imah » 2019 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2019

Fasilitas produksi munggaran di Arab Saudi ngalebetkeun Baselight

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LONDON - 31 Juli 2019: Saatos ngangkat larangan 35 taun dina bioskop di Karajaan Saudi Arabia, Nebras Films parantos ngadegkeun produksi fasilitas lengkep sareng jasa pos, didasarkeun di Riyadh. Salaku bagian tina panawaran lengkep, imah pos kéngingkeun Baselight DUA DUA grading suite sareng v5 software pang anyarna, dilengkepan papan tulis ...

Maca deui "

DTC Broadcast pikeun nyinarkeun AEON Lite di Aula 10 di IBC 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Aula 10 Stand C25: DTC Broadcast bakal nampilkeun sajumlah pemancar AEON nirkabel, kalebet pemancar AEON Lite sareng panampi PRORXD-AEON, sadaya di lokasi énggal nalika IBC 2019 di Amsterdam ti 13– 17 Séptémber. DTC Broadcast parantos ngalih kana Hall 10 taun ieu pikeun mastikeun pisibilitas pangluhurna pikeun kisaran pamancar AEON ...

Maca deui "

GB Labs pikeun nyorot pedah kontrol Dinamika Bandwidth di IBC 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.B26: Pamimpin solusi panyimpen cerdas, GB Labs bakal ngaluncurkeun Kontrol Bandwidth Dinamika, anu ngamungkinkeun para klien sistem panyimpenan GB Labs pikeun prioritize panggunaan sareng kapasitas bandwidth anu sayogi. Kontrol Bandwidth dinamis mangrupikeun kauntungan anu penting pisan ngan aya dina sistem panyimpenan GB Labs. Sacara tradisional, pamakean neundeun klien dicét dina tingkat-tahap tertentu pikeun cagar ...

Maca deui "

PEDERS PEDRO MEDIA MEDIA JEUNG PROSES KOMUNITAS HENTEU UNTUK BOLEH + DURING CANNES FILM FESTIVAL 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CANAL + getol ngagunakeun produksi jauh dina operasi maranéhanana salami Cannes Film Festival 2019; acara siaran tina "TV Festival", ngatur sadaya pasokan produksi pikeun CANAL + Group di Cannes sareng nyayogikeun sadaya upacara pembukaan sareng nutup dina festival éta pikeun penyiar internasional Red Bee Media difasilitasi sareng didukung alur kerja bermutu kualitas luhur pikeun produksi feed jauh 32 kalayan dioptimalkeun kontribusi ...

Maca deui "

Susu Pangaruh Visual 'Apokaliptik "Omén Saé" Gawéna Anu Dipasang sareng AWS

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jam Compute 212K Nafat AWS, Ngaluncur Puncak Corong Simultaneous 83K Diadaptasi tina novél kultus ku Terry Pratchett sareng Neil Gaiman, sareng diarahkeun ku Douglas Mackinnon, menteri genep épisi "Good Omens" ngiringan setan Crowley sareng malaikat Aziraphale nalika aranjeunna nyobian nyegah tungtung dunya. Salian aya kadang-kadang mancorong jangjang ageung, jangjangna, teu saperti duo ...

Maca deui "

Fleet Rebel Ngadopsi Panyimpen Kuantum Pikeun Produk Pengiriman dina Penawaran Jauh Film Jauh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi Ngalangkungan Aliran Digital Digital Real Time kanggo studio Film Utama SAN JOSE, Calif. - Juli 22, 2019 - Quantum Corp. (OTCPK: QMCO) ayeuna ngumumkeun yén The Rebel Fleet parantos nyebarkeun solusi Panyimpen StorNext kuantum pikeun nyumponan alur kerja digital anu ketat jasa tungtutan proyék pilem skala ageung. Solusi gudang Kuantum Xcellis sareng QXS diaktipkeun The Armel Fleet ka ...

Maca deui "