imah » 2019 » Juli (Kaca 30)

Archives Bulanan: Juli 2019

Cine Gear ngumumkeun Winners of Achievement Awards Technical

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Unggal taun pabrik téknologi industri mangrupakeun tujuan pikeun nunjukkeun panongton-sening anyar produksi sareng pos produksi dina Cine Gear Expo di Hollywood. Taun ieu Pangajén Téknis Cine Gear Awards digambar éntri 130 ti padamelan 306. Tim Expo ti genep belas hakim ahli ngalambangkeun kakalian disiplin industri anu ng-hari sareng milih di anu langkung penting.

Maca deui "

EVS DWAR IT-TRIQ LEJN IL-PRODUZZJONI MILL-KURA U TRASFORMATI L-ESPERJENZA LISTA-MIN JAGĦMEL AT IBC2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Desain inovatif sareng téknologi panganyarna, kaasup pembelajaran mesin sareng pangrojong asli pikeun IP, nya éta gaya nyetir ti inpormasi produksi anyar jeung carita carita anyar dina acara tina EVS at IBC2019. Dina stand 8.B90, EVS presents solusi produksi lean kahareup na maturan standar produksi live diaksés dina biaya operasional handap. Interoperability IP lengkep sareng integrasi sareng parabot pihak katilu ogé alamiah ...

Maca deui "

Broadcast Pix Champions Ngalawan Video-Leuwih-IP dina ACM 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Chelmsford, Massa -. Juli 8, 2019 - Tony Mastantuono, manajer produk tina Broadcast Pix ™, bakal bagéan sawala dina pidéo video-over-IP dina Rebo, July 10, di Alliance pikeun Komunitas Media 2019 Konférénsi Taunan (Booth 15 ) dina Portland, bijih. Konférénsi jalan bakal ngiringan Juli 10-12, sareng Broadcast Pix bakal demo na switcher produksi BPswitch ™ terpadu di aula paméran ACM ...

Maca deui "

MultiDyne nunjuk WESCO Broadcast jeung AV salaku Master Distribution Firm

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Distributor global mimitina bakal difokuskeun Amérika Kalér, sareng mata asupan kana ékspansi ka wilayah internasional Hauppauge, NY, July 8, 2019 - Solusi MultiDyne Serat Optic anu bade nampi dorongan péstilitas penting di Amérika Kalér kalayan pasini WESCO Broadcast and AV as teguh distribusi master na. Division WESCO, hiji pausahaan Fortune 500 sareng anu sanés ...

Maca deui "

Live Media Group Holdings nyiptakeun National Live Produksi Footprint With Three Strategic Acquisitions

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TNDV: Televisi, Harb Produksi Services sareng Coastal Media Group ngahijikeun pasukan sareng Live Mobile Grup pikeun nawiskeun inovasi fasilitas pinuh-layanan kana jasa sareng solusi ku basisir LOS ANGELES, July 8, 2019 - Dina naon janji janten diantara akusisi strategis langkung inovatif ngarencanakeun taun ieu, Live Media Group Holdings ngumumkeun yén TNDV: Televisi, Services Harb Produksi and Coastal Media ...

Maca deui "

DigiBox nyokot pangiriman kaméra BirdDog P200 munggaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Harpenden UK, 08 Juli 2019 - DigiBox, salah sahiji distributor Inggris pangbadagna téknologi anu ngarah pasar-siaran pikeun industri siaran, pidéo, jeung pro-AV parantos diintunkeun kaméra produksi BirdDog EYES P200 NDI® munggaran nu aya di Europeropa. Kaméra BirdDog EYES P200 dilengkepan chip silikon BirdDog urang sorangan anu diwangun ti ...

Maca deui "

Video Editor kalayan Pangalaman After Effects

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: five67 Location: Miami FL US Tentang Kami :. Five67 nyaéta hiji pausahaan iklan anu pokuskeun pamasaran perumahan komérsial. Urang nyieun video sareng poto nu mantuan ngajual atawa nyéwa komérsial… Lainna >>

Maca deui "

Kartun Jaringan pasangan Globecast kanggo layanan teknis saluran pop-up di Asia

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Globecast ngumumkeun yén Kartun Jaringan parantos ngalegaan perkawinan anu parantos sareng Globecast sareng peluncuran dua inovatif, pasar-budak pop-up. Saatos diskusi dina taun ieu sareng Globecast anu neuleuman kemungkinan, Cartoon Network ngaluncurkeun saluran pop-up di Singapura kalayan Singtel sareng Filipina ku Cignal. Di Singapura, saluran, katelah "Pop & Watch", nyaéta sayaykeun haratis ...

Maca deui "