imah » wartos » 4K UHD Channel Insight TV Ngajalankeun di Kanada dina Optik TV

4K UHD Channel Insight TV Ngajalankeun di Kanada dina Optik TV


AlertMe

Insight TV, si dunya punjul dina penyiar 4K UHD HDR sareng produser eusi pituin UHD, ngumumkeun deal panyebaran anu bakal ningali peluncuran Kanada tina 4K UHD feed Insight TV di TELUS Optik TV. Insight TV disebarkeun di Kanada ku Ethnic Channels Group Ltd (ECG). TELUS, salasahiji pausahaan telekomunikasi panggedena Kanada, nyadiakeun layanan TV di propinsi Kanada British Columbia, Alberta, sareng Quebec.

Deal ieu ngalegaan jangkauan jangkauan Amérika Kalér Insight TV sacara signifikan, nyayunkeun program na énergi anu nyérélék kuat, sapertos serial aslina-ditambahkeun aslina Travel With Embe, Road to Gymkhana GRiD, Droners, King of Hammers, THRU, Breaking Limits jeung leuwih.

"Kalayan jangkauan kami di sakuliah Amérika Kalér beuki gancang ngembang, deal ieu mekar pengker sumbangan urang malah tebih pikeun nyangking kualitas berharga, kualitas luhur kami langkung ti sajuta pemirsa deui," koméntar Mark Romano, Wawakil Présidén Amérika, Insight TV. “Kami komitmen pikeun digawekeun sareng mitra distribusi kawas TELUS nyayogikeun para nasabah ku eusi 4K UHD anu paling digedékeun anu aya di mana waé di dunya. Jasa sapertos TELUS Optik TV netepkeun standar industri anyar ku masihan pangalaman nasabah anu pangluhurna anu sayogi ayeuna. "

"ECG bungah kalayan Insight TV pikeun nganteurkeun eusi luhur-octan ieu ka Kanada. Aya pasal di ieu pasar pikeun program ieu 4K petualangan, anu yakin urang saluran ieu bakal ngeusian, "saur Slaw Levin Co-pangadeg sareng CEO ECG.

Insight TV dijadwalkeun pikeun ngaluncurkeun dina Telus Optik TV dina 21 Juni 2019 na ku bulanan bébas preview dina saluran 965.


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.