imah » 2019 » Agustus (Kaca 5)

Archives Bulanan: Agustus 2019

Dalet Ngungkabkeun Barisan Produk Diupdate anu Ngalabarkeun Multi Platform sareng Ranté Kontén Kandungan Digital di IBC2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ooyala Flex Media Platform nyepetkeun OTT sareng alur distribusi multi-platform; Grafikna ditingkatkeun sareng advance éditan jauh Dalet Unified News Operasi; Dalet Media Cortex nambahan eusi sareng alur produksi produksi Paris, Perancis - 28 Agustus, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional kontén, bakal nunjukkeun kumaha barisan produk média anu nembé dikembangkeun tiasa ngatur ...

Maca deui "

Sennheiser sareng Royal Opera House Muscat Host Seminar dina 3D sareng Audio Wireless

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sacara caket nuturkeun popularitas maya sareng kanyataan kanyataan (VR / AR), audio immersive parantos janten salah sahiji tren anu paling panas dina industri audio taun ieu. Nanggepan minat anu tumuwuh dina rohangan téknologi maturing anu gancang ieu, Sennheiser berpasukan sareng Royal Opera House Muscat ngadamel acara tilu dinten kanggo perusahaan sewa, penyiar, konsultan AV, sareng insinyur audio. ...

Maca deui "

Terusan + Myanmar FG milih LAPIS Profuz Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LAPIS Profuz Digital mangrupikeun sistem pilihan pikeun Terusan + Myanmar FG Terusan + Myanmar FG milih Profuz LAPIS pikeun ngatur lokalisasi rébuan jam kontén, mastikeun subtitling kualitas & patuh format pikeun sistem playout Spésialisasi integral PBT EU senang pikeun ngumumkeun nyoko kana. Sistem Profuz LAPIS di CANAL + Myanmar FG, nandaan heula nyebarkeun ...

Maca deui "

Pliant Technologies CrewCom Hits A Home Run di MLB Sadaya-Star Game

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CLEVELAND, AUGUST 28, 2019 - CP Communications, panyadia ngarah tina solusi produksi acara live, nembé ngancik kana sistem interkabel nirkabel Pliant Technologies 'CrewCom pikeun nyayogikeun komunikasi nirkabel anu kabuktosan pikeun panganyarna Game-MLB All-Star Game sareng acara live langsung, kalebet Home Ngajalankeun upacara Derby sareng pre / post-game. Nyayogikeun liputan RF sapanjang stadion ogé tambahan lokasi produksi situs,, ...

Maca deui "

Calrec Parobihan Game pikeun Gangguan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SANTA CLARITA, CA, OGOS 28, 2019 - Game Geger parantos ngalaksanakeun RPRNUMX penyampuran siaran jauh Skrec's sareng Artemis nyampur konsol pikeun nyiptakeun aliran pamecahan taneuh dina upaya pikeun ngatasi tilu tantangan utama produksi "di-bumi" - latency. angkutan sareng kendali. Rusuhan Kaulinan, salah sahiji pamekar game utama eSports sareng panitia turnamén, parantos pelopor produksi jauh ...

Maca deui "

Nevion nempatkeun sorotan dina studi kasus hirup nyata di IBC2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Oslo, Norwégia, 28 Agustus 2019 - Nevion, panyadia anu meunang-penghargaan tina solusi produksi media virtualisasi, bakal ngahaturanan stanana (1-B79) di IBC2019 pikeun ngabagikeun carita hirup-nyata proyék-proyék anu nembé dilakukeun sareng kumaha solusi na ngagaduhan geus dipaké pikeun ngarobih alur kerja para nasabah. "Arsiték Produksi Media Virtualisasi" bakal ngagunakeun studi kasus nyata-dunya sareng jaringan demo ...

Maca deui "

Densitron ngenalkeun dua monitor HDMI WUXGA anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kent, UK, 28 Agustus 2019 - Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) sareng téknologi tampilan ayeuna ngenalkeun 7 ”sareng 10.1” WUXGA tampilan monitor pikeun siaran, kontrol sareng ngawaskeun, panguji sareng pangukuran, sareng aplikasi industri. Kadua monitor gaduh konektipitas HDMI anu alus, saklar dina pesawat, kontras anu luhur, résolusi 1200 × 1920, jenuh warna anu ningkat, jenuh MIPI opat jalur asli, ...

Maca deui "