imah » 2019 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2019

Sistem Gerak Kaméra Mo-Sys Masang Jalanna Pikeun Langkung Filmmaking Langkung Inovatif

Salaku medium visual, film ngagabungkeun loba aspék téknis dina kerangkaana. Dina tingkat dasar, nyieun pilem sagampang ngagunakeun kaméra rata-rata pikeun ngadamel pilem imah khas anu janten bagian tina prosés percobaan awal. Dinten, pilem tiasa dilakukeun dina anggaran rendah sareng kaméra digital standar. ...

Maca deui "

Fasilitas produksi munggaran di Arab Saudi ngalebetkeun Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Saatos ngangkat larangan 35 taun dina bioskop di Karajaan Saudi Arabia, Nebras Films parantos ngadegkeun produksi fasilitas lengkep sareng jasa pos, didasarkeun di Riyadh. Salaku bagian tina panawaran lengkep, imah pos kéngingkeun Baselight DUA DUA grading suite sareng v5 software pang anyarna, dilengkepan papan tulis ...

Maca deui "

DTC Broadcast pikeun nyinarkeun AEON Lite di Aula 10 di IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Aula 10 Stand C25: DTC Broadcast bakal nampilkeun sajumlah pemancar AEON nirkabel, kalebet pemancar AEON Lite sareng panampi PRORXD-AEON, sadaya di lokasi énggal nalika IBC 2019 di Amsterdam ti 13– 17 Séptémber. DTC Broadcast parantos ngalih kana Hall 10 taun ieu pikeun mastikeun pisibilitas pangluhurna pikeun kisaran pamancar AEON ...

Maca deui "

Densitron Salajengna Ngalangkepan Diterangkeun dina Pintonan, Kontrol, sareng Solusi Interface di IBC 2019

Kent, UK, 31 Juli 2019 - Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) sareng téknologi tampilan, bakal nunjukkeun UReady 2U Full-Surface Rack Display pikeun aplikasi siaran di IBC 2019 di Stands B41, Hall 8 sareng D30 , Aula 11 ti 13-17 September. Nyiptakeun debut resmi di IBC 2019 bakal janten pintonan UReady 2U anyar Densitron. ...

Maca deui "

GB Labs pikeun nyorot pedah kontrol Dinamika Bandwidth di IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.B26: Pamimpin solusi panyimpen cerdas, GB Labs bakal ngaluncurkeun Kontrol Bandwidth Dinamika, anu ngamungkinkeun para klien sistem panyimpenan GB Labs pikeun prioritize panggunaan sareng kapasitas bandwidth anu sayogi. Kontrol Bandwidth dinamis mangrupikeun kauntungan anu penting pisan ngan aya dina sistem panyimpenan GB Labs. Sacara tradisional, pamakean neundeun klien dicét dina tingkat-tahap tertentu pikeun cagar ...

Maca deui "

PEDERS PEDRO MEDIA MEDIA JEUNG PROSES KOMUNITAS HENTEU UNTUK BOLEH + DURING CANNES FILM FESTIVAL 2019

CANAL + getol ngagunakeun produksi jauh dina operasi maranéhanana salami Cannes Film Festival 2019; acara siaran tina "TV Festival", ngatur sadaya pasokan produksi pikeun CANAL + Group di Cannes sareng nyayogikeun sadaya upacara pembukaan sareng nutup dina festival éta pikeun penyiar internasional Red Bee Media difasilitasi sareng didukung alur kerja bermutu kualitas luhur pikeun produksi feed jauh 32 kalayan dioptimalkeun kontribusi ...

Maca deui "

Susu Pangaruh Visual 'Apokaliptik "Omén Saé" Gawéna Anu Dipasang sareng AWS

Jam Compute 212K Nafat AWS, Ngaluncur Puncak Corong Simultaneous 83K Diadaptasi tina novél kultus ku Terry Pratchett sareng Neil Gaiman, sareng diarahkeun ku Douglas Mackinnon, menteri genep épisi "Good Omens" ngiringan setan Crowley sareng malaikat Aziraphale nalika aranjeunna nyobian nyegah tungtung dunya. Salian aya kadang-kadang mancorong jangjang ageung, jangjangna, teu saperti duo ...

Maca deui "

Fleet Rebel Ngadopsi Panyimpen Kuantum Pikeun Produk Pengiriman dina Penawaran Jauh Film Jauh

Solusi Ngalangkungan Aliran Digital Digital Real Time kanggo studio Film Utama SAN JOSE, Calif. - Juli 22, 2019 - Quantum Corp. (OTCPK: QMCO) ayeuna ngumumkeun yén The Rebel Fleet parantos nyebarkeun solusi Panyimpen StorNext kuantum pikeun nyumponan alur kerja digital anu ketat jasa tungtutan proyék pilem skala ageung. Solusi gudang Kuantum Xcellis sareng QXS diaktipkeun The Armel Fleet ka ...

Maca deui "

Anyar Dalet Brio Nyayogikeun Jalan anu Hél pikeun IP sareng SMPTE ST 2110

Paris, Perancis - Juli 30, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional kontén, nyayogikeun organisasi média jalan anu jelas sareng dikaluarkeun transisi ka IP kalayan dukungan SMPTE ST 2110 dina édisi panganyarna na Dalet Brio Kuring / platform O. Dukungan kadua SMPTE ST 2110 sareng SDI standar workflows, ingest kapadetan luhur sareng playout ...

Maca deui "

Jaringan Media AAP Masang Genep Konsol Calrec Brio

HEBDEN BRIDGE, JULY 30, 2019 - Jaringan Media AAP berbasis Lahore parantos mésér genep konsol Calrec Brio36 pikeun live, nyampur on-air pikeun dua saluran sareng saluran infotainment - AAP BABAR sareng Berita INDUS. AAP ogé ngarencanakeun peluncuran saluran tambahan kanggo ahir taun ieu, kalayan BRIos kompak sareng anu kuat tiasa dianggo peuntas éta. "Iraha urang ...

Maca deui "

Matrix Ngumumkeun Pangwangunan Portal Gateway Penjualan

Gerbang Penjualan Matrix

Warta anyar bakal ngaktifkeun tim penjualan sareng operasi organisasi média pikeun nukeur inpormasi sareng mitra paménta éksternal, kalebet tim penjualan, sistem lalu lintas, platform paménta otomatis, jaringan iklan, sareng langsung sareng agénsi PITTSBURGH, PA - Juli 30, 2019 - Matrix, the ngan ukur platform iklan iklan global anu diwangun pikeun média, dinten ngumumkeun visi sareng rencana pikeun pamekaran ...

Maca deui "

Heads Platform Monitoring Audio Anyar SAM-Q TSL pikeun BIRTV

Beijing, China, Juli 30, 2019 - TSL Products, hiji desainer utama sareng produsén solusi aliran aliran siaran, nunjukkeun platform monitoring audio SAM-Q anyar dina konvénsi BIRTV taun ieu (Booth 8B28). TSL ogé bakal nampilkeun pinuh-suite panawaran produk kontrol siaran canggih kaasup Tallyman, ogé suplai kadali tambahan ti saprak akuisisi Kontrol DNF, a ...

Maca deui "

Bitmovin nunjukkeun masa depan streaming video dina IBC 2019

Amsterdam - 30 Juli 2019 –Bitmovin, pamimpin dunya dina solusi streaming video berbasis awan anu bakal ngahasilkeun dina IBC Show 2019 (Hall14.E12) kumaha ngamungkinkeun para pamekar maén, encode sareng nganalisa video sacara lancar, dina siaran kualitas, dimana waé . Nu datang bakal ningali puluhan demonstrasi anyar anu nunjukkeun kumaha pangalaman hiburan hiburan anu tiasa dipotong tiasa disampaikan ka pamirsa nganggo produk Bitmovin: ...

Maca deui "

Argosy negeskeun Status Sumber Dipercanten Tujuh di IBC2019

Stabilitas dina bentang média anu gancang-gancang ngarobah LONG CRENDON UK, 29 Juli 2019 - Argosy, hiji panyiaran internasional anu nyiarkeun siaran sareng kabel-kabel AV sareng produk infrastruktur, ngabahas masalah nyata insinyur sareng sistem arsiték di IBC2019 (13 - 17 September, Amsterdam. nangtung 10.C51). Dina waktu parobahan gancang sareng pamekaran, dimana langkung seueur eusina ...

Maca deui "

OptiTrack Ngungkabkeun Panyétokan Balung Anyar dina SIGGRAPH 2019

Advanced Software Ngirimkeun Artifact-Free Real-Time character Animation Los Angeles, CA, SIGGRAPH, Booth 1341 - Juli 29, 2019 - OptiTrack dinten ngumumkeun yén éta bakal nyéépkeun alat panyéka kerangka anyar di SIGGRAPH 2019, mawa artifak-gratis, real-time animasi karakter kanggo sistem newak gerak optik. Rambut laut bakal nunjukkeun dina gerbang OptiTrack's SIGGRAPH #1341, kalayan kaméra Pelacak OptiTrack Perdana dina ...

Maca deui "

Awot Thinkbox ka Showcase Workstations Virtual, Rendering, sareng Solusi Panyimpen pikeun Studi Kreatif di SIGGRAPH 2019

Studio dina awan ngabantosan studio kreatif ngukur produktivitasna di SIGGRAPH 2019, booth #1203, AWS Thinkbox bakal nyorotkeun studio lengkep dina aliran kerja awan, kalebet rendering, workstation maya, sareng solusi panyimpen anu ngabantosan studio kreatif ngagulangkeun langkung gancang sareng ngiringan seueur proyek. . Rendering awan ngamungkinkeun studio ningkatkeun produktivitas ti saprak épék visualna ngirangan waktos kirang ngantosan ...

Maca deui "