imah » 2019 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2019

Insinyur Mesin - Charlotte, NC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Amazon.com Services, Inc. Lokasi: Concord NC US Téknik, pabrikan, produksi atanapi lingkungan distribusi. Nonton pidéo dina anggota tim kami di youtube.com/AmazonFulfillment. Seueur >>

Maca deui "

Saatos Balukar: Ngédit, Animator, & Kompositor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Digital Worlds Institute Lokasi: Gainesville FL US Adobe Saatos Balukar - Kaahlian Anu Diperyogikeun: Tugas primér diwangun ku nyusun sareng ngédit pidéo, keying layar héjo, sareng grafis gerak animasi. Seueur >>

Maca deui "

Koordinator, Produksi Post

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Fox Digital Studio Lokasi: Los Angeles CA US Pangetahuan kerja ngeunaan kaméra UHD / 4K, UHD / 4K alur kerja, Avid, Final Cut Pro, Premiere, After Effect, LTO, DCP. Asistén Editor sareng / atanapi Produksi Pangatur: Seueur >>

Maca deui "

Atlit Olimpiade Husus Ngahijikeun sareng Ngadésain sareng Desain Logo Asli pikeun 2022 Olimpiade AS USA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Komite Panitia Olimpiade 2022 AS Kaulinan anyar nembé ngintunkeun logo aslina sareng anu teu pernah aya dina 2022 USA Games anu mangrupikeun, pertama kalina dina sajarah 50 taun-taun, diideuan sareng dirarancang ku salapan atlit Olimpiade Khusus anu artistik sareng berbakat. Atlit ti sakumna nagara ngariung pikeun bengkel tilu dinten di Orlando, dimana aranjeunna ngagabung kakuatan sareng profésional ...

Maca deui "

Videographer (Carita cerita / VLOG)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Kotak Ekstrem: Hastings MN US Kedah ngagaduhan produksi video sareng pangalaman ngédit. Jieun pidéo promosi pikeun perusahaan. Umumna urang mayar per video atanapi proyek. Seueur >>

Maca deui "

Animator / Gerak Grafis Intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Segar Tape Media Lokasi: Denver CO US Pangertian cekap ngeunaan animasi 2D sareng 3D, Adobe After Effect, Photoshop, Premiere, Illustrator (Maya, Bioskop 4D sareng Element3D mangrupakeun tambihan, tapi henteu ... Langkung >>

Maca deui "

Pengawas Produksi Pos - Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: JDS Kreatif Akademi Lokasi: Temecula CA US Anjeun kedah akrab sareng sadayana suite kreatif Adobe, tapi gaduh padamelan anu tiasa dianggo sareng ngalaman ngedit sareng damel sareng Premiere, Saatos Balukar,… Seueur >>

Maca deui "

Koordinator pos Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Gangguan murangkalih Lokasi: Brooklyn NY AS Garapan sareng panggunaan kaméra pidéo / SLR / sareng parangkat lunak ngedit video. Jalma ieu teras narjamahkeun ieu kana tahap produksi pos, kalebet nyieun, ... Langkung >>

Maca deui "