imah » 2019 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2019

Medialooks Ngabantosan Sistem Indico Mindahkeun Hardware kaluar tina Ruangan Wawancara sareng MPlatform sareng WebRTC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Medialooks Ngabantosan Sistem Indico Mindahkeun Hardware tina ruangan Wawancara sareng MPlatform sareng Perbaikan WebRTC ngirangan syarat hardware sareng ningkatkeun pilihan kontrol sareng produktivitas Tallinn, Norway - Oktober 31, 2019 - Sistem Indico, pamekar sistem rekaman khusus dumasar di Norwégia, nembé ngancik ka Medialooks - sumber anu kasohor kanggo Kode Perkembangan Software anu gancang, gampang sareng dipercaya (SDK), ka ...

Maca deui "

SubtitleNEXT ngaluncurkeun v5.5 dina sababaraha acara kalebet Elevate, Intermedia sareng IBC -

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hadiran global SubtitleNEXT dikaluarkeun tina warisan 30 + taun, ngaluncurkeun v5.5 dina sababaraha acara kalebet Elevate, Intermedia & IBC - SubtitleNEXT diakui minangka platform Top Tier ku Basa Profesional Ditetepkeun salaku salah sahiji industri software paling dipercaya sareng timbul dina subtitling béta software subtitling. disebut salaku "lifesaver subtitler, versi SubtitleNEXT 5.5 diturunkeun dina sababaraha kajadian suksés ...

Maca deui "

Direksi Cut pamutahiran ka Baselight pikeun HDR sareng 4K

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sutradara Cut grading suite LONDON - 31 Oktober 2019: Diréktur pos London bebas Cut Films - milik sareng dioperasikeun ku staf kreatif na - parantos nandurkeun dina workstation grading Baselight DUA warna sareng panel kontrol Blackboard 2. Sutradara Cut damel primér dina televisi bentukna premium premium, ogé séri drama, dokumenter sareng pilem pilem, kalayan ningkatkeun ...

Maca deui "

Tahunan Spectator Spiker Spikuler Dunya Tingkat Sareng Kalayan Calrec

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HEBDEN BRIDGE, UK, OKTOBER 31, 2019 - Kalayan gamer profésional kéngingkeun pangenal selebriti sareng pamirsa gairah sajumlah langkung ti 200 juta di dunya, eSports mangrupikeun gelombang produksi olahraga saenggeusna. Nalika eSports naek di popularitas, langkung ageung, turnamén sareng siaran langkung kompleks, tiasa nyababkeun perusahaan ningali solusi siaran langkung tradisional, sapertos anu disayogikeun ku Calrec ...

Maca deui "

Facilis Tetep Ngajalankeun Manang Lacak

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HUDSON, MA (Oktober 31st, 2019) - Facilis, panyalindungan internasional pangopéa tina biaya ongkos-efektif, solusi panyimpanan konténerasi tinggi pikeun jaringan produksi média kolaborasi, dinten ngumumkeun yén Running Man, perusahaan pos-produksi butik di New York City, parantos ngagaduhan. investasi dina sistem panyimpenan anyar anu dibagikeun server Facilis HUB One. Running Man nawiskeun sadayana tina offline ka pagawean, mastering sareng ...

Maca deui "

KOMUNITAS RED BEE AND MENINGGI MEDIA ANYARI WNITED - INGGRIS PANGKILAN GRATIS PANGGUNGAN DUNIA UNTUK FOOTBALL WANITA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Badan hak olahraga Swedia Spring Media hasil gawé bareng sareng Red Bee pikeun ngjalankeun Wnited / juːˈnaɪtɪd / - jasa OTT global munggaran di dunya anu didamelkeun pikeun maén bal awéwé. Ieu diumumkeun dina Senén di Sportel Monaco 2019. Peluncuran dina Q1 2020, Wnited bakal ngahijikeun eusi kaméra multi-tingkat tinggi ti lég nagara golongan luhur di Éropa, Asia sareng Amérika ogé tim nasional ...

Maca deui "

Kamampuhan Éditor EditShare Terpercaya Aman tina Trailerhaus Fitur Film anu Penting

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fasilitas editor primér Jerman ngawangun préparasi manajemén konténer generasi anu sateuacana dina platform EditShare EFS berprestasi tinggi Boston, MA, USA - Oktober 31, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun pembuatan média sareng manajemén, ngumumkeun dinten yén fasilitas kreatif éditor Jerman anu terkemuka, Trailerhaus, parantos ngarobih infrastruktur manajemén média sareng ukuran kaamanan ...

Maca deui "