imah » 2019 » September

Archives Bulanan: September 2019

Desain Blackmagic Bakal Fitur Anyar Éncér Di NAB Show New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kalayan bulan Oktober di pojok, NAB Show New York nuju ngiringan janten kagiatan anu pikaresepeun pikeun para téknologi téknologi sareng média anu ngahadiran. Desain Blackmagic dipikanyaho pikeun nyiptakeun produk édisi pidéo kualitas pangluhurna, koréksi warna, kaméra pilem digital, konversi pidéo, pangawas pidéo, pangatur produksi langsung, perékam disk, router, monitor gelombangform, sareng scanner film real-time pikeun fitur ieu ...

Maca deui "

Spesialis Produksi Pidéo Langsung

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Kumpulan Produksi kabel: Cedar Rapids IA US Salaku Spesialis Pamréntahan Video Acara Langsung di Grup Produksi Wired, tanggung jawab padamelan bakal kalebet: Lima taun dina acara langsung sareng / atanapi produksi video. Seueur >>

Maca deui "

Audio Rekaman Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: MediaInVision PLC Lokasi: Los Angeles CA US Usaha sareng jadwal sareng sutradara pikeun ngajadwalkeun jadwal produksi anu didirikeun. Pastikeun yén sadaya paréntah produksi khusus parantos dituturkeun sateuacanna ... Langkung >> langkung

Maca deui "

Spesialis Produksi video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Plorongan Pergigian Florida & Bedah Lokasi Lisan: Lakeland FL US Spesialis produksi Video pikeun Gigi Ayeuna. Ngalaksanakeun produksi video berbasis lapangan sareng operasi sadaya video sareng audio alat portabel; Seueur >>

Maca deui "

Spesialis Produksi Video Élmu

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Addgene: Watertown MA US Salaku Élmu Khusus Produksi Video, anjeun bakal: Ngalaman sareng perangkat lunak animasi sapertos Saatos Balukar. Addgene mangrupikeun organisasi nirlaba anu henteu maju, anu sanés ... Langkung >>

Maca deui "

Produksi Produser Media Internasional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: KOLN / KGIN / KSNB / KNOP / KNPL / KIIT TV Lokasi: Lincoln NE US KOLN / KGIN-TV mangrupikeun aplikasi pikeun Internasional Produsén Produser. Miluan Tim Pengawasa MediaProduksi Tim di grup rating rating luhur di… Deui >>

Maca deui "

Spesialis Produksi - Tingkat Éntri

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: WaferTech, LLC Lokasi: Camas WA US Fungsi utama anjeun salaku Spesialis Produksi nyaéta pikeun ngajalankeun peralatan produksi, anu urang sebut "alat", dina prosés manufaktur sirkuit terintegrasi. Seueur >>

Maca deui "