imah » 2019 » September (Kaca 3)

Archives Bulanan: September 2019

Globecast promosikeun perusahaan Samaun 18 taun Samentawis Shakunt Malhotra ka Sutradara Ngatur, Asia

Globecast, panyadia solusi global pikeun média, ngumumkeun yén promosi KTP 18 taun anu veteran Shakunt Malhotra ka Sutradara Ngatur, Asia, langsung geuwat. Dina peran anyarna, anjeunna bakal ngiringan operasi di sakuliah Asia sareng ngokolakeun opat bidang fokus: jasa teleport, jasa manajemén média, operasi saluran sareng rékayasa sareng téknologi anyar. Philippe Bernard, Pupuhu sareng CEO, Globecast, saurna, "dibédakeun Shakunt ...

Maca deui "

desainer produk

Posisi: {job_title} Perusahaan: Inspirato Lokasi: Denver CO US Mahasiswa ngagunakeun alat desain kaasup Sketch, Photoshop, Illustrator, InDesign, sareng karep pikeun milarian sareng nyobian alat anyar. Pengalaman ios nyaéta tambah. Seueur >>

Maca deui "

Videographer Freelance (Pidéo Pidéo)

Posisi: {job_title} Perusahaan: Sauce Outfitters Lokasi: New York NY US 1-2 video saminggu. Tujuanana kami nyaéta pikeun ngaleupaskeun video musik 2 saminggu. Videographer kedah akrab sareng (gaya video musik édisi, premiere pro sareng seueur deui ... Langkung >> >>

Maca deui "

Désain Téknis pikeun Perusahaan Kostum Anak

Posisi: {job_title} Perusahaan: Kostum Putri Paradise Lokasi: Benteng Collins CO Asuransi Kaséhatan AS AS saatos 90 dinten. Mayar liburan saatos 12 bulan. Mayar sareng Liburan mayar saatos 90 dinten. Ngatur, labél, sareng katalog pre-produksi sareng… More >>

Maca deui "

Insinyur Desain Mesin

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lasergraphics, Inc. Lokasi: Irvine CA US Lasergraphics milarian mesin Téknik Desainer full-time kuring anu iscreative, jalanna akurat, sareng diajar gancang. Seueur >>

Maca deui "

Asistén Studio Desain

Posisi: {job_title} Perusahaan: COIL + DRIFT Lokasi: Brooklyn NY US Coil + Drift mangrupikeun studio desain anu diakui sacara internasional dumasar kana Sunset Park, Brooklyn. Rarancang ngadesain lampu kontemporer anu mewah sareng parabotna sareng anu sanés ... More >>

Maca deui "

Tingkat Éntri - Operator Kaméra / Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Awakened Films Lokasi: Basking Ridge NJ US Pengalaman syuting sareng ngédit nganggo hardware katut parangkat lunak produksi (Highon, Red, Sony, Adobe, Apple, jrrd). Aksés ka ton gear tiis. Seueur >>

Maca deui "

3.1 Beureum Giant XNUMX Ngenalkeun Tilu Téks Téknik Anyar sareng Alat Grafik Gerak

Pembaruan kana Red Giant Universe méré langkung seueur cara pikeun nyiptakeun grafik gerak anu éndah kalayan parangkat anyar anu kalebet prasetél 92; tambah, prasetél anyar 35 parantos parantos ditambah ka Universe HUD Components. Portland, ATAWA - Séptémber 25, 2019 - Red Giant dinten dileupaskeun Universe 3.1, pamutahiran pikeun plugin-gancangan GPU maranéhanana pikeun rai sareng seniman grafis gerak. Giant Beureum ...

Maca deui "

ATEME NEMBATAT INTEGRASI ZIXI DENGAN ITS DITULUSKAN TITAN

Zixi, pamimpin industri pikeun tiasa diandelkeun, pidéo kualitas siaran langsung tina sadaya jaringan IP, ngumumkeun ékspansi kemitraan sareng ATEME, pamimpin muncul dina solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT sareng kasedhiyan integrasi Zixi kalayan ATEME's TITAN anu dianggo ku TV linier anu paling kasohor sareng panyadia OTT di penyebaran kompleks. Lengkep ...

Maca deui "

Matrix sareng WideOrbit ngalegaan Mitra Usaha pikeun Ngalangkutkeun Aliran Data CRM pikeun Perusahaan Media nganggo Integrasi API Anyar

Matrix sareng WideOrbit

Matrix sareng WideOrbit ngumumkeun hubungan anyar, dimekarkeun pikeun ngambungkeun sambungan antara platform penjualan iklan média Matrix, Monarch, sareng sistem pangiriman sareng tagihan WideOrbit, WO Traffic. Konsérpasi anu anyar, mangrupikeun panyimpunan prosés sareng alur kerja ditambah sareng integrasi API, bakal ningkatkeun throughput sareng visibilitas bari ningkatkeun efficiencies operasional kanggo Digital, TV Broadcast, kabel, Radio, Publishing, sareng Out of ...

Maca deui "

Komunikasi CP sareng Partéi DC Rentals pikeun Produksi Acara Langsung Turnkey

Komunikasi acara RF7 nganggo merek anyar sareng trailer produksi bakal ngadukung kaamanan acara sareng komunikasi babarengan sareng audio, video sareng data kanggo kagiatan skala ageung. St Petersburg, Florida, Séptémber 25, 2019 - CP Komunikasi, pamimpin solusi inovatif sareng jasa pikeun produksi acara live anu kompleks, parantos bareng sareng ahli komunikasi DC Rentals pikeun nganteurkeun turnkey AV, pangiriman kontén, sareng jasa kaamanan ...

Maca deui "

Pangukuran Spectral Nambihan Kaméra Nguji Loudspeaker Ka Portopolio Produk na

Pangukuran Spectral (baheulana Test & Pangukuran Prism Sound) parantos nandatangani perjanjian lisénsi kalayan Hill Acoustics basis UK ngamungkinkeun éta ka produsén sareng ngajual Kaméra Uji Loudspeaker perusahaan. Rangup Létik Acoustics 'LTC nyertakeun pilihan Kaméra Nguji Tetrahedral (TTC) ogé géométri sanésna anu nyayogikeun pangukuran sareng pangukuran pikeun lemari spiker. Graham Boswell, Ngatur ...

Maca deui "

Microsoft Sertifikasi Sennheiser TeamConnect Ceiling 2

Mikropon Timnheiser TeamConnect Ceiling 2 ayeuna diperakui pikeun Kaméra Microsoft Teams nalika dikaluarkeun nganggo DSP anu disertakeun Microsoft. Mikropon siling siling, anu nawiskeun gampang instalasi sareng téknologi beamforming dinamis dipatenkeun, tiasa sayogi ti Microsoft salaku solusi pikeun Microsoft Teams Kamar anu lengkep sareng DSP anu disertakeun Microsoft. TeamConnect Ceiling 2 ngirim kalenturan sareng kinerja berkat otomatis, beamforming adaptif. ...

Maca deui "

Lembut Jukut ngajadikeun Dijual-Breaking Sale LDX 86N 4K UHD kaméra ka ES Broadcast di IBC 2019

MONTREAL - 8: 00 BST Séptémber 25, 2019 - Rumput Lembur dinten ieu ngumumkeun yén pembekal alat penyiaran UK, penyewaan sareng sistem integrator, ES Broadcast, parantos ngadamel kaméra paling gedé pikeun kaméra LDX 86N 4K UHD. Perusahaan berbasis Watford parantos nanem modal dina kaméra 151 sareng paner produksi produksi 15 Kahuna pikeun nyiapkeun acara olahraga utama di 2020 sareng pikeun nyumponan paménta pikeun UHD. Anu ...

Maca deui "

Jr. Media Buyer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Vital Original Inc Lokasi: Los Angeles CA US Urang milarian hiji Jual Media Buyer anu gaduh pamahaman anu alus dina mésér média di Facebook. Ngembangkeun, ngalaksanakeun, ngalacak sareng ngaoptimalkeun kampanye digitalmarketing… Deui >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Produk Pilihan Pilihan Terbaik: Tustin CA US Kedah mahir dina Saatos Balukar. Cahaya, moto, sareng ngédit pidio promosi produk / video papanggihan dina Adobe Premiere. Saha kami sareng naon anu kami lakukeun? *. Seueur >>

Maca deui "