imah » 2019 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2019

Primestream Dipiceun ku Organisasi Amérika Sarikat pikeun Transkripsi Otomatis sareng Katalog Pidéo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Primestream® pamimpin di Media Asset Management sareng automation workflow, dinten ngumumkeun yén Organisasi Amérika Sarikat Amérika (OAS) tos milih platform Primestream urang Xchange® - hosted dina awan sareng terpadu sareng Artificial Intelligence (AI) - pikeun ngadaptar katalog média anu aya. Integrasi AI bakal ngakuan unggal wawakil wawakil dina sagala vidéo anu dihasilkeun tina sagala rintakan ti OAS. ...

Maca deui "

Video / Editor Audio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Honey Bar Media Location: Philadelphia PA US The Video / Audio Editor bakal ngédit podcast mingguan, video média sosial sareng video IGTV. Posisi Video / Audio Editor nanggungjawaban kanggo ngédit sababaraha… Lainna >>

Maca deui "

Pos-Produksi Video / Audio intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Casamba, LLC Location: Agoura Hills CA US Tambahkeun lapisan grafik, musik, épék animasi / sora sareng terjemahan. Ngedit video sareng audio ku rasa anu alus pikeun milih sareng kasadaran visual .... Langkung >>

Maca deui "

Video Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: aya Multifamily Ayana: Southlake TX US Salaku Internasional Video Production Internasional, anjeun bakal langsung digawekeun ku kapamimpinan Marketing keur nyieun video via prosés produksi video full-siklus, diantarana, sanés… More >>

Maca deui "

Video Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: RJT Construction LLC Location: Houston TX US Kami parusahaan pangwangunan anu saé miluan intern di internét produksi video kanggo ngabantosan video sareng video sareng produksi sateuacan. Langkung >>

Maca deui "

Kualitas jaminan analis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: BombBomb Location: Colorado Springs CO. US BombBomb matak ngameunangkeun gampang migunakeun video basajan pikeun ngawangun hubungan ngaliwatan surélék, téks sareng média sosial. Syarat peran tambahan nyaéta pikeun ngalakukeun nguji ... langkung >>

Maca deui "

Pilem & Video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: EnovativeTV Location: New York NY US Gawé dina film pitur, program televisi, video musik, video latihan perusahaan, advertisements atanapi video nu dikintunkeun ku pamaké .... Langkung >>

Maca deui "

Alkemy X Taps Rich Shurtliff salaku Diréktur IT

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Insinyur Samaun ngajak pikeun ngiringan VP kalautan Téknik Bob Pyle. New York City- Premiere média media pausahaan Alkemy X ayeuna ngumumkeun pasini Rich Shurtliff salaku Diréktur Téhnologi Informationmbaran. Shurtliff, anu nyangking langkung jentre dina IT pikeun épék visual, desain rarancang sareng produksi eusi, bakal ngawasan strategi teknologi inpormasi, jasa sareng operasi di Philadelphia, ...

Maca deui "