imah » 2019 » September (Kaca 3)

Archives Bulanan: September 2019

Téknik Broadcast Broad (Ragrag 2019)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Sinclair Broadcast Group Lokasi: Seattle WA AS Salami program ieu, anjeun bakal gaduh kasempetan kanggo ngerjakeun alat sapertos perangkat lunak otomatis, mesin virtual, alat jaringan, pamrosésan pidéo… Langkung >>

Maca deui "

Editor Pidéo - Fitur Dokuméntér

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Position: {job_title} Company: Rota6 Films Location: Brooklyn NY US Rota6 is a full service video production company based in Brooklyn that specializes in documentary storytelling. After Effects/Motion Graphics skill a plus. More >>

Maca deui "

Asistén Panalungtikan Desain Urban

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Desain Kantor Lokasi Global Kota: Manhattan NY AS Perangkat lunak sarat | Sketchup, Adobe Suite (nekenkeun kana Indesign, Illustrator, Photoshop post produksi sareng Saatos Balukar), GIS (visualisasi), Autocad,… Langkung >>

Maca deui "

"Buta ku Cahaya" Diréktur Gurinder Chadha Gabung Gambar Bully

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LOS ANGELES - Sutradara Inggris Gurinder Chadha, anu paling dikenal pikeun film kaasup Buta ku Lampu sareng Bend It Like Beckham¸ parantos ngalebetkeun pasar iklan AS pertama kalina via Gambar Bully. Perusahaan produksi anu berpangkalan di Los Angeles bakal ngudag komérsial, kontén branded sareng proyék-iklan anu berhubungan sareng Chadha, anu filmna ngagaduhan langkung ti $ 300 juta dolar di dunya, nyieun ...

Maca deui "

"Sneaky Pete" Warna Dilereskeun Dina DaVinci Resolve Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA, USA - Jumaah, Séptémber 27, 2019 - Desain Blackmagic ngumumkeun dinten ayeuna yén usum ka 3 siri Amazon Prime Pidéo sacara kritis "Sneaky Pete" diwarnaan di DaVinci Resolve Studio ku kolor senior senior Scott Ostrowsky ti Deluxe's ​​Level 3. Ostrowsky, tukang warna Samaun kalayan pangalaman langkung ti 25 taun, parantos nunjukkeun acara warna sapertos "Leungit", "The Blacklist", "Pahlawan" ...

Maca deui "

Pamutahiran Smartphone Verizon Dicebutkeun Di IBC 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kalayan IBC 2019 parantos réngsé, penting pisan pikeun ningali seueur platform média anu hebat sareng inovatif anu dipidangkeun dina konperénsi éta. Salah sahiji anu paling menonjol nyaéta Verizon Media. Di IBC 2019, média Verizon debut Verizon Smartplay, anu pangénggalna pikeun platform média na. Naon Verizon Smartplay? Verizon Smartplay, ogé ...

Maca deui "