imah » 2019 » Agustus (Kaca 20)

Archives Bulanan: Agustus 2019

Asisten Produksi News

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi KUSI-TV: San Diego CA US Bakal cimata sareng nyebarkeun skrip kana pamujaan warta sareng produksi, log kaset énggal pikeun carita warta, maluruh pidéo file anu dipundutkeun ku produsén atanapi wartawan, bantosan… Deui >>

Maca deui "

Francesca Milde Digunakeun Pelatihan di RSP Atikan pikeun Ngajalankeun Karir Suksés minangka Artis VFX

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tilas Siswa RSP Balik deui ka RSP salaku komposit Adelaide, Australia Kidul — Sakedik langkung ti tilu taun kana karir profésionalna, Francesca Milde parantos nyusun daptar kiridit anu édés salaku komposer épék visual. Pribumi Adelaide, anu ngiringan Rising Sun Gambar di bulan ieu saatos nganggo gambar sareng Luma Pictures, Melbourne, parantos nyumbang ka pilem sapertos Alien: ...

Maca deui "

video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Company: 7 HILLS PRODUCTIONS Lokasi: Irvine CA US Urang damel sareng merek pikeun nyieun pidéo pikeun kaperluan pamasaran. Pangetahuan ngeunaan Alat Adobe, Da Vinci (Henteu kedahna) Photoshop jsb Tech-savvy média média anu saé… Langkung >>

Maca deui "

Tingkat Éntri / Desain SMP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Perilikan Kasenian Lokasi: AS Kamampuhan nyiptakeun bahan presentasi dina Photoshop, 3D Studio Max atanapi program rendering sanés. Pangalaman magang atanapi dugi sataun pangalaman pangalaman dina… Langkung >>

Maca deui "

Brand / Pasang-Produksi Kreatif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi VideGro: Beacon NY US Bakal ngabutuhkeun kréatif desain pikeun produksi postingan video, storyboard, cetak / salinan wéb, sareng seueur deui. Milarian jalma anu tuang, bobo, sareng ngambekan rarancang ... Seueur >>

Maca deui "

Panaliti sareng Pangwangunan Mesin

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lincoln Electric Lokasi: Cleveland OH US Usaha sareng pamangku kapentingan internal sanés pikeun nyetél sareng ngadukung garis produksi. Ngartos ngeunaan alat komputer anu aya hubunganana sareng aplikasi kaulinan vidéo tambah. Seueur >>

Maca deui "

Video Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Huntington Pacific Media Lokasi: Irvine CA US Milarian intern anu gaduh sababaraha pangalaman dina produksi video sareng nyunting tapi hoyong mangtaun pangalaman sareng pangaweruh dina industri agensi pamasaran. Seueur >>

Maca deui "