imah » wartos » 24i Media ngajalankeun inovatif solusi ATSC 3.0 di NAB

24i Media ngajalankeun inovatif solusi ATSC 3.0 di NAB


AlertMe

Gancang tumuwuh parusahaan aplikasi vidéo manjangan téhnologi tumpukan hareup-bukti na

24i Media, hiji industri-anjog, pamekar aplikasi vidéo global, dinten ngumumkeun yén maranéhna bakal ngajalankeun inovatif solusi ATSC 3.0 na keur siaran jeung mapay-TV panyadia ladenan di 2019 NAB acara di Vegas.

24i'S solusi ATSC 3.0 dirancang pikeun greatly ningkatkeun jasa leuwih deui-hawa pikeun pemirsa bari bringing babarengan siaran jeung broadband fungsionalitas méré audiences langkung eusi na pilihan. Bakal nganteurkeun hiji pangalaman hadé keur pemirsa, sarta ogé ngameunangkeun siaran keur ngagunakeun iklan addressable sarta ukuran hadé anu ningali nu program. Leyuran kompatibel jeung sagala alat ATSC, kituna sahingga integrasi gancang dina alat pikaresep.

"Urang téh super bungah ngembarkeun peluncuran inovatif solusi ATSC 3.0 kami di NAB, "Ceuk Martijn van Horssen, CEO di 24i Media. "Salian ti nyadiakeun konsumén urang kalayan motong-ujung téhnologi ATSC 3.0, leyuran kami ngamungkinkeun pikeun advertisers mun meunang Iklan hadé sasaran dumasar kana sababaraha parameter kayaning saluran, genre, sarta lokasi. Empowering siaran ngamimitian porsi iklan pribadi sahingga nyieun aliran sharing anyar ti advertisers ".

Kalayan rojongan lengkep pikeun nempoan TV hibrid, inovatif solusi ATSC 24 3.0i urang nyandak solusi interaktif tur nempoan ti ngalirkeun data eusi video dina rentang alat kayaning Smart TV, pakakas-luhur-buleud (STBs), Internet atawa Hybrid, kalawan latency low (CMAF dash).

"ATSC 3.0 bakal tiasa mawa babarengan OTT na programming linier hirup di jalan nu teu mungkin sateuacan," ceuk Rehor Vykoupil, CBDO di 24i Media. "Kalayan sababaraha taun urang UI & UX pangalaman ti ngarancang interaktif HbbTV Aplikasi nu bagian tina standar ATSC, kami ogé-dilengkepan ka alamat tantangan Nyanghareupan ku konsumén urang, sarta ngagancangkeun waktu-ka-pasar maranéhanana pikeun ngembangkeun produk na deployment ".

Di stan 24i urang di NAB, #SU9610, 24i baris nyadiakeun datang kalawan demo interaktif ngeunaan karek dibuka solusi ATSC 3.0 maranéhanana jeung tv addressable. 24i ogé geus ditambahkeun poténsi stream sharing monetization sejen pikeun siaran, anu ATSC 3.0 TV Kaulinan Portal, sahingga para nasabah manjangkeun solusi maranéhna ku portal game TV kalayan pamandangan parabot monetization terpadu. Ieu teuing bakal nunjukkeun di stan 24i di NAB.


AlertMe

Brynhild Vinskei

CMO at 24i
Brynhild Vinskei teh Kapala Pasar Officer di ngarah multi-layar aplikasi TV sakuliah sadaya alat. Dina peran dirina salaku CMO, manéhna geus anjog ka Penjualan global jeung kagiatan Marketing keur 24i sarta maénkeun peran instrumental di ngembangkeun strategis, perluasan jeung tumuwuhna pausahaan global.