imah » 2019 » Juli (Kaca 4)

Archives Bulanan: Juli 2019

Harewos ngembangkeun panyimpen GB Labs SPACE

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aldermaston, UK, 29 Juli 2019 - GB Labs, produsén solusi panyimpen média anu kuat sareng cerdas pikeun alur kerja média sareng hiburan, parantos ngumumkeun yén Haris Berbasis London, olahraga sareng acara produksi TV live, parantos langkungna ngembangkeun GB Labs 'MidiSPACE na Sistem panyimpen 3RU sareng 64TB MidiSPACE 3RU tambahan, nyangking kapasitas panyimpen sacara sakabéhna pikeun 384TB. Sistem MidiSPACE 3RU dibekalkan ...

Maca deui "

Fotografi / Produser Pidéo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Brooklyn Botanic Garden Lokasina: Brooklyn NY AS seksistén departemén fotografi sareng video alat. Bébas sareng Adobe software suite kaasup Photoshop sareng Adobe Premiere Pro .... Langkung >>

Maca deui "

Produser Promosi Junior

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Katz Broadcasting Location: Atlanta GA US Photoshop and After Effects:. Pangaweruh Photoshop sareng After Effects mangpaatna. Video shooting ngalaman tambah .... Langkung >>

Maca deui "

Junior Video produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: ReminderMedia Location: King of Prusia PA US Produksi Video :. Koordinat sagala aspek produksi video. 1-3 sababaraha taun pangalaman dina produksi video sareng disain…. Langkung >>

Maca deui "

video produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Pausahaan: Robbins Research International Location: San Diego CA US Produksi Video :. Ngedit video ** sarta produksi *. Video Producer *. Edit Edit:…. Langkung >>

Maca deui "

Produser Media sosial

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: YR Media (samemehna Radio Youth) Location: Oakland CA US Pangalaman éditan di Adobe Suite (Premiere, After Effects na Photoshop). Jieun eusi sosial aslina kaasup video, grafik, animasi sareng ... Deui >>

Maca deui "