imah » diulas » 2020 #NABShow: Panginten nyaéta 20/20: Reimagining Media #BEAvegas

2020 #NABShow: Panginten nyaéta 20/20: Reimagining Media #BEAvegas


AlertMe

nu Asosiasi Atikan siaran (BEA) mangrupikeun organisasi média akademik internasional utama pikeun kaunggulan dina produksi média sareng kamajuan karir pikeun pendidik, mahasiswa, sareng profésional! Kalayan langkung ti 250 sesi kanggo pembelajaran média kelas, bengkel hands-on-téknologi Ieu kedah pikeun pendidik sareng mahasiswa sami pikeun nampi laboratorium pelatihan software gratis, saran karir pikeun mahasiswa anu ngamotivasi sareng sadayana lumangsung saprak 18 April ka 21 ka XNUMX. Westgate Las Vegas Resort!

Gawe bareng ditéang jeung #NABShow 2020, ieu mangrupikeun tempat anu difokuskeun kana média éléktronik professional sareng pendidik. Aya ton pelatihan sareng acara khusus, sareng sesi anu disorot. Simposium Panalungtikan BEA: Komunikasi Pulitik, Kabudayaan sareng Masarakat bakal museurkeun kana konsép komunikasi politik anu lega pisan, didasarkeun pikeun ngahémat kana prosés, eusi, sareng épék anu aya hubunganana sareng bentuk-jinisna sareng kandaraan komunikasi politik. Naha ngalibetkeun média warisan, media citak atanapi siaran, platform média sosial anyar, atanapi diskusi pameunteu, komunikasi politik ayeuna parantos ngawangun kumaha urang ngartos dunya di sabudeureun urang, tempat kami di dinya, sareng pamustunganana, kumaha urang ngiringan sareng éta sacara politik sosiologis. Sorotan taun ieu tujuan pikeun ningkatkeun dialog antara akademi sareng industri ngabantosan para sarjana ngawangun kerjasama anyar sareng ningkatkeun hubungan industri anu parantos aya, ngamekarkeun kurikulum samentawis wawasan anu diperoleh tina feed téori kana prakték, sareng ngaidentipikasi jurang panalungtikan sareng ngamajukeun panaliti kolaborasi proyék sareng mitra industri.

nu BEA Festival Seni Kasenian mangrupikeun média digital internasional anu diadili sareng kompetisi siaran pikeun dosen sareng mahasiswa. Unggal taun BEA nampi langkung ti 1,500 kiriman ti langkung ti 300 sakola milu di sakumna dunya. Festival taun kamari ngagaduhan 295 éntri anu diakuan dina konvénsi taunan BEA di daérah: Audio, Dokumentari, Film & Video, Interaktif multimedia & Teknisi Muncul, Tulisan Berita, Olahraga sareng Dua Taun / Klep Leutik.

BEA ngenalkeun Pamariasan Karir / Pascasarjana Showcase dua taun ka pengker, dina pertunjukan ieu langkung ti 30 sakola milu mangrupikeun bagian tina Pasantrén Pasantrén. Taun ieu kagiatan éta bakal cocog sareng calon kualitas luhur sadaya tingkat padamelan pikeun majikan poténsial sareng sakola lulusan pikeun anu milari majukeun karir / pendidikan. Panéangan padamelan bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nyumpingan sareng recruiters industri utama kalebet Néglasari Universal, Televisi Hearst sareng iHeart Media. Inpormasi pikeun rekrutmen perusahaan: Acara éta bakal cocog sareng calon kualitas luhur pikeun sagala tingkat padamelan pikeun dunungan poténsial. Gerai rekrutmen korporasi sayogi di tingkat manuk awal khusus $ 250.Informasi pikeun lembaga akademik: lembaga anggota BEA diondang janten méja promosi program sakola lulusan dina Salasa 21 April ti 10:00 am - 2:00 pm di Westgate di Las Vegas. Tujuanana nyaéta pikeun masihan inpormasi sakola grad ka:

- Siswa kelas anu kataji pikeun maju karir
- Siswa sarjana ngahudang pendidikanna
- Profesional milarian gelar anu canggih

Oge, BEA nawiskeun sakola milu $ 100 off harga iklan halaman lengkep dina program BEA2020 pikeun ngadamel acara éta sacara dasar!

Unggal taun, konvénsi Bea urang metot leuwih 1,300 anggota dosen média pikeun neuleuman tur ningali kamajuan panganyarna di sawah ti perspéktif pendidik jeung professional. Urang kudu leuwih mahasiswa 400 hadir konferensi urang nyalira tiap taun na NAB Tembongkeun boga sabudeureun sarébu Hadirin anu hadir dina Karir Fair unggal taun.

Pikeun nempo bedah na pendaptaran pikeun BEA2020 buka didieu: www.beaweb.org/conv/

Kabéh ongkos nu bedah mimiti-manuk nu wayahna on March 9, 2020.

kira-kira #BEAvegas 2020:

Asosiasi Atikan Broadcast (BEA) mangrupikeun organisasi média akademik internasional anu nyukcruk wawasan, kaunggulan dina produksi média sareng kamajuan karir pikeun pendidik, siswa sareng profesional. Ti Festival Seni Seni BEA ka proyék riset akademik pangénggalna, penerbit luhur ayeuna pikeun laboratorium latihan software gratis, naséhatan karir pikeun para pamicara pikeun narasumber, ieu mangrupikeun hiji tempat dimana para profesional média éléktronik sareng pendidik ngayakeun - sadayana pikeun affordable hargana.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB Tembongkeun, diayakeun April 18-22, 2020, di Las Vegas, NV, AS, mangrupikeun konvénsi panglegana sareng komprehensif di dunya ngalangkungan konvergénsi média, hiburan sareng téknologi. Kalayan leuwih ti 90,000 hadirin ti 160 nagara sareng 1,600+ paméran, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun solusi éta transcend siaran tradisional jeung BBM ékonomi storytelling digital. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta mana visionaries global sidang pikeun mawa eusi pikeun hirup di cara anyar jeung seru.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2020 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)