imah » wartos » 24i Media Showcases integrasi SmartOTT kalawan Microsoft Azure Media Layanan: Video Indexer

24i Media Showcases integrasi SmartOTT kalawan Microsoft Azure Media Layanan: Video Indexer


AlertMe

24i Media ka showcase SmartOTT jeung Video Indexer, delivering kapanggihna AI dioptimalkeun jeung saran.

Di 2019 nu NAB acara, 24i Media, hiji, pamekar aplikasi vidéo global industri-ngarah, moal showcase kumaha konsumén bisa gancang sarta gampang nimba wawasan tina pidio maké Smart OTT sarta Microsoft Azure Media Layanan: Video Indexer. 24i bakal solusi anyar ieu di stan Microsoft (#SL6716) jeung di 24i stan (#SU9610) di 2019 nu NAB Tembongkeun di Vegas.

Dina move ka empower nasabah na nyieun jasa video maranéhna malah leuwih Pribadi, kuat sarta intuitif, 24i Media geus terpadu video Indexer kana garis produk maranéhanana. integrasi ieu bakal empower konsumén pikeun ngawangun pangalaman pilarian ditingkatkeun dina aktip video maranéhanana, kalayan wawasan study, éta Dursasana kanaékan pamaké.

"Pausahaan Media sareng arsip badag mindeng bajoang jeung tantangan ti transforming pamadegan arsip kana nilai bisnis, utamana dibere tangtangan pamanggihan eusi dina skala. Eusi categorization téh mindeng flawed jeung tagging manual téh mahal, kasalahan-rawan jeung timbangan parah, "ceuk Martijn van Horssen, CEO di 24i Media. "Ku integral tina video Indexer mun suite modular kami komponén OTT, urang nuju sahingga leuwih gampang pikeun konsumén pikeun unleash kakawasaan eusi, ngaronjatkeun interaksi panempo jeung Dursasana. "

video Indexer ngawangun kana média téknologi AI sangkan leuwih gampang nimba wawasan tina video. Konsumén bisa migunakeun ka milari diucapkeun kecap, rupa, karakter, émosi jeung enrich aktip kalawan wawasan video study ngajalankeun Dursasana pamaké. Nalika dipasangkeun kalayan 24i'S téhnologi, metadata ieu otomatis dijieun ku Indexer jeung diimpor sakumaha tag kana 24i urang SmartOTT. Pikeun siaran contona, ieu bisa mantuan nyieun klip promosi jeung pemirsa drive langkung impactful kana eusi.

"Kudu eta hirup atanapi dina paménta, video mangrupakeun cara hébat for jeung sya média kalibet ku pemirsa anu kabiasaan konsumsi geus ngalobaan saluareun pangalaman linier," ceuk Sudheer Sirivara, General Manajer, Azure Media, Microsoft Corp. "Simkuring nuju gumbira ka pasangan jeung 24i Media pikeun nganteurkeun hiji pangalaman nempoan pribadi mun audiences, kapan, di mana waé, dina alat nanaon. "


AlertMe

Brynhild Vinskei

CMO at 24i
Brynhild Vinskei teh Kapala Pasar Officer di ngarah multi-layar aplikasi TV sakuliah sadaya alat. Dina peran dirina salaku CMO, manéhna geus anjog ka Penjualan global jeung kagiatan Marketing keur 24i sarta maénkeun peran instrumental di ngembangkeun strategis, perluasan jeung tumuwuhna pausahaan global.

One comment

  1. Pingback: 24 / i

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!