imah » diulas » 2020 #NABShow: Naha Anjeun Naha Meunang Pas Anjeun?

2020 #NABShow: Naha Anjeun Naha Meunang Pas Anjeun?


AlertMe

Upami anjeun henteu acan kadaptar pikeun anjeun #NABShow 2020 lulus, naon anu tahan? Naha bos anjeun? Muhun, ieu mangrupikeun tautan anu kedah ngajawab masalah éta: nabshow.com/2020/attend/why-attend/convince-my-boss/ . Kanyataanna, bakal aya template hurup anu bakal dipasang engké anu bakal ngabantosan panyabab anjeun sareng bos! Ogé, aya rencanana pikeun ngabantosan jadwal acara anu sampurna, dimana anjeun tiasa nunjukkeun persis naon anu direncanakeun di lantai acara sareng konperénsi anu anjeun badé hadid. Loba akalna!

Ieu sataun urang NAB Tembongkeun nawiskeun rupa-rupa pilihan pendaptaran, janten anjeun tiasa nyiptakeun pangalaman pembelajaran sareng balanja khusus pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng anggaran anjeun. Disayikeun di handap ieu mangrupikeun panyebaran program pendidikan terbuka ka sadaya hadirin anu kadaptar dinten Minggu, 19 Aprilth-Wednesday, 22 Aprilnd:

KOMUNITAS BASA SUNDA: NAB Tembongkeun Program Burung Burung dikembangkeun deui kalayan pilihan anu diperluas pikeun diajar, ngobrolkeun sareng nyambungkeun sareng profésional anu nyiptakeun eusi sasama. Bakal aya dua dinten patepungan pinuh ku tuan rumah dina organisasi anu tumuju, organisasi, sareng asosiasi. Nyangka perbincangan sareng paguneman ngeunaan jejer anu panas sareng karep anu dibagikeun dina nyiptakeun eusi tina pangiriman ngaliwatan kiriman. Senén 20 Aprilth sareng Salasa 21 Aprilst / Ruangan Rapat Kalér N243. Tingali hipotét: nabshow.com/2020/learn/all-badge-access-programs/birds-of-a-feather/

Dipasihkeun & diproduksi ku gawé bareng sareng Rochelle Winters, Asap & Kaca Pangilon, sareng Steve Tobenkin, Leto Entertainment

PEMBELAJARAN HATUR: Labs pangajaran anu kacida hargana ku hadirin sareng pamingpin panginten kusabab inpormasi langsung tina merek sareng organisasi anu damel sareng ngarengsekeun tantangan industri. Sidang kabuka ieu dirancang pikeun mempermudah diskusi anu nyangka pikeun ngarencanakeun topik sareng tren ayeuna. Saptu, 18 Aprilth nepi ka Rebo, 22nd / Ruang Rapat Gedong Kalér

PROGRAM BONUS: Fitur #GalsNGear: Salasa 21 Aprilst: Tujuanana #GALSNGEAR nyaéta pikeun mastikeun awéwé dina widang téknis produksi média dibéré jaringan tingkat luhur, aksés kana gear sareng téknologi industri pangénggalna, sareng pisibilitas dina acara industri utama. Nyandak Ngalaksanakeun Pidéo Ka Tingkat salajengna: Senén, 20 Aprilth: Khusus dina ieu NAB Tembongkeun forum sarapan, para ahli industri vidéo ti peuntas spéktrum bakal ngira-ngira pasar video streaming, ngira-ngira entrants pangénggalna, nguji tangtangan utama anu aranjeunna hadapi sareng ngabahas kumaha industri ngahontal tujuan anu dipikahoyong tina OTT Video 2.0.

STAS MAIN: NAB Tembongkeun Minggu Kick Off: Jim Gaffigan LIVE! Ngagungkeun NAB TembongkeunJadwal anu anyar sareng bukaan lantai Minggu, urang nuju nyéépkeun hal-hal di Peringkat Utama di Balé Kalér kalayan sonten ekslusif sareng Jim Gaffigan salaku bagian tina "Pale Turis Pariwisata" wisata komedi. Saatos Gaffigan, gabung ka kami pikeun inuman & gigitan di NAB Tembongkeun Minggu Kick Off Partéi dina Lot Perak! Minggu, April 19th ti 4 pm-5pm

NAB Tembongkeun Wilujeng sumping: Miluan urang salaku Présidén NAB sareng CEO Gordon H. Smith ngabagéakeun hadirin pikeun taun 2020 NAB Tembongkeun, konvénsi panglegana sareng jembar di dunya ngalengkepan konvergénsi média, hiburan sareng téknologi. Sidang ieu bakal kalebet ucapan tina Nagara Smith Broadcast Smith, paguneman keynote sareng Pupuhu Komisi Komunikasi Federal Ajit Pai sareng presentasi Penghargaan Layanan anu Béda. Dina alamatna, Smith bakal nyorot 100 kapinteran para penyiar, layanan masarakat sareng inovasi, ogé komitmen anu lila pikeun masihan warta anu paling dipercaya, gaya hirup salami waktos krisis sareng musik, hiburan sareng olahraga anu tetep nyambung ka urang. komunitas urang. Salaku tambahan, Smith bakal nyayogikeun kawijakan anu bakal mangaruhan kana masa depan sareng kasuksésan siaran radio sareng stasiun tivi. NAB bakal ngahormatan Jim Henson, seniman, produser sareng paningal paningalan dina Muppets, kalayan Award Distinguished Service Award sacara anéh. Penghargaan ieu bakal ditampi ku dua barudak Henson anu terus ngajalankeun The Jim Henson Company, Brian Henson, ketua dewan, sareng Lisa Henson, CEO sareng presiden. Ketua FCC Pai bakal ngiringan Smith di panggung pikeun ngabahas masalah sateuacan FCC anu mangaruhan dampak industri siaran, kalebet kabijakan spéktrum sareng kapamilikan média. Senén, April 20th 9am-10am

Balik deui ka Bulan: Kaméra mangrupikeun Misi: Miluan Administrator NASA, Jim Bridenstine, kanggo anu istimewa NAB Tembongkeun presentasi keynote pikeun ngabahas misi Artemis anu bakal datang pikeun 2024. Unggal moment sajarah sareng iconic anu urang sohor tina misi Apollo émut sareng gambar ... ku klip video atanapi transmisi siaran. Nalika urang balik deui ka bulan, kaméra henteu langkung. Éta téh bagian tina usaha utami. Kaméra mangrupikeun misi. * Hatur nuhun khusus pikeun Society of Motion Picture & Television Engineers (SMPTE) pikeun pangrojong sési ieu. Senén, April 20th 3 pm-4pm.

NAB: Urang Dupi siaran Perayaan: Saban poé, radio lokal sareng penyiar ngabéjaan komunitasna, ngabantosan tatangga anu peryogi, nyayogikeun jalur hirup salami kaayaan darurat sareng ngirimkeun berita anu paling dipercaya sareng hiburan karesep. Perayaan Pariwara Broadcasters ngahormatkeun peran kritis radio lokal sareng televisi di komunitas urang sareng komitmen maranéhanana anu terus-terusan pikeun inovasi supaya langkung saé narjamahkeun sareng pamirsa. Sorotan salami perayaan ieu kalebet presentasi Anugerah Pupuhu TV pikeun prestasi anu penting dina televisi, pangakuan 10 stasiun pikeun komitmen taun-taun anu kuat pikeun jasa masarakat sareng Crystal Radio Awards, sareng presentasi Anugerah Pencét Téknik pikeun radio sareng. televisi ka individu pikeun prestasi luar biasa dina industri siaran. NAB Heritage Heritage Award ogé bakal dibere. Salasa, April 21st 3pm-4: 30pm

Deui, program pendidikan ieu terbuka ka sadaya hadirin anu kadaptar! Tong hilap harita masih kénéh usum usum awal dugi ka 22 Maretnd tah harga na mah harga diskon tapi ukur pikeun sababaraha minggu deui! Pindah di dieu pikeun nyandak pas anjeun ayeuna: nabshow.com/2020/attend/get-your-pass/

#NABShow Patarosan? Tanya Layanan Pelanggan: 888.740.4622 pikeun Pelawat Non-AS: 1 301.682.7962

kira-kira NAB Tembongkeun

NAB Tembongkeun, diayakeun April 18-22, 2020, di Las Vegas, NV, AS, mangrupikeun konvénsi panglegana sareng komprehensif di dunya ngalangkungan konvergénsi média, hiburan sareng téknologi. Kalayan leuwih ti 90,000 hadirin ti 160 nagara sareng 1,600+ paméran, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun solusi éta transcend siaran tradisional jeung BBM ékonomi storytelling digital. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta mana visionaries global sidang pikeun mawa eusi pikeun hirup di cara anyar jeung seru.

ngeunaan NAB

Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2020 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)