imah » wartos » 36th America urang Piala: bunderan-O ka panggung Dunya urang lolobana spektakuler sailing Regatta

36th America urang Piala: bunderan-O ka panggung Dunya urang lolobana spektakuler sailing Regatta


AlertMe

Wina - Dec. 6, 2018 - Dina 2021, Piala nu 36th America urang bakal nangtukeun balayar nuju Auckland, Selandia Anyar. Gawe bareng sakumaha bunderan-o Broadcast Productions, parusahaan produksi Austria West4Media sarta produsén siaran Jerman Riedel Communications babarengan baris ngahasilkeun acara TV utama ieu.

Perangna pikeun Amérika urang Piala, trophy olahraga internasional pangkolotna, ngadu klub parahu keur pelesir paling renowned sadunya ngalawan saling dina runtuyan ras thrilling. Meunang hak tangtangan nu bek judul ti Selandia Anyar dina Piala nu 36th America urang, salah sahiji tim kudu kaluar dina luhur di ras qualifying Piala Prada bergengsi di cinyusu 2021.

Dina panggero global pikeun tenders, West4Media na Riedel Communications prevailed dina nawar maranéhanana pikeun hak produksi pikeun Piala nu 36th America urang, kaasup Amérika urang Piala Dunya Series sarta Piala Prada nu renowned. nawar maranéhanana éta hiji téhnisna sarta substansi inovatif 360 ° konsép anu ngagabungkeun produksi TV hirup jeung manajemén lomba sistem pikeun mawa sinyalna hirup tina balap parahu keur pelesir ka tingkat sagemblengna anyar.

West4Media na Riedel Communications gaduh taun ampir 60 tina pangalaman digabungkeun jeung acara olahraga utama. Antara aranjeunna, produksi genep olahraga maranéhanana Emmy® Awards ngabuktoskeun ka ayaan jeung kompeténsi maranéhanana di bagean ieu. Salaku spesialis dina produksi siaran, téhnologi kaméra, sarta komunikasi, West4Media na Riedel Communications geus salajengna diasah kaahlian maranéhna ku siaran tur ngahasilkeun acara kayaning Formula 1, usum panas jeung usum tiis kaulinan, Red Bull Air ras, jeung Red Bull Stratos Luncat.

"Produksi Ieu tantangan rongkah. Urang kaanggo eta kalawan antisipasi hébat, tapi ogé mibanda hormat hébat, "ceuk Werner Eksler, buleudan-o Ngatur Diréktur sarta Co-pangadeg West4Media. "Ieu mangrupa hak husus luar biasa keur boga kasempetan pikeun ngahasilkeun Piala nu 36th America urang".

Dina raraga mawa panongton ngadeukeutan ka ras ti kantos sateuacan, hiji tim ti bunderan-o pamekar geus teuas dina gawé dina produk anyar jeung téknologi pikeun Piala nu 36th America urang. Ieu kaasup solusi inovatif kaméra, téknologi audio sagemblengna anyar jeung téhnik, sarta visualizations real-time.

"The kaayaan ekstrim di sailing nampilkeun urang kalawan loba tantangan anyar dina produksi olahraga," ceuk Thomas Riedel, CEO, Riedel Communications. "Némbongkeun hiji tajongan pinalti di stadion hiji pisan gampang ti motret kagiatan onboard sailboats monohull pindah di 80 kilométer per jam dina laut muka. Tapi éta naha Kaula kabeh beuki bungah naek kapal on perjalanan ieu! "

"Pikeun kahiji kalina dina sajarah sinyalna televisi Piala America urang, inovasi teknis na kandungan kreatif bakal interwoven dina cara nu nawarkeun tempoan sabenerna cinematic sahiji acara matak kieu," ceuk Jürgen Eckstein, Ngatur Diréktur di bunderan-o. "Audiences bisa ngaharepkeun ningali deukeut unconventional sarta titik vantage rongkah anu bakal nyieun eta ngarasa kawas bagian tina aksi".

# # #

Ngeunaan bunderan-o
bunderan-o mangrupakeun joint venture dua, mitra bisnis inovatif Emmy® Award-unggul: Riedel Communications GmbH & Co. KG sarta West4Media Filmproduktions GmbH. Kalawan solusi ngaropéa dina widang téhnologi kaméra, infrastruktur disiarkeun, sarta komunikasi, Riedel na West4Media geus nyumbang ka acara olahraga internasional paling bergengsi jeung nu aub dina produksi spectacles média kawas Red Bull Air ras jeung Red Bull Stratos Luncat. Salaku bunderan-o, dua associates ieu téh ngagabungkeun kakuatan maranéhanana, énergi, sarta motivasi pikeun nyieun rupa-rupa leyuran siaran inovatif.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka:
www.circle-o.tv / www.americascup.com / www.west4media.com / www.riedel.net

Sadaya merek dagang na mérek dagang kadaptar disebutkeun di dieu mangrupakeun hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/circle-O/181206circle-O.docx

Poto Patalina: www.wallstcom.com/circle-O/circle-O-Stage-I.jpeg
poto Captions: Ti kénca ka katuhu: Werner Eksler, Jürgen Eckstein, sarta Thomas Riedel kalawan Charlie Webster (Inangna)

Poto Patalina: www.wallstcom.com/circle-O/circle-O-AC36-AUCKLAND-2021.jpg
Poto caption: Piala 36th America urang diwakilan ku Prada Logo


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!