapi video nu dikintunkeun ku pamaké .... Langkung >>

Maca deui "

Alkemy X Taps Rich Shurtliff salaku Diréktur IT

Insinyur Samaun ngajak pikeun ngiringan VP kalautan Téknik Bob Pyle. New York City- Premiere média media pausahaan Alkemy X ayeuna ngumumkeun pasini Rich Shurtliff salaku Diréktur Téhnologi Informationmbaran. Shurtliff, anu nyangking langkung jentre dina IT pikeun épék visual, desain rarancang sareng produksi eusi, bakal ngawasan strategi teknologi inpormasi, jasa sareng operasi di Philadelphia, ...

Maca deui "

WestGate Garéja Ngaronjatkeun Multi-Kampus Pangiriman Pidéo Live sareng Kaméra Z-HD5500 HDTV ti Hitachi Kokusai

Kaméra anyar naékkeun kualitas gambarna samentup supados produsén supaya ngadalalkeun katerdén anu langkung dinamisna Woodbury, NY, June 28, 2019 - Salaku San Jose, WestGate Church-California California ngalegaan salamet kampus Saratoga aslina kanggo sababaraha satelit lokasi, video live janten enabler penting pisan tina pertumbuhanana lumangsung. Neangan anu ningkatkeun kualitas gambar sareng kalenturan produksi kanggo siaran anu langkung seueur, gareja na nuju ...

Maca deui "

GatesAir pikeun Nguatkeun Infrastruktur Pangiriman FM NOVA Hiburan di Australia

Broadcaster bakal ningkatkeun tujuh stasiun métropolitan sareng hiji stasiun régional sareng efisiensi pipa transmisi GatesAir, nurunkeun biaya operasional ngaliwatan tapak suku CINCINNATI, Juni 28, 2019 - GatesAir, pamimpin global dina panyebaran nirkabel, over-the-air solusi pangiriman pikeun TV sareng radio penyiar, parantos kénging kontrak gedé sareng NOVA Entertainment di Australia pikeun ningkatkeun genep situs transmisi radio FM di buana. ...

Maca deui "

Duplitech Ngandelkeun Cintel Scanner 2 pikeun panyeken Film HDR

Fremont, CA - Juni 28, 2019 - Blackmagic Design dinten ngumumkeun yén Duplitech, salasahiji laboratorium média media terpormat bebas LA dina ngagunakeun saluran gear Blackmagic Design, diantarana Cintel Scanner 2 pikeun scanning film high range (HDR). Duplitech mendakan yén Cintel Scanner 2 parantos ngalakukeun khasus dina film 16mm, saurna nembe digarap kalayan unsur éta dina onboarding ...

Maca deui "

SubtitleNEXT anu aya dina bagian payun pikeun industri AV, Linguistik & Média dina Media4All -

SubtitleNEXT Cutting-edge ngadegkeun sorangan salaku indispensable kanggo generasi subjudul kreatif dina paguron luhur, lingkungan AV sareng pilem film basa, media sareng professional subjudul anu dianggo dina LSP (panyadia ladenan Basa), Media ...

Maca deui "

Desainer kreatif

Posisi: {job_title} Pausahaan: Lowe's Inc. Location: Mooresville NC US Posisi ieu tanggung jawab desain grafik sareng produksi pikeun print sareng produksi digital. 2-4 + taun Desain sarta pangalaman produksi • A portopolio ... Deui >>

Maca deui "

video Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Creative Visions Freelancers Location: Raleigh NC US Produksi Dokumén sareng Editing:. _ Candidate Calon kedah padahal di Adobe Premiere marengan sésana software Adobe CC (After Effects, Photoshop,… Deui >>

Maca deui "

Film Bioskop

Posisi: {job_title} Pausahaan: AF.FORD Films Location: Chicago IL US 3 + sababaraha taun pangalaman cinematographer pikeun pidio sareng film anu narik para panongton lega. AF.FORD Films mangrupa parusahaan produksi pilem bebas tina… Nu sanes >>

Maca deui "

Produser / Editor - pidéo Kreatif

Posisi: {job_title} Pausahaan: United States Air Force Academy Akademi Location: Angkatan Udara Akademi CO US kaahlian khusus husus dina rohangan ngédit pidéo komputer non-linier, cahaya sareng wangunan video, operasi kaméra, desain grafik, rekaman audio, sareng video… Deui >>

Maca deui "