imah » 2019 » September

Archives Bulanan: September 2019

Desain Blackmagic Bakal Fitur Anyar Éncér Di NAB Show New York

Kalayan bulan Oktober di pojok, NAB Show New York nuju ngiringan janten kagiatan anu pikaresepeun pikeun para téknologi téknologi sareng média anu ngahadiran. Desain Blackmagic dipikanyaho pikeun nyiptakeun produk édisi pidéo kualitas pangluhurna, koréksi warna, kaméra pilem digital, konversi pidéo, pangawas pidéo, pangatur produksi langsung, perékam disk, router, monitor gelombangform, sareng scanner film real-time pikeun fitur ieu ...

Maca deui "

Calrec Neruskeun Push pikeun Interoperabilitas IP Leres Lulus Uji Interop JT-NM panganyarna

HEBDEN BRIDGE, UK, Séptémber 30, 2019 - Calrec suksés ngumumkeun yén parantos ngalangkungan JT-NM Interop anyar - Joint Tugas Force on Networked Media - Uji IP sareng ayeuna kalebet bagian tina Katalog JT-NM Diuji, anu dipedar dina IBC 2019. "Naon anu dilakukeun ku JT-NM - dirojong ku VSF, SMPTE, AMWA sareng ...

Maca deui "

Spesialis Produksi Pidéo Langsung

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Kumpulan Produksi kabel: Cedar Rapids IA US Salaku Spesialis Pamréntahan Video Acara Langsung di Grup Produksi Wired, tanggung jawab padamelan bakal kalebet: Lima taun dina acara langsung sareng / atanapi produksi video. Seueur >>

Maca deui "

Spesialis Produksi video

Posisi: {job_title} Perusahaan: Plorongan Pergigian Florida & Bedah Lokasi Lisan: Lakeland FL US Spesialis produksi Video pikeun Gigi Ayeuna. Ngalaksanakeun produksi video berbasis lapangan sareng operasi sadaya video sareng audio alat portabel; Seueur >>

Maca deui "

Audio Rekaman Insinyur

Posisi: {job_title} Perusahaan: MediaInVision PLC Lokasi: Los Angeles CA US Usaha sareng jadwal sareng sutradara pikeun ngajadwalkeun jadwal produksi anu didirikeun. Pastikeun yén sadaya paréntah produksi khusus parantos dituturkeun sateuacanna ... Langkung >> langkung

Maca deui "

Spesialis Produksi Video Élmu

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Addgene: Watertown MA US Salaku Élmu Khusus Produksi Video, anjeun bakal: Ngalaman sareng perangkat lunak animasi sapertos Saatos Balukar. Addgene mangrupikeun organisasi nirlaba anu henteu maju, anu sanés ... Langkung >>

Maca deui "

Produksi Produser Media Internasional

Posisi: {job_title} Perusahaan: KOLN / KGIN / KSNB / KNOP / KNPL / KIIT TV Lokasi: Lincoln NE US KOLN / KGIN-TV mangrupikeun aplikasi pikeun Internasional Produsén Produser. Miluan Tim Pengawasa MediaProduksi Tim di grup rating rating luhur di… Deui >>

Maca deui "

Spesialis Produksi - Tingkat Éntri

Posisi: {job_title} Perusahaan: WaferTech, LLC Lokasi: Camas WA US Fungsi utama anjeun salaku Spesialis Produksi nyaéta pikeun ngajalankeun peralatan produksi, anu urang sebut "alat", dina prosés manufaktur sirkuit terintegrasi. Seueur >>

Maca deui "

Sistem Video AJA Masihkeun Amplifier Distribusi Anyar

Kusabab parantosna 1993, AJA Video Systems parantos nyayogikeun pabrik-produsen sareng mitra pamekar nganggo téknologi unik dina industri video profésional anu parantos nyepungkeun integrasi kana lineups produk na. Perusahaan media di sakumna dunya, sareng jaringan, penyiar, imah produksi, operator treuk mobile, édisi film, cinematographers, sareng anu sanés, ngandelkeun reliabilitas, kalenturan, sareng pagelaran ...

Maca deui "

produksi Insinyur

Posisi: {job_title} Perusahaan: Sistim Broadcasting Public Kapuloan Virgin: VI US Sistem Publik Broadcasting Public Islands ngagaduhan pambuka kanggo Insinyur Produksi. Nyetél sareng ngajalankeun alat produksi studio jauh pikeun di-studio sareng ... Langkung >>

Maca deui "

Audio Produksi Insinyur, SCPR # 140-20

Posisi: {job_title} Perusahaan: Amérika Public Media Lokasi: Pasadena CA AS Rékam, nyampur, ngedit, industri produksi pos, sareng sahenteuna dua taun pangalaman dina industri siaran. Salasa, Oktober 1 di 10pm PT. Seueur >>

Maca deui "

Produksi Studio Intern

Posisi: {job_title} Perusahaan: 4000 West Production Studio Lokasi: Burbank CA US Interns urang bakal diajar sareng damel di produksi video, perencanaan acara, manajemén bakat, pamasaran média sosial, sareng penjualan. Seueur >>

Maca deui "

Desainer Éntri Level Interior

Posisi: {job_title} Perusahaan: Wolf di Lokasi Desain Domba: Boston MA US Render ngarencanakeun sareng naékna di Photoshop. Wolf in Design Domba milari hiji Desain Désain Paringkat Éntri pikeun studio South End urang dina bagian lengkep atanapi lengkep… Langkung >>

Maca deui "

Koréa Kidul ngenalkeun jasa waspada darurat ATSC 3.0 darurat munggaran di dunya

Dina mangsa upacara awal minggu ieu, Koréa Kidul ngumumkeun peluncuran Sistem Émbaran Darurat anu énggal (Photo kiridit Korea IT Times) Seoul Korea Kidul; Séptémber 27, 2019: Minggu ieu di Koréa Kidul, panggunaan ATSC 3.0 pikeun kiriman Tél darurat sareng Komunikasi janten kanyataan. Upacara bubuka Minggu 2019 Promosi Industri Broadcast Korea kaasup ...

Maca deui "

Teknisi Broadcast Video

Posisi: {job_title} Perusahaan: Break The Product Floor Lokasi: Denver CO US Break the Floor Productions mangrupikeun salah sahiji perusahaan hiburan tarian anu terkenal di dunya, ngalengkepan produksi téater teater, pelatihan nari, foto ... Seueur >>

Maca deui "

Desainer Éntri Level Grafika

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Florist Da Vinci: Silver Spring MD US Pangetahuan lanjut ngeunaan Adobe Illustrator sareng Photoshop. Perusahaan Produksi Acara satempat milarian Desainer Grafis tingkat-éntri. Seueur >>

Maca deui "