imah » 2019 » Nopember

Archives Bulanan: November 2019

Photo / Video Asistén Téhnologi (magang)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: POPsocial Inc Lokasi: Los Angeles CA AS Dasar-Panganteur Pangetahuan Adobe Creative Suite - Premiere, Saatos Pangaruh, Photoshop, Illustrator. Kami milarian jalma anu tanggung jawab kalayan luar biasa… Langkung >>

Maca deui "

Insinyur Panilitian & Pangembangan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Kenall Lighting Lokasi: Kenosha WI US Insinyur Panilitian sareng Desain biasana bakal konsép konsép konsép produk. Pastikeun desain tiasa didamel sareng nyiptakeun dokuméntasi produksi anu pas. Langkung >>

Maca deui "

Jr Manajer Sora sareng Pidéo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Wynn Las Vegas Lokasi: Las Vegas NV AS Kamampuh mendesain, insinyur, ngonpigurasikeun, sareng program sistem audio, video, sareng kontrol skala ageung dina lingkungan anu gancang kalayan parobahan anu teras-terasan. Langkung >>

Maca deui "

AJA's HDR Image Analyzer 12G Nyayogikeun Kualitas Tinggi 4K / UltraHD HDR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ampir tilu dasawarsa, Sistem Pidéo AJA parantos kagum dina industri pidéo propésional ku nyayogikeun sababaraha rupa pabrik ngarah sareng mitra berkembang ngaliwatan integrasi barisan produkna. Sababaraha conto perusahaan média propil tinggi, anu kalebet: Panyiaran Jaringan Pasca produksi imah operator treuk sélulér Cinematographers Pidéo pilem ti sakumna dunya robih kana AJA Video ...

Maca deui "

Perwakilan Pelanggan Perwakilan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: TCG Group Holdings, LLC Lokasi: Austin TX AS Pangetahuan umum ngeunaan aplikasi komputer - Microsoft Word, Microsoft Excel, Adobe Photoshop, Gmail. Kami milarian jalma anu termotivasi pikeun ngiluan… Lebih >>

Maca deui "

Tester Kamanusaan Kualitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: ODK Media Inc Lokasi: Fullerton CA US Pangalaman sareng téknologi streaming video. Peran ieu bakal dianggo raket sareng tim pamekaran sareng produksi sareng ngabantosan pikeun mastikeun yén wéb sareng sélulér urang… Langkung >>

Maca deui "

rékayasa intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Broadcast Sports International, LLC Lokasi: Hanover MD US Standar pidéo sareng format video digital. Di Broadcast Sports International (BSI), insinyur sareng tim operasi urang aya di ujung konci custom turnkey… Langkung >>

Maca deui "

Desainer -ndustrial / Asesoris

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: MVMT Watches Lokasi: Los Angeles CA US Advanced 2D gambar / keterampilan rendering (Illustrator, InDesign, PhotoShop. MVMT (dilafalkan "gerakan") didirikeun ku kapercayaan yén gaya teu kedah ngarusak… Langkung> >

Maca deui "