imah » 2019 » Nopember

Archives Bulanan: November 2019

FSR sacara Smart-Way Raceway Goal Underground

FSR's Smart-Way Raceway Go Underground Quick, easy and easy on-floor, system wire-management now available as an-solution solution with many enhancesement Woodland Park, NJ - November 21, 2019 - FSR, produsén ngarah tina sababaraha rupa solusi produk prasarana pikeun audio / pidéo, Informasi sareng Komunikasi Teknologi (TIK), pendidikan, perusahaan, kasawatuhan, sareng pasar pamaréntah, parantos ngumumkeun yén pamenang-pangajén ...

Maca deui "

Tedial Sertifikasi Ebantic salaku Pamekar Terpanjang Platform MAM Évolusi

Tedial Certified Ebantic as Advanced developer of Evolution MAM Platform Malaga, Spanyol - 21st November 2019 - Tedial, pimpinan solusi téknologi MAM mandiri, parantos ngumumkeun yén éta parantos sertifikasi Ebantik, panyadia solusi pikeun manajemén integral tina eusi audiovisual, salaku Advanced Pamekar tina platform EAM MAMAS anu fleksibel sareng configurable. Nganggo API Integrasi Integrasi Tedial, pihak katilu tiasa ...

Maca deui "

Pamimpin Payroll Inggris Sargent-Disc Diaku ku Cast & Crew

Inovasi Téknologi nyetir sareng Ékspansi Internasional Cast & Crew, panyadia alat parangkat lunak sareng jasa pikeun industri produksi hiburan, parantos Sargent-Disc basis UK, sakumaha diumumkeun ku Eric Belcher, Kapala Pegawai Eksekutif. Sargent-Disc mangrupikeun UK anu primér sareng panyadia internasional payroll pilem sareng televisi, akuntansi, perangkat lunak sareng jasa. Akuisisi aligns sareng visi strategis Cast & Crew pikeun ...

Maca deui "

Lalaki Dijieun Tingkatan Musik Ngawaskeun Pengawas Sakuliling Sareng PMC

Man Made Music, perusahaan anu berbasis Manhattan anu khusus dina rarancang sora, mérek sonik sareng nyiptakeun musik, parantos damel sareng padamel spiker Inggris PMC pikeun ningkatkeun stereo sareng sakurilingna mantau di salah sahiji dua ruangan kontrol na. Perusahaan parantos parantos dipasang PMC IB2S XBD-Hiji sistem anu aktif pikeun duanana stereo sareng 5.1 sareng nganggo PMC Wafer2 ...

Maca deui "

EFILM sacara Skip Kimball Infuse Vivid "Ford v Ferrari" Tingali dina Nostalgia halus

Abad ka-20 Fox "Ford v Ferrari" rinci ngeunaan carita kumaha desainer mobil Carroll Shelby (Matt Damon) sareng supir Ken Miles (Christian Bale) ngawangun mobil balap révolusi pikeun Ford Motor Company sareng nantang dominan kendaraan Ferrari di 1966 24 Jam lomba mobil mobil Le Mans di Perancis. Sutradara James Mangold sareng Cinematographer Phedon Papamichael, ASC, ...

Maca deui "

"Kaayaan Masyarakat" Pewarna Anthony Anthony Raffaele Ngagabung Sim, New York

New York - colorist Veteran, Anthony Raffaele, anu damelna kaasup Café Society, Mapplethorpe sareng Fahrenheit 11 / 9, parantos ngagabung sareng staf pagawean di Sim, New York. Kalayan sks sumebar ka sadaya fitur, televisi episodik sareng dokumenter luhur, Raffaele ngajantenkeun kamampuan sareng pangalaman ka Sim, babarengan sareng hubungan anu ngadegkeun sareng film film sareng sinematographers. "Aom mangrupikeun fit idéal pikeun kamekaran terusna ...

Maca deui "

Q India Ngajalankeun dina MX Player

TORONTO sareng LOS ANGELES, 21, Nopémber 2019 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) dinten ngumumkeun peluncuran Q India dina MX Player, salah sahiji platform OTT anu panggancangna ngembang di India sareng dunya. MX Player ayeuna gaduh langkung saé pangguna rata bulanan 175M di India nyalira sareng ningalkeun parangko luas anu nargétik demografi millennial India. Ieu nandaan tonggak penting deui ...

Maca deui "

TV TBS Jepang Ngawangun News Aliran Workflow sareng ATEM switchchers

Fremont, CA, 21, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén stasiun siaran TBS di Jepang parantos ngawangun aliran arus aliran berita sareng Blackmagic's ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM 1 M / E Production Studio 4Ks sareng ATEM 1 M / E Panél Advanced. Fasilitas anyar ieu dianggo pikeun ngalirkeun warta harian ogé masihan kontén warta streaming anu ngalipet ka Jepang ...

Maca deui "

Grafis Desainer - Full Time

Position: {job_title} Company: Victory World Church Inc Location: Norcross GA US Obtaining quotes, bids and working with vendors to create production timelines. Proofreading work to assure the production of accurate and high quality work. More >>

Maca deui "

Diréktur Seni / Desainer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi AETNA: Wellesley MA US Tanggung jawab pikeun ngiringan gugus kerja silang (desain sareng produksi), anjeun bakal nyetir desain eksekutif sareng pangwangunan solusi kreatif pikeun… More >>

Maca deui "

Desainer Digital - Freelance

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Brunner: Pittsburgh PA US Anjeun tiasa ngalih tina Photoshop ka Illustrator ka Premiere kalayan gampang. Anjeun nuju resep skésa papan tulis nalika anjeun ngararancang pidéo bentuk pondok. Seueur >>

Maca deui "

Desainer Digital

Posisi: {job_title} Perusahaan: Peralatan Inten Hideung Lokasi: Salt Lake City UT US Pangetahuan kuat ngeunaan tipografi, warna, sareng komposisi visual sareng Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, After Effect). Seueur >>

Maca deui "

Digital / Desainer Multipédia

Posisi: {job_title} Perusahaan: SS WHITE BURS INC Lokasi: Dallas TX US E-commerce / Desain Web, Digital / Media Sosial / Produksi video / Pariwara / Pembungkusan. Pangalaman sareng produksi video sareng ngédit PLUS (pikeun sosial urang… Langkung >>

Maca deui "

Desainer mékanis

Posisi: {job_title} Perusahaan: Larson Design Group Lokasi: Columbus OH US Mahasiswa dina CAD, Revit, MicroStation, Sketch up, Photoshop, sareng program software anu aya hubunganana. Anggo CAD, Revit, Sketch-Up, Photoshop sareng software sanésna ... Seueur >>

Maca deui "

Arsiték sareng Desainer Dalam Negeri

Posisi: {job_title} Perusahaan: Ayers Saint Gross Inc Lokasi: Baltimore MD US Pangetahuan ngeunaan Photoshop, Illustrator, InDesign sareng SketchUp pikaresep. Ayers Saint Gross mangrupikeun firma desain anu dipimilik sacara internasional, sareng… More >>

Maca deui "

Pertengah Desainer Lansekap / Arsitéktur

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi RCH: Los Angeles CA Pangalaman AS sareng Autocad, Photoshop, Illustrator, InDesign, sareng Sketch-Up. Pangalaman administrasi konstruksi, ogé pangalaman anu koordinasi sareng hiji ... Langkung >>

Maca deui "