imah » 2019 » Juli (Kaca 3)

Archives Bulanan: Juli 2019

Desain Pantun sareng Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Adam Selman Sport Lokasi: New York NY US Gawé di Adobe Illustrator sareng Photoshop. Tim Selman milarian Gugur Interns anu ngamimitian ASAP! Adam Selman Sport (ASS…. Langkung lengkep >>

Maca deui "

Wisata Dua puluh Ngagunakeun Blackmagic Design Live Solution

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Juli 29, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén kaméra pilem digital URSA Mini Pro 4.6K na ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K digunakeun salaku bagian tina aliran kerja produksi langsung ku The LED Shed di Inggris sareng Irlandia tina Westlife urang The Dua puluh Tour.Opening di Belfast's SSE Arena, wisata Inggris sareng Irlandia ngagaduhan ...

Maca deui "

Insight TV tiasa debut kana 'Car Crews with Supercar Blondie'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wawasan TV, penyiar 4K UHD HDR utama sareng produser kontén UHD asli, parantos ngumumkeun yén pertunjukan Car Crews anyar ku Supercar Blondie, dibéntangan sohor-selebritis sareng panatik supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - nyaéta ngaluncurkeun dina Insight TV dina 22nd Agustus. Acara anyar anu paling canggih ngagungkeun mobil anu paling biasa, sopir sareng budaya motoring ...

Maca deui "

Videographer jeung Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: flicksBuffalo Lokasi: Munding NY US Video Production:. Ngédit pidéo:. Pidio sareng pidéo lokasi, audio sareng kaahlian cahaya, Adobe Premier diperyogikeun…. Seueur >>

Maca deui "

Visi Komputer sareng Élmu Belajar Mesin

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Galaxy.AI Lokasi: Cambridge MA US Kolaborasi sareng sasama ilmiah sareng insinyur software. Ngembangkeun kode anu jelas, dikoméntik sareng kahartos pikeun integrasi kana sistem produksi…. Seueur >>

Maca deui "

Videographer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Think Box Media Lokasi: San Angelo TX US Fungsi peran ieu bakal ngawula salaku pangropéa pidéo sareng operator kaméra pikeun pidéo téknik bedah, bahan latihan, video démo produk… Langkung deui >>

Maca deui "

Prosesina Insinyur Kuring

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: BCCK Engineering Inc Lokasi: TX US A Insinyur Proses Kuring bertanggung jawab ngabantah Insinyur Proses Senior jeung Insinyur Proses II kalayan desain konseptual sareng rinci dina prosés sareng ... Langkung >>

Maca deui "