imah » 2019 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2019

Saatos Balukar: Ngédit, Animator, & Kompositor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Digital Worlds Institute Lokasi: Gainesville FL US Adobe Saatos Balukar - Kaahlian Anu Diperyogikeun: Tugas primér diwangun ku nyusun sareng ngédit pidéo, keying layar héjo, sareng grafis gerak animasi. Seueur >>

Maca deui "

Insinyur Mesin - Charlotte, NC

Posisi: {job_title} Perusahaan: Amazon.com Services, Inc. Lokasi: Concord NC US Téknik, pabrikan, produksi atanapi lingkungan distribusi. Nonton pidéo dina anggota tim kami di youtube.com/AmazonFulfillment. Seueur >>

Maca deui "

Koordinator, Produksi Post

Posisi: {job_title} Perusahaan: Fox Digital Studio Lokasi: Los Angeles CA US Pangetahuan kerja ngeunaan kaméra UHD / 4K, UHD / 4K alur kerja, Avid, Final Cut Pro, Premiere, After Effect, LTO, DCP. Asistén Editor sareng / atanapi Produksi Pangatur: Seueur >>

Maca deui "

NAB Pintonan New York: Elang Suling Douglas

Douglas Spotted Eagle Broadcast Beat "Propil NAB Show New York" mangrupikeun sababaraha wawancara sareng profesional anu nonjol dina industri produksi anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Minangka Diréktur Pamrograman Pangajaran pikeun Grup Media Sundance, Douglas Spotted Eagle mangrupikeun guru primér UAS sareng konsultan industri pikeun Sundance ...

Maca deui "

Atlit Olimpiade Husus Ngahijikeun sareng Ngadésain sareng Desain Logo Asli pikeun 2022 Olimpiade AS USA

Komite Panitia Olimpiade 2022 AS Kaulinan anyar nembé ngintunkeun logo aslina sareng anu teu pernah aya dina 2022 USA Games anu mangrupikeun, pertama kalina dina sajarah 50 taun-taun, diideuan sareng dirarancang ku salapan atlit Olimpiade Khusus anu artistik sareng berbakat. Atlit ti sakumna nagara ngariung pikeun bengkel tilu dinten di Orlando, dimana aranjeunna ngagabung kakuatan sareng profésional ...

Maca deui "

Animator / Gerak Grafis Intern

Posisi: {job_title} Perusahaan: Segar Tape Media Lokasi: Denver CO US Pangertian cekap ngeunaan animasi 2D sareng 3D, Adobe After Effect, Photoshop, Premiere, Illustrator (Maya, Bioskop 4D sareng Element3D mangrupakeun tambihan, tapi henteu ... Langkung >>

Maca deui "

Videographer (Carita cerita / VLOG)

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Kotak Ekstrem: Hastings MN US Kedah ngagaduhan produksi video sareng pangalaman ngédit. Jieun pidéo promosi pikeun perusahaan. Umumna urang mayar per video atanapi proyek. Seueur >>

Maca deui "

Pengawas Produksi Pos - Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: JDS Kreatif Akademi Lokasi: Temecula CA US Anjeun kedah akrab sareng sadayana suite kreatif Adobe, tapi gaduh padamelan anu tiasa dianggo sareng ngalaman ngedit sareng damel sareng Premiere, Saatos Balukar,… Seueur >>

Maca deui "

Leupas Videographer / Redaksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: WashTone Media Lokasi: Dedham MA US Calon (s) bakal tanggung jawab nyiptakeun kontén pidéo anu bermutu tinggi. Videographer bakal némbak, ngédit sareng unggah sababaraha carita video unggal minggu, sering… Langkung >>

Maca deui "

Koordinator pos Produksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: Gangguan murangkalih Lokasi: Brooklyn NY AS Garapan sareng panggunaan kaméra pidéo / SLR / sareng parangkat lunak ngedit video. Jalma ieu teras narjamahkeun ieu kana tahap produksi pos, kalebet nyieun, ... Langkung >>

Maca deui "

Leupas Videographer / Redaksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: Capture Films LLC Lokasi: Provo UT US Capture Films LLC nyaéta perusahaan produksi pidéo leutik tapi kuat. Kami ogé ngahasilkeun pidéo kawinan, pilem pondok sareng video musik. Ieu tiasa kaasup pucuk pikeun: Seueur >>

Maca deui "

Asisten Produksi video

Posisi: {job_title} Perusahaan: Kenangan Video Lokasi: Coral Springs FL US A asisten produksi video kedah gaduh pangalaman produksi video dasar, boh sakola atanapi dilatih on-the-job. Henteu jumlah pagawéan minimum dijamin. Seueur >>

Maca deui "

video Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Caldera Films Lokasi: Miami FL US Kami hiji perusahaan produksi video anu aya di Midtown Rajana. Urang milarian editor SMP anu siap ngamimitian éditan langsung. Seueur >>

Maca deui "

Masa Depan Hiburan Digital sareng Living Smart dina Pokus di 'Think Asia, Think Hong Kong'

Wawasan sareng Sumber Anyar Dibagi Usaha Ngembang Sacara Sacara Global Kumaha "cerdas" hirup janten? Kumaha carana unggal aspek kahirupan masarakat - kalebet hiburan - janten virtual sareng langkung cerdas? Sareng kumaha usaha Amérika Serikat kéngingkeun kauntungan tina tren global sareng kasempetan dina "cerdas" hirup sareng hiburan digital? Kapala eksekutif 10 perusahaan ngembang pesat di Hong ...

Maca deui "

V-Nova ngumumkeun palaksanaan munggaran standar MPEG-5 Bagian 2 (LCEVC) salaku bagian tina P + SDK na

• P + kalebet pelaksanaan anu munggaran dioptimalkeun munggaran industri pikeun panyandi sareng nyekodkeun MPEG-5 Bagian 2 anu bakal datang, bari ngiringan kompleksitas video (LCEVC) standar • LCEVC mangrupikeun codec agnostik sareng nawiskeun efisiensi komprési anu langkung ageung pikeun aliran aliran distribusi pidéo, sedengkeun sacara sakaligus ngirangan sacara gancang. biaya encoding • P + nambihan kauntungan efisiensi komprési salajengna sareng sajumlah fitur anyar kalebet mobile ...

Maca deui "

Obrolan iSize Technologies di IBC dina jaringan saraf jero ningkatkeun sareng ngagancangkeun standar coding video anu tos aya pikeun pidéo internét

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 8.F25 - iSize Technologies, panyadia basis London intelektual sareng pangiriman téknologi, nantangkeun industri kalayan kertas dina IBC 2019 ngajéntrékeun kumaha jaringan saraf jero bakal ningkatkeun sareng ngagancangkeun pidéo anu aya. standar coding pikeun video internét, sadayana tanpa ngiringan nanaon dina prosés na. Numutkeun kana iSize Technologies Co-Founder sareng CTO Dr ...

Maca deui "